- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Ama o haklym dio bnde bitiren bnmsm gbi davranmsni istmdgm icn son noktaya kdr onu hkli goryrm kendmce
Ozur dilerimLütfen harfleri yutmayın.
Sizde var belli ki ama bizde enigma makinesi yok.
seni kocanı falan geçtim tamam benim erkek kardeşim bana bunu dese başlardım onun şarap çanağınaDime ama bn yapsam dedim yap dedi okdrda umursamaz
İste bu yuzden size soryrum cozemiyorum okadar cok beni sucluyorki ben bile inandik suclu oldugumaArkadaşım siz hayatınızda mantık denilen şeyle hiç tanışmadınız mı ?
bu durumda nasıl eşini haklı görebilirsin ki ?
Başka konuştuğu kişiler olmadığını ne biliyorsun,
aynı şeyi sen yapmış olsaydın eşin ne yapacaktı seni mi haklı bulacaktı
kocasıyla karısıyla her kavga eden dertleşecek numara mı arıyor yanii pess .
Yanina gittim yazcaktim pardonKimin evi yandı ?
Ama o haklym dio bnde bitiren bnmsm gbi davranmsni istmdgm icn son noktaya kdr onu hkli goryrm kendmce
Malesef gercekhikaye gercekse;
kiz kardesi abisine, ustelik evli abisine, dertlesecek kari kiz numarasi mi veriyor?
Kusura bakmayın ama sizi anlayacağım diye göbeğimi çatlatmak istemiyorum burda . Yazdıklarınızı gram anlamadım. Tek diyeceğim Allah kolaylık versin. Kalın sağlıcakla.[/QUOT saolun
allah iyiliğini versinKimin evi yandı ?
allah iyiliğini versin
Yanina gittim yazcaktim pardon
allah iyiliğini versin
Bilaclere bittim yanan eayasz evde xocukla kaldm ama o bsy yapmaynca bnde uzak olnca belki cabalar die dusunmustum
ben bu cümlenin tamamından bişey anlamadım zaten.... sen de öyle yazınca koptumAma canım baksana yanan eşyasız ev gibi birşey yazmış.
Anldm ztn bu aksm o dck belliki ayrilik istedgni artik cabalicak bi ndn kalmdi demek oluyoBence haksız değilsin sonuçta tek taraflı çaba gösteriyosun. Eşin çaba göstermeyip seni suçlu görerek haksızlık yapıyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?