• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokkk mutluyum:)

Buradaki konuları okudukça evlilikten soğuyorum diyen arkadaşlar sizin konunuza baksınlar bir de. :)

Allah daim etsin mutluluğunuzu :KK68:

arkadaşlar bayramdan sonra izmire annemlere gittim bi hafta orda bi hafta kaynanmda gecirdim güzel bi tatildi ve dün gece eve döndüm sevgili eşim ismimi kolidora güllerle yazmış yatagımızada kalp yapmış cok güzeldi mutlu oldum paylaşmak istedim :):)[/QUOTE

Arkadaşım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah, yalnız✋burda insanlar ne dertler yazıyorlar ki çoğu evlilikleri ve eşleriyle ilgili, insanları üzmek ister gibi ne kadar düşüncesizce bir konu açmışsınız, gerçekten üzüldüm yaa

ya kızlar o bölümün oldugunu bilmiyodum niye nisbet yapayım aşk olsun

Nispet "gibi" olmuş dedim. Çünkü burada boşananlar, evlenemiyorum diye üzülenler vs. konu açıyo.
Allah daha mutlu etsin, gözümüz yok da yazacağın yer burası değil başlık bi'kere "derdim var".
Böyle dert mi olur:KK30:
Neyse konunu taşırlar zaten:KK51:

kime neden nispet yapsın tanıyormuyuzda çatlaaa bak desin

güzel bişey ama çok pis yorumlar gelcek bilesin:KK53:

neyse mutluluklar:cool:

40 yılda bir değil daha 2 bucuk aylık evliyiz zaten ne kadar abartıldı bende burda güzel olan konular okudum milletce başkalarının dramından mutlu oluyoruz galiba
Bisey demedim bizde 1 aylik evliyiz cicimli aylarin hat safhasini yasiyoruz sukurde ... ayri bolum var ki oraya bile yazmadim buraya yazmasan iyi olurmus herkes ayni dusunmuyor :)

Bu konunun muhatabi bir derdim var mi yani?
her dert böyle olsun diyorum nisbet gibi anlayan arkadaşlarda kendileri bilir arkadaşın dediği gibi kimi tanıyorumda nisbet yapıcam konuyu 6 yılın sonunda zorlukları atlatarak evlendik diye anlatsaydım ozamn kimse nisbet yapıyo demiycekti sanırım :):):)

bu kocamı boşayıp yatağa kalp yapan koridora güllerle ismimi yazanlardan alıcam:KK4::KK70:

her dert böyle olsun diyorum nisbet gibi anlayan arkadaşlarda kendileri bilir arkadaşın dediği gibi kimi tanıyorumda nisbet yapıcam konuyu 6 yılın sonunda zorlukları atlatarak evlendik diye anlatsaydım ozamn kimse nisbet yapıyo demiycekti sanırım :):):)
Burasi bir derdim var dertliler dertlerini yazar cozum aranir sen mutlulugunu burada degil forumun acisiyla tatlisiyla kisminda acacagin konuyla paylasacaksin. Insanlar tepki vermekte hakli.

Masallah masallah rabbim daha guzel gunler gostersin.
Bu aylarin keyfini cikar sonra s........... aylari basliyor:KK53:

teşekürler tatlım bunu nisbet olarak görenler var böyle bi tepkiyle karsılaşacagımı hiç tahmin etmemiştim
Yanlış anlıyorsunuz yanlış yere konu açmışsınız bir derdim var başlığının altında çok mutluyum ve gülen surat gercekten çok garip olmuş yoksa Tabiki Allah mutluluğunuzu daim etsin ama Yanlış başlık altındasınız

Back