Çok zor bir durumdayım.

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
756
İyi geceler. Size içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum.

Sosyal bir sitede birisiyle tanıştım. Sohbeti çok güzel. Çok etkilendim ondan. Onun da etkilendiğini düşünüyorum. Yani konuşmaları o yönde. Ama çok uzağız. Aynı zamanda benimle konuşmak isteyen bir başkası var ve bana çok yakın bir yerde. Onu istemiyorum. Onunla görüşmek ihtimalimiz binlerce kat daha yüksek iken onunla olmayı hiç düşünmedim bile. Bugün o kişiyle mesafeleri konuştuk. Bana 'Sana kıyamıyorum. Üzmek istemiyorum. Tamamen sana ait olmak istiyorum ama böyle de acı çekecez. Göze alabilirim ama sen de üzülürsün' dedi. Elim kolum bağlandı. Onunla konuşmak çok güzel. İkimiz de birbirimize 'Konuşmayalım' diyemiyoruz ama böylesi de çok zor. Şu anda okuyorum ve daha 3 yılım var. Ne yapacağım? Sizce ne yapmalıyım?

konuşmaktan ileriye gider mi bilmiyorum bir de güvenme meselesi var tabii ne kadar güvenilir biri ki??

görünce belki etkilenmiyeceksiniz hem tamamen sana ait olmak istiyorum deyipte böyle de acı çekicez diyen bir erkek bana hiç de samimi gelmedi.. sohbeti hoşunuza gitmiş belli ama sonuçta aşık değilsiniz görmemişsiniz.. yol yakınken vazgeçin bence ya da mesafeleri aşıp görüşün başkada yapabileceğiniz birşey yok

Her ihtimal mümkün. O kelimesine takılmadım çünkü söylediği şeyler mantıksız değil.

Güven, tanimak filan hepsini geçtim. Uzak mesefa, yıllarca süren ilişkiler için bile aci verici oluyor. Direk uzak mesafeyle bašlamak nafile bir çaba bence..

kızarmısınız bilmiyorum ama bence güvenmeyin ve daha kolay bi ilişki yaşamayı deneyin ......cünkü öyle bir ilişki sizi cok yıpratır.birbirinize tam anlamıyla asla güvenemezsiniz.

Daha 3 yılım var diyorsun bence aklını fikrini okuluna ver ve daha emin sağlam adımlarla atılmış bir gelecek seç.. Şimdi kopmak zor biliyorum ama üzüleceksin diyorsa bu 3 yılın daha çok uzar, eğitimini düşün bence..

kızarmısınız bilmiyorum ama bence güvenmeyin ve daha kolay bi ilişki yaşamayı deneyin ......cünkü öyle bir ilişki sizi cok yıpratır.birbirinize tam anlamıyla asla güvenemezsiniz.
Hayır neden kızayım? Görüşleriniz önemli. Kendi adıma konuşayım. Onun güvenini sarsacak bir şey asla yapmam.

Evet çok zor. 'Konuşmayalım' diyemedik ikimiz de. Eğitimim elbette çok önemli. Okulum bitmeden de bir şeyin olması mümkün değil. Biz sürdürebilir miyiz orası meçhul...

Internetten tanisip evlenenler bile var ama fazla kaptirma kendini bence, kimdir neyin nesidir in midir cin midir belli degil.
Öyle uzaktan tanimakla yakindan tanimak ayni olmuyor.
Biz esimle internetten tanismadik ama uzaktaydik biz evlendikten tanidik birbirimizi aslinda.
Bence sevgili/nisanlilik dönemi yan yana gecmeli, yakininda biriyle olmali.
Konusmanizda problem yok ama sartlandirmayin kendinizi.

Gelsin görsün seni madem o kadar hoslanmis? Cok mu uzakta?

Evet çok zor. 'Konuşmayalım' diyemedik ikimiz de. Eğitimim elbette çok önemli. Okulum bitmeden de bir şeyin olması mümkün değil. Biz sürdürebilir miyiz orası meçhul...

İşte sürdürebilirmisiniz konusu muamma ya zaten! Üzülüp, sıkıntı çekip acılar yaşayarak 3 senede ünv. bitirmeyi nasıl başaracaksın? Bir düşün, bu kafayla okulmu biter nidalarını duyar gibiyim, düşün!..

Ne kadar zamandir konusuyorsunuz ? Ki tamamen sana ait olmak istiyor
birde sizinle konusmak isteyen o baska arkadasin bu konuyla ne alakasi var ?
Ben sosyal medyadan kimseye guvenemem bilmiyorum yalan mi dogrumu iki mesajiyla nasil anlicaksiniz ki . bu sekilde evlenip cok mutlu olanlar olabilir tabi ama genede zor ..

Evet. Ülkelerimiz farklı. Ama uçakla 1 saat. Az çok nerede olduğumu anlamışsınızdır.

Derslerim zaten çok zor. Sizin dedikleriniz çok mantıklı. Neden yakınımdaki birine değil de ona kaydı ki gönlüm?

Yani ben orada onu 'Neden görüşme imkanım olan bir kişiyi isteyemiyorum da onu seçiyorum?' anlamında söyledim.

Evet. Ülkelerimiz farklı. Ama uçakla 1 saat. Az çok nerede olduğumu anlamışsınızdır.

Bizde öyleydik, farkli ülkelerde. Tatilde tanistik. Cok zor gecti bence uzakta olmak. Kolay birsey degil gercekten. O zamanlar hic aklima gelmiyordu, ama simdi yeni nisanlananlara bakiyorumda, ne kadar sanslilar diyorum, yanyanalar, birlikteler, dügün planlarini beraber yapiyorlar, geziyorlar, tozuyorlar.. Biz ozamanlar kavusmak icin gün sayarken, millet simdi sevdicegiyle uzaya cikiyor 3 sene böyle sürdü. Ozamanlar böyle whatsapp, viber, gibi seylerde yoktu tabi, akilli telefonlar felanda yaygin degildi, msn'den görüsüyorduk. Ay aklima eski günler geldi simdi.

Belki cok seversiniz birbirinizi, belki de gecici bir hevestir, ama bence su an sizinki sadece aliskanlik. Bugün konusmayi biraksaniz 1 ay sonra unutursunuz birbirinizi. Daha görüsme felan olmamis anladigim kadariyla. O mu yurtdisinda sen mi? Gelmiyor mu hic senin yasadigin yere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…