Çok Zoruma Gidiyor Ne Yapılır ki..

Siz değişin..yoksa hiç birşey fayda etmez.
Benim kardeşim öyle .annemi babami hayatindan bezdirdi ve dahada onlar arkasindan hizmetini yaparlar..
Yok aç geziyormuş yok parasiz pulsuz kötü yola düşermiş yol ezik olmasin vs...
Asalakliğa tembelliğe aliştimi birkere tamam

Yapa bilirsen bir süre ayri eve cik.arama sorma.deki, senin yaptiklarin canimi cok acitiyor ben artik dayanamiyorum..
Onuruma dokunuyor ve görüyorumki senin bana ihtiyacin yok .tekrar bana saygi göstermeye hazirsan bende seninle kardeşim olarak yaşarim..

Biliyorum bunlari söyletmez konuşturmaz
Onun icin sen önce kalacağin yerli bul ve ona msj at.
Sen yapmazsan ilerdi evlendimi ellin kizi onu cocuklu bile ortada koyar .inan ozaman sende üzülürsün .sadece sevgiyi saygiyi öğrenmemiş.en küçük saygisizlikta dur denilmeli .

bıde senden kuçukmuş...buyuk olsa artık dovecek herhalde....aynı evde yasamanız yanlış....çunku daha yenı yenı ergenlıkten cıkacak ..sende daha buyuk sayılmazsın..21 yas nekı..tabıkı anlaşamazsınız..ancak erkek kardesının bu sekıldekı tavrı tabıkı dogru degıl...anne babanın evıne donse olmazmı

Iyi de kucucuk yasinda deli idare etmek zorunda degilsin ki? Annesi babasi ceksin kahrini sana ne? Ben yurda cikacagim de ailene o da aldirsin naklini gitsin annenin ya da babanin yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…