çok zor durumdayım lütfen fikir verin

eski erkek arkadaşın hakkında her şey bu kadar netken hata içinde hata yaptığının farkında mısın? diyelim ki bu yeni insan senin için doğru kişi ama hayatında biri olduğunu öğrendiği zaman sana olan tutumu aynı kalacak mı bakalım?
kaldı ki etik bir durum da yok ortada.. o kişilerden birinin sen olduğunu düşün ve karşındakinin 2 kişiyi oynadığını..

ilk sevgilinize karşı sevgi değil içinizdeki beslediğiniz duygu sadece alışkanlık olmuş sizde..
sevmiş olsaydınız ikinci bir şahıs asla aklınızı karıştıramazdı...
biran evvel ilk sevgilinizden kurtulun..
biraz kafanızı toparlayın diğer arkadaşınızı ise daha iyi tanımaya çalışın sevgili olmadan...
ben olsaydım şayet ikinci kişiylede görüşmezdim çünki onunda davranışları çok normal gelmedi bana..

Haklısınız. Arkadaş listesi ciddi kabarık, geneli spor, müzisyen ve senaristlerden oluşuyor. Ve birebir tanıdıkları hepsi. Aklımı o da karıştırıyor, bu kadar geniş çevresi olan bir insanın yaşadıkları da çoktur diye.

Vallahi benim de arkadas cevrem oldukca genis ama su yasima kadar dogru duzgun bir iliskim bile olmadi cunku duygusal bir insanim. Asik oldugum biriyle olmak ilgimi ceker, hoslanmadigim biriyle olmak ilgimi cekmez, belki sizin adam da benim gibidir?

Haydi gercekten her turlu cevizi kirmis olsa bile, yine de sizin erkek arkadastan daha iyi bence. Arti olarak su yasinizda bakir erkek ariyorsaniz daha cok ararsiniz :21: :21: :21: :KK1: Sevgilinizin her onune gelenle yatip kalkmis olmasi sizi rahatsiz etmiyor ama cok da hayatini bilmediginiz bir insan hakkindaki spekulasyonlar mi ediyor? :KK53:

Neyse konuya geliyorum : Bence bu adam gercekten asik. Yani asik olmasa niye savassin, niye ugrassin, niye beklesin? Sonucta sevgilisi olan birine asik olmak ve beklemek, duygusal yatirim yapmak cok riskli, ya ayrilmazsaniz? Buna ragmen adam riske girmis ve aski icin savasiyor.

Bence de zeki bir insan, iliskinizin iyi gitmedigini anlamis ve firsati degerlendirmeye karar vermis iste. Kendi iliskinizden mutlu olsaydiniz zaten bu adam kafaniza bu kadar kolay giremezdi.

Bence adam kendini gayet guzel ifade etmis. Burda 2 secenek var, ya bir sans verirsiniz, ya da vermezsiniz. Bence verin, ben bu adami cok tuttum. :KK34: :KK34: :KK34: Bence mutlu olabileceginiz buyuk bir firsat bu adam, kacirmayin. :KK34: :KK34: Bu karari da cabucak verin bence, adam daha fazla uzulmesin ve ask icin gururunu ayaklar altina kalmak zorunda kalmasin :KK34:

Son düzenleme:
@kendikabugunda

Beni en çok sinirlendiren, rahatsız olduğumu söylediğim kişileri "kuruntu yapıyorsun" diye savunması ve benim mantıklı sebepler göstermemi görmezden gelmesi. Öyle herkesi "bu kim bu kim" diye sorarak bunaltmıyorum ama kadınım ben, hissederim, görürüm. Sonuçta rahatsız olduğum kişiler için ayrı kaldığımız zamanda "evet, yattık" diye kasılarak konuşması ve hala arkadaş listesinde tutması çok sinirlendiriyor beni.

Bence ikisine de basın tekmeyi, ben olsam öyle yapardım.

Sevgiliniz iflah olmaz bir psikopat, öteki de sevgilisi olan bir kadına asılabilecek kadar tıynetsiz adamın teki. Özeti bu.

