canım rıca ederım utandım valla teskkur etme bu kadar
nasıl teşekkür etmeyim reptomim bu illeti senin sayende atlatacam :):):)
Bedenine gore kiyafet bulamamak Bulsanda uzerine oturmamasi vs vs.Herkes yazmis zaten mesela indirim olsa kucuk bedenler kalmiyor hep xl vs. Baskaaaaa milletin surekli cok zayifsin cumlelerini duymak sanki oxford varda biz okumuyoz diesim geliyor etek giyememek kisa elbise giyememek ama bu her insanda ayni degil kimi zayif oluyo ama bacaklari kalin oluyo herkes benim gibi safinaz degil yinedr toton biraz dolgun buda iyi birsey oda dumduz olsaydi kuru tahta gibi olurdum heralde
kız 3 aya 55 olursun hatta 2 aya cunku mıde acıldıkca daha hızlı kılo alınıyor
bak gor ınsallah olur
canım benım lısteyı uygulsana kanszlıgın cok yoksa işe yarar
Bedenine gore kiyafet bulamamak Bulsanda uzerine oturmamasi vs vs.Herkes yazmis zaten mesela indirim olsa kucuk bedenler kalmiyor hep xl vs. Baskaaaaa milletin surekli cok zayifsin cumlelerini duymak sanki oxford varda biz okumuyoz diesim geliyor etek giyememek kisa elbise giyememek ama bu her insanda ayni degil kimi zayif oluyo ama bacaklari kalin oluyo herkes benim gibi safinaz degil yinede totom biraz dolgun buda iyi birsey oda dumduz olsaydi kuru tahta gibi olurdum heralde
ayy inşallah ya, hayatımda 50 rakamı görmedim benya açıkçası hala midem genişlemedi, resmen kusacak gibi oluyorum ama pes etmiyorum, etmeyeceğim de...zaten öyle hemen genişlemez yavaş yavaş .. ay varya sana ne kadar dua etsem az valla bak
Baktimda ugrasamam aslinda halimden memnunum ama yinede 55 olsam iyidir simdi 48 kiloyum boyu
161 filan:26:
boyuna gore aşırı degılsın o zaman
Yani bence iyiyim ama 55 olmak istiyorum 50yi gecemedim hic
terzi masrafı en çok canımı sıkan durum terziden geçmeden hiç bir şey olmuyor... çok güzel bir kıyafet buluyorsunuz gelgellim bol oluyo canım çok sıkılıyor... yaşımı çok küçük zannediyorlar 25 yaşındayım lise öğrencileri takılıyor:)) hat almaya veya sigara almaya gittiğimde yaşınız tutuyor mu diye soruyorlar:)) birde zekat keçisi diyorlar bana:))
benimde boyum 1.56 kilom 42en azından 45 olmak istiyorum ama OL MU YORRR!! sevgilimin yanında küçücük kalıyorum. ama sağlığım yerinde çok şükür. kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum beğendiğim bişeyi bedeni olmadığı için alamamak beni deli ediyor bak sinirlendim yine diyetisyene de gittim bi sonuç alamadım malesef ki. ilaç kullanmak istemiyorum çünkü sağlıklı bi şekilde kilo almak istiyorum bi çözüm bulalım kendimize kızlar böyle olmaz
bu arada 18 yaşındayım bi kaç ay sonra 19 olcam...
beni anlatmışsın resmen :) boy,kilo ve yaş aynı.bende en az 45 olmak istiyorum.ama olmuyor bi türlü
benimde boyum 1.56 kilom 42en azından 45 olmak istiyorum ama OL MU YORRR!! sevgilimin yanında küçücük kalıyorum. ama sağlığım yerinde çok şükür. kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum beğendiğim bişeyi bedeni olmadığı için alamamak beni deli ediyor bak sinirlendim yine diyetisyene de gittim bi sonuç alamadım malesef ki. ilaç kullanmak istemiyorum çünkü sağlıklı bi şekilde kilo almak istiyorum bi çözüm bulalım kendimize kızlar böyle olmaz
bu arada 18 yaşındayım bi kaç ay sonra 19 olcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?