Çok zor bir durumdayım.

Derslerim zaten çok zor. Sizin dedikleriniz çok mantıklı. Neden yakınımdaki birine değil de ona kaydı ki gönlüm?

Muhtemelen bir boşluk anına geldi, açtın bir duyguya oda o an doyurdu seni..Hoşuna gitti, kafan yattı, keyif aldın ve ona bağlandıkça gözüne bir başkası görünmez oldu ama bu aşk değil sevgi de! Bu alışkanlık olmuş sende, bir süre uzak kalsanız yani iletişimi kesseniz tüm odağını farklı yöne çevirsen teninin kokusunu içine çekmediğin birini unutmak çok çok çok basit emin ol.. Düşünsene aşık oldun, kopamayacak kadar bağlandın ancak o senden ayrılmak istiyor (3 yıl bitmeden birşeyde yapamayacaksın, beklemek var!?) olur ya bu ihtimal! Böyle bir aşk acısı insandan uzunca bir süre götürür, senin bunca süre kaybedecek lüksün varmı bu yaşta ve bu konumda?

Bizde öyleydik, farkli ülkelerde. Tatilde tanistik. Cok zor gecti bence uzakta olmak. Kolay birsey degil gercekten. O zamanlar hic aklima gelmiyordu, ama simdi yeni nisanlananlara bakiyorumda, ne kadar sanslilar diyorum, yanyanalar, birlikteler, dügün planlarini beraber yapiyorlar, geziyorlar, tozuyorlar.. Biz ozamanlar kavusmak icin gün sayarken, millet simdi sevdicegiyle uzaya cikiyor :KK70: 3 sene böyle sürdü. Ozamanlar böyle whatsapp, viber, gibi seylerde yoktu tabi, akilli telefonlar felanda yaygin degildi, msn'den görüsüyorduk. Ay aklima eski günler geldi simdi.

Belki cok seversiniz birbirinizi, belki de gecici bir hevestir, ama bence su an sizinki sadece aliskanlik. Bugün konusmayi biraksaniz 1 ay sonra unutursunuz birbirinizi. Daha görüsme felan olmamis anladigim kadariyla. O mu yurtdisinda sen mi? Gelmiyor mu hic senin yasadigin yere?
Hayır. Yurtdışında olan benim. Bilmiyorum. O kadar tatlı konuşuyor ki. Etkilenmemek elde değil.

Muhtemelen bir boşluk anına geldi, açtın bir duyguya oda o an doyurdu seni..Hoşuna gitti, kafan yattı, keyif aldın ve ona bağlandıkça gözüne bir başkası görünmez oldu ama bu aşk değil sevgi de! Bu alışkanlık olmuş sende, bir süre uzak kalsanız yani iletişimi kesseniz tüm odağını farklı yöne çevirsen teninin kokusunu içine çekmediğin birini unutmak çok çok çok basit emin ol.. Düşünsene aşık oldun, kopamayacak kadar bağlandın ancak o senden ayrılmak istiyor (3 yıl bitmeden birşeyde yapamayacaksın, beklemek var!?) olur ya bu ihtimal! Böyle bir aşk acısı insandan uzunca bir süre götürür, senin bunca süre kaybedecek lüksün varmı bu yaşta ve bu konumda?
Yok işte. Belki görüşeceğiz bilemem. Eğer devam edersek ben de giderim yanına. Onu gördükten sonra özlem olacak. Daha farklı olacak her şey biliyorum. 3 yıl ya da 4 yıl nasıl dayanırız? Dayanabilir miyiz? Bunları hep düşünüyorum. Geri adım atamıyorum. Kötü olan bu.

Anladim cnm. bence cok istiyosan konus bir mutted her sey olacagina varir ama herkezin dedigi gibi okulun birinci planda olsun ...
Çok istiyorum. Üzülüyorum da. Çok duygusal bir insanım. Negatif bir durumda çok üzülürüm. Okulum tabi ki birinci sırada. İnşAllah güzel olur. Allah, hayırlı değilse benim uzak durmamı sağlasın.

Bence onun sadece konuşmaları seni etkilemiş bir boşluktaydın o araya denk geldi belki hem sanalda rahat konuşup gerçekte pısırık bir cümle kuramayan çok adam var
Ayrıca belki etkilenmeyeceksin kilolu göbekli sende çok büyük biri de olabilir ten uyumu diye bir şey var ve çok önemli
Bence sevgi zamanla olan bir şeydir yakınındakilere şans ver yol yakınken saplantı olmadan sanadakinden vazgeç derim sonra aşk acısı çekersin uzun süre toparlayamassın
Yanıbaşındakine şans verip 6 yıldır hala ayrılmayan ben :) onun gibisini istesem bulmamazdım heralde :)

Bence onun sadece konuşmaları seni etkilemiş bir boşluktaydın o araya denk geldi belki hem sanalda rahat konuşup gerçekte pısırık bir cümle kuramayan çok adam var
Ayrıca belki etkilenmeyeceksin kilolu göbekli sende çok büyük biri de olabilir ten uyumu diye bir şey var ve çok önemli
Bence sevgi zamanla olan bir şeydir yakınındakilere şans ver yol yakınken saplantı olmadan sanadakinden vazgeç derim sonra aşk acısı çekersin uzun süre toparlayamassın
Yanıbaşındakine şans verip 6 yıldır hala ayrılmayan ben :) onun gibisini istesem bulmamazdım heralde :)
Ondan etkilenmedim. O yüzden onunla konuşuup umutlandırmak da istemiyorum. Konuştuğum kişi ile 1 yaş var aramızda. Gördüm de fotoğrafını.

Henüz yüksek öğrenim hayatının başlarındasın. Böyle gereksiz zorluklar ekleme hayatına. Pişman olacağın kararlara imza atabilirsin. Çok klasik gelecek ama şu an için tek önceliğin derslerin ve kariyerin olsun.
Erkeklerin biri gider, biri gelir ama giden yıllar geri gelmiyor.

Henüz yüksek öğrenim hayatının başlarındasın. Böyle gereksiz zorluklar ekleme hayatına. Pişman olacağın kararlara imza atabilirsin. Çok klasik gelecek ama şu an için tek önceliğin derslerin ve kariyerin olsun.
Erkeklerin biri gider, biri gelir ama giden yıllar geri gelmiyor.
Derslerim elbette çok çok önemli. Konuşmamız belli bir müddet devam etsin bakalıö. Her şey iyi güzel de sonrası da önemli. Ben kendimde o cesareti buluyorum ama o çok cesaretli değil gibi.

Yaşından da emin olmayın. Küçük olmasıda evlenmesine engel değil.
Neden öyle cümleler kurdu düşündünüz mü?
Kimliğinin resmini göndersin size.
Fotoğraflarını gördüm. Kimliğini nasıl isteyebilirim ki? Kurduğu o cümlede art bir niyet taşımadım hiç.

İnşAllah kalbim yanlış kararlar vermez.

sen kendini bildikten sonra her şeyin telafisi olur inan canım yanlış da olsa içinde kalmaz ama yaş ilerledikçe mantık devreye giriyor ben kalbimi çok dinledim şimdi olsa kesinlikle dinlemezdim ama senin durumun farklı tabi

X