Kusura bakmayın da, iyi ya da kötü, doğru ya da yanlış, en nihayetinde bir ilişkisi olan bir kadına bile isteye, onu ayırmaya yönelik hareketler sergileyen, "seni seviyorum" diyebilecek kadar ileri gidebilen bir erkeğe güvenmem. Çok saygıdeğermiş, çevresi çok kaliteliymiş falan fistan...geçeceksiniz onları, sevgilisi olan bir kadına asılan bir erkeğin kalitesinden şüphe ederim ben. Yarın bi gün sizin yanınızda da başkalarına yazar böyle tipler, özgüvenleri çok yüksektir, hayatında biri varmış yokmuş umurunda değil adamın baksana, sana saygısı bu kadar işte. Senin sevgin uğruna savaşmak değil bu güzelim bu bildiğin ukalalık. Bakmayın o kibarcık, şefkatli, düşünceli erkek ayaklarına, bi he deyin de sonra görürsünüz gerçek yüzünü, neyse.

Hoş bana siz kafanızda kararınızı zaten vermişsiniz de kendinizi onaylatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Nihayetinde bu adamla adı olmayan bir ilişki yaşıyor gibisiniz çünkü, her gün telefonlaşmalar, karda kolkola yürümeler falan... bilemedim...ne diyelim hayırlısı olsun hakkınızda.

@ MissCherryBlossom

Kendisi de çok duygusal bir insan. Bana hiç sorun olmamasına rağmen "farkında olmadan kırdıysam özür dilerim, eğer böyle bir durum varsa lütfen belirt ki yalnış bir hareket yapmamayım" der. Fazla ilişkisi olmuş mu tahmin edemiyorum ama 10 yıldır tanıyan arkadaşlarına sordum bir tane kız arkadaşından bahsettiler, kız kendisine çok çektirmiş ve yine kız onu terketmiş.

@MonaPisa

Görüşlerinize önem veriyorum. Benim de ilk aklımdan geçen hatta konuştuğum cümlelerin bazıları sizinkiler gibiydi. Sonuçta sizin bir ilişkiniz var ve biri çıkıyor ortaya. Kendisini tanımaya başladıktan kötü düşüncelerim iyice azaldı kendi hakkında. Ve mesajınızı gördükten sonra kendisine şöyle bir mesaj attım "madem beni bu kadar çok sevdiğini söylüyorsun ve benimle vakit geçirmek istiyorsun bir şeylerin ismini koyabilecekmisin ?" mesajına göre buraya yazarım.

Kendimi onaylatmak konusunda, malesef bazen başka insanların belki bizim gibi anıları olanların geri bildirimini olumlu - olumsuz almak isteriz. Konunun etik açıdan hoş olmadığının da farkındayım. Ama hayat bu, her şey kalıplaşmış olmuyor.

Merhaba kk kadınları.

Sürekli siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Çok zor bir durumdayım, fikir verirseniz çok sevirim.

29 yaşındayım ve yaklaşık 7-8 yıldır bir ilişkim var. Ayrılıp barışıyoruz ve erkek arkadaşım biz birlikteyken "arkadaş" olarak konuştuğunu iddia ettiği kızlar ile biz ayrıyken yattığını saklamıyor. Hatta bazıları hala "arkadaş" olarak sosyal medyada kullandığı yerlerde ekli. .
Bu cümleden sonrasını okumadım bile..
Siz bunu bile bile hala bu insanla ilişkiye devam ediyorsanız benim vereceğim fikirler size saçma gelecektir.
Ama illa ki fikir istiyorsanız derhal kurtulun böyle bir tipten yoksa kendinize yazık edersiniz.

Ne biçim bir insanla beraberlik sürdürüp onun ağır hakaretlerine maruz kalıyorsunuz inanın anlamadım... Diğer yeni tanıştığınız insanla beraber olursunuz yada olmazsınız bu sizi ilgilendirir ama bu anlattığınız mükemmel kişilik yada öyle gözükenden de bir maraz doğacağı kesin :KK19:

Son düzenleme:
bu ikinci adam olmasaydı, yine de ayrılmayı aklından geçirecekmiydin? ayrıca 7 yıllık bir ilişkinin ardından hemen yenisine başlamak sence sağlıklı mıdır?

