Merhaba kk kadınları.
Sürekli siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Çok zor bir durumdayım, fikir verirseniz çok sevirim.
29 yaşındayım ve yaklaşık 7-8 yıldır bir ilişkim var. Ayrılıp barışıyoruz ve erkek arkadaşım biz birlikteyken "arkadaş" olarak konuştuğunu iddia ettiği kızlar ile biz ayrıyken yattığını saklamıyor. Hatta bazıları hala "arkadaş" olarak sosyal medyada kullandığı yerlerde ekli. Kavga ettiğimiz durumlarda çok kıskanç olduğunu söylemesine rağmen beni gece 12'de sokak ortasında bırakıp gitmekten çekinmiyor. Sokakta bana bakan biri olursa(açık giyinmem) bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor ve sürekli ayrılma sözü ediyor. Hatta çalıştığım bankaya gelip insanların içinde bana hakaret de ediyor. Ev içerisinde son derece pis ve dağınık. Bunun dışında;
Bir süre önce biriyle tanıştım. Sessiz sakin bir insan, ya da ben öyle zannediyordum. Bana niyetini ilk gördüğünde söyledi "sana aşık oldum" diye. Doğru söylemek gerekirse inanmadım. Bana çok kibar davranıyor, küçük süprizler yapıyor ve karşılığında bir şey beklemediğini de belirtiyor. Kaldırımda yürürken yolun ters tarafına alıyor beni, sürekli sağlığım ile ilgileniyor.
İlişki hakkında ki yaklaşımı da çok farklı. Kıskanma konusu açıldığı zaman kıskanç olduğunu gizlemiyor ancak "kadına veya erkeğe yüklenmek karşı tarafı itmektir. Rahatsız eden insana tavır koymak lazım, bunu yaparken de eşi huzursuz etmemek lazım" tarzında yaklaşıyor.
Kendisi hakkında biraz araştırma yaptım. 3-4 tane ortak arkadaşımız var, kime sorduysam onu aşırı zeki olarak tanımlıyor. Erkek arkadaşımın huyunu da bildiği için bizi kavga ettirmek için minik yemler atıyor ve başarılı oluyor. Kendisi de bundan gururla bahsediyor. Facebook'un da araştırma yaptım, arkadaş listesi geniş. Bir çok meslekten yerli - yabancı insan var ve kendisine aşırı saygı duyuluyor. Kendisi için tek kötü söz söyleyen bir insan göremedim. Tam aile erkeği tipi. Elinden her iş gelmeninin yanında, ailesine çok önem veriyor. Her aradığımda evi için bir şeyler yapıyor. Dolap, masa, sandalye gibi... Erken yatıyor, erken kalkıyor, beni her gün arıyor. Alkol - sigara gibi alışkanlıkları yok. Uzakdoğu sporlarından bazılarında uzman ama benim elimi tuttu bir kere bir kelebeği bile incitmeyecek hassaslıkta. Kendisi de aklımı karıştırmak istediğini söylüyor ve ne olursa olsun benimle olmak için savaşacağını söylüyor.
Ekleme: Erkek arkadaşım işteyken aradığım zaman, ya meşgule veriyor ya da açarsa bana hakaret ediyor "çalışıyorum görmüyormusun diye" kendisini aradığım zaman ne zaman işi varsa bırakıyor ve benimle ilgileniyor. Müsait olmadığını sorduğumda ise "hayatta işinin önemli olduğunu ama benim daha önemli olduğumu" üzerine basa basa söylüyor. Kışın karda ikimiz yürürken koluna girecektim bana "ben senin koluna gireyim, benim vücudum ağır düşersem senin de düşürür sakatlarım dedi ve kendi koluma girdi. Ve malesef düştü" Arkadaşlarımı sosyal medyadan eklesin konuştursun istedim sevgilisi yok diye. Muhattap bile almadı.
Sormak istediğim, sizce numaramı yapıyor yoksa gerçekten mi böyle ? Yaptığmın yanlış olduğunu biliyorum ama fikir vermenizi istiyorum. Lütfen beni yargılamayın.