26 yasnda krdsi unide o yuzdn no istyo olblr arkds cevresi fln sakin olmamn yek ndni cocugum
ozur dilerim dikkat edicemYazdıklarını ben bile anlamıyorum. Hiyeroglif gibi yazıları bile çözebilen ben tam anlamları çıkarmakta güçlük çekiyorum. Biraz daha özen göstersen yardımcı olur aslında arkadaşlar. Herkes anladığı kadarıyla cevap veriyor.
ben bu cümlenin tamamından bişey anlamadım zaten.... sen de öyle yazınca koptum
Yada kasitli bsy yaptiklariKız kardeşi abisi yerine sizin numaranızı mı vermiş, edepsiz olduğu kadar aptal bu görümce sanırım.
Tamam ozur dilerimKardeşim biraz düzgün yazsana. Okuyacağız diye şifre çözüyoruz.
Yada kasitli bsy yaptiklari
0
Nosu istenen kiz yanlslkla bna msj atti o. Nasi oldu bnde blmym ama hala gtmlym sizde vakit gecrmk icn yanina
Keske bn haksiz olsaydim.o yuzden sordum herkese ama biride sen hakszsin demedi malesefseni kocanı falan geçtim tamam benim erkek kardeşim bana bunu dese başlardım onun şarap çanağınaöyle şey olur mu ya yaygarayı kopartıtrdım kapının önüne de koyardım adama bak ya kardeş sende kalkmış anlayışsız mıyım diyorsun sen de bir alemsin
Sakın karşısında susayım deme sen de onun eksiklerini ve hatalarını söyle yani kız numarası istemekte neyin nesi? senin hakkın yok mu dertleşmeye? o zaman sen de erkek numarası iste bakalım kendisi normal karşılayacakmıymış? içinde kalmasın lütfen ama tabi kavga ederek değil güzellikle konuşmaya çalışın üstelik eşin açıkça aldatmaya yeltenmiş üzgünümAnldm ztn bu aksm o dck belliki ayrilik istedgni artik cabalicak bi ndn kalmdi demek oluyo
Erkekler çok fena ya! Nasılda olayı kendine çeviriyor bak görüyor musun?Hepsini okumadım.
Adam "dertleşecek bir kız" numarası istiyor, eşi de burada ben hatamı nasıl düzeltmeliyim diye ağlıyor?
Haklı haksız karışmış burada!
Çok haklısınız bende öle anladım şuan kendimi tutamıyorum gülmekdenAma canım baksana yanan eşyasız ev gibi birşey yazmış.
Bnm napmam gerek ama cocuk olmasa tinlamam ama kucuk bebegim varAllah böyle şaşırtır işte. Bana kalsa direk ayrılık sebebi ama size bunu öneremem. Burnundan fitil fitil getirmelisiniz ama. Hoş adam kendinde suç olduğunu düşünmüyor bile. Bundan sonra durumu kurtaracak adımları onun atması lazım.
Klasik "kırmızı don giyerseniz beyinizin gözü dışarı kaymaz" mantığı işte.Hepsini okumadım.
Adam "dertleşecek bir kız" numarası istiyor, eşi de burada ben hatamı nasıl düzeltmeliyim diye ağlıyor?
Haklı haksız karışmış burada!
Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm ustme ck gelysun dedi nrmlmi bu baska brini aramak
O kizinda ailesiyle sorunlari varmis kiz bana msj attiginda abi diye hitap etti ama bimiyorumErkekler çok fena ya! Nasılda olayı kendine çeviriyor bak görüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?