Öncelikle kiminle beraber olmak istiyorsun ona karar ver.
Erkek arkadaşın varken bu kişiyle bu tarz muhabbetlere girmen etik değil.
Aynı durum başına gelse sen ne düşünürsün?

Siz erkek arkadaşınla fazla yüz göz olmuşsunuz asıl sorununuz sanırım burada.
Ya onunla olan ilişkini toparlamaya bak ya da ona yol ver.
Gelelim ikinci erkeğe ilk etapta herkes çok iyidir.
İlişkiye başlarsın zamanla tanırsın tıpkı erkek arkadaşında olduğu gibi.
Onunla ilk zamanlarınızı bir düşünsene hep mi böyle kötüydü? Zamanla mı bu hale geldiniz?

Yenisiyle olurmu olmazmı bilmem ama şu andaki erkek arkadaşından adam olmayacağı belli. Bir an önce ayrıl.

Türkiye'de anlattığınız kritelere uygun erkek varsa bana yönlendirinn:KK53:Onunla büyür onuda büyütür evlenirim:KK53:

Eski sevgilinden bir an önce ayrıl derim.

Yenisi numaramı yapıyor bilemem ama eskisinden ayrılman gerektiği gün gibi ortada.

eski sevgilinden ayrılman senin için daha iyi gibi ne demek işyerine gelip sana hakaret etmesi. diğer kişiye gelince iyice tanı ve eğer erkek arkadaşından ayrılırsan hemen ayrıldığını söyleme derim ben .

bi ilişkin varken bi başkasıyla bu denli samimi olman ilginç, erkek arkadaşını istemiyoda diğeriyle olmak istiyo gibi yazmışsın zaten. madem öyle ondan ayrıl diğeriyle ol. kimse bu durumu haketmez.

Bence şuan birlikte olduğunuz kişiden ayrılın .. Ve öyle tanımaya çalışın yeni tanıştığınz kişiyi ve ona bir şans verin bence

Tüm sayfalara bakamadım ama gördüğüm kadarıyla zaten aklımdan geçeni söylemişler; şimdiki sevgilinden ayrıl. Diğeri söz konusu olmasa bile ayrıl, yalnız kalacak olsan da ayrıl, sana sıkıntı yaratsa bile ayrıl... O adamdan hayır gelmeyeceği gün gibi aşikar. Sanki elindekini bırakırsan hemen başka birini bulmalıymışsın gibi konuşuyorsun ya da ancak diğerinden emin olursan şimdiki sevgilinden ayrılmaya karar verecekmişsin gibi... Sorun "A kişisi mi? Yoksa B kişisi mi?" değil. Herşeyin önüne kendini koymalısın, hayatında birinin olması şart değil.

Diğer kişiye de zaten mutsuz olduğun için ayrıldığını, kendisi ile bir ilgisi olmadığını, herşeyi zamana bıraktığını söyleyebilirsin.

Ne kadar iğrenç bir insan olursa olsun bir ilişkiniz varken başka biriyle karda kolkola yürümek yanlış. Aynı durumu bir erkek yapsa, önce ayrılsın sonra yapsın ne yapıyorsa diyoruz. Kendinize saygınız adına birini bitirin diğerine acaba diyin.

İş yerinden 1 haftalık izin aldım ve Çanakkale'ye ailemin yanına gittim. Hem dinlenmek hem de kafamı toparlayıp karar vermek için. Ve erkek arkadaşımla devam etmeye karar verdim. Ne olursa olsun bir geçmişimiz var ve ben onun beni sevdiğini düşünüyorum ve ben de onu seviyorum. Sanırım en iyisi böyle olacak.

Merhaba kk kadınları.

Sürekli siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Çok zor bir durumdayım, fikir verirseniz çok sevirim.

