Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acısıyla tatlısıyla bölümü var mutluluklarınızı paylaşacak biraz dikkatli konu açarsak ne güzel olur![]()
Bencede biraz oyle gibi olmusMaşallah da derdim var köşesine yazınca nispet gibi olmuş![]()
Allah bozmasin darisi tum odunlaraarkadaşlar bayramdan sonra izmire annemlere gittim bi hafta orda bi hafta kaynanmda gecirdim güzel bi tatildi ve dün gece eve döndüm sevgili eşim ismimi kolidora güllerle yazmış yatagımızada kalp yapmış cok güzeldi mutlu oldum paylaşmak istedim :):)
40 yılda bir değil daha 2 bucuk aylık evliyiz zaten ne kadar abartıldı bende burda güzel olan konular okudum milletce başkalarının dramından mutlu oluyoruz galibaBencede biraz oyle gibi olmusbende genelde buraya daha cok bakiyorum ama yazacak seyim yok bi ev olayi vardi okadar gerisi tatli seker :) ama esim bunu yapti aldi diye buraya yazmam
ama olsun demekki kiza 40 yilda bi yapmis esi heyecanlanmis hos gormek gerek mutlulugunyz daim olsun
teşekürler tatlım bunu nisbet olarak görenler var böyle bi tepkiyle karsılaşacagımı hiç tahmin etmemiştimBu kadar derdin içinde iyi geldi vallahi mutlu bir haber. Allah daim etsiin:)