29 yaşındayım ve yaklaşık 7-8 yıldır bir ilişkim var. Ayrılıp barışıyoruz ve erkek arkadaşım biz birlikteyken "arkadaş" olarak konuştuğunu iddia ettiği kızlar ile biz ayrıyken yattığını saklamıyor. Hatta bazıları hala "arkadaş" olarak sosyal medyada kullandığı yerlerde ekli. Kavga ettiğimiz durumlarda çok kıskanç olduğunu söylemesine rağmen beni gece 12'de sokak ortasında bırakıp gitmekten çekinmiyor. Sokakta bana bakan biri olursa(açık giyinmem) bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor ve sürekli ayrılma sözü ediyor. Hatta çalıştığım bankaya gelip insanların içinde bana hakaret de ediyor. Ev içerisinde son derece pis ve dağınık. Bunun dışında;

Bir süre önce biriyle tanıştım. Sessiz sakin bir insan, ya da ben öyle zannediyordum. Bana niyetini ilk gördüğünde söyledi "sana aşık oldum" diye. Doğru söylemek gerekirse inanmadım. Bana çok kibar davranıyor, küçük süprizler yapıyor ve karşılığında bir şey beklemediğini de belirtiyor. Kaldırımda yürürken yolun ters tarafına alıyor beni, sürekli sağlığım ile ilgileniyor.

İlişki hakkında ki yaklaşımı da çok farklı. Kıskanma konusu açıldığı zaman kıskanç olduğunu gizlemiyor ancak "kadına veya erkeğe yüklenmek karşı tarafı itmektir. Rahatsız eden insana tavır koymak lazım, bunu yaparken de eşi huzursuz etmemek lazım" tarzında yaklaşıyor.

Kendisi hakkında biraz araştırma yaptım. 3-4 tane ortak arkadaşımız var, kime sorduysam onu aşırı zeki olarak tanımlıyor. Erkek arkadaşımın huyunu da bildiği için bizi kavga ettirmek için minik yemler atıyor ve başarılı oluyor. Kendisi de bundan gururla bahsediyor. Facebook'un da araştırma yaptım, arkadaş listesi geniş. Bir çok meslekten yerli - yabancı insan var ve kendisine aşırı saygı duyuluyor. Kendisi için tek kötü söz söyleyen bir insan göremedim. Tam aile erkeği tipi. Elinden her iş gelmeninin yanında, ailesine çok önem veriyor. Her aradığımda evi için bir şeyler yapıyor. Dolap, masa, sandalye gibi... Erken yatıyor, erken kalkıyor, beni her gün arıyor. Alkol - sigara gibi alışkanlıkları yok. Uzakdoğu sporlarından bazılarında uzman ama benim elimi tuttu bir kere bir kelebeği bile incitmeyecek hassaslıkta. Kendisi de aklımı karıştırmak istediğini söylüyor ve ne olursa olsun benimle olmak için savaşacağını söylüyor.

Ekleme: Erkek arkadaşım işteyken aradığım zaman, ya meşgule veriyor ya da açarsa bana hakaret ediyor "çalışıyorum görmüyormusun diye" kendisini aradığım zaman ne zaman işi varsa bırakıyor ve benimle ilgileniyor. Müsait olmadığını sorduğumda ise "hayatta işinin önemli olduğunu ama benim daha önemli olduğumu" üzerine basa basa söylüyor. Kışın karda ikimiz yürürken koluna girecektim bana "ben senin koluna gireyim, benim vücudum ağır düşersem senin de düşürür sakatlarım dedi ve kendi koluma girdi. Ve malesef düştü" Arkadaşlarımı sosyal medyadan eklesin konuştursun istedim sevgilisi yok diye. Muhattap bile almadı.

Sormak istediğim, sizce numaramı yapıyor yoksa gerçekten mi böyle ? Yaptığmın yanlış olduğunu biliyorum ama fikir vermenizi istiyorum. Lütfen beni yargılamayın.

eskisinden ayrıl yenisinede zaman tanı

X