Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-Bir mağazaya girdiğimizde S bedenlerin bile olmaması haliyle kendimize göre kıyafet bulamamak.
2-Pantolonların bol durması tam oturmaması.
3-Elbiselerin üstümüzde ağlaması.
4-İnsanların rahatsız edici bakışları.
5-İnsanların laflarıyla moral bozması.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:) Kocaman bir ooooofff çekmek istiyorum:)
herşeyi listelemişsin zaten canım :)
akrabalar tarafından: ayy sen ne kadar zayıfsın, ay beli kırılacak, ay ben senden daha iyi durumdayım,
arkadaşlar tarafından: ay giyme sen etek falan, hiç yakışmıyor, bacakların çırpı gibi, göze hiç hoş gelmiyor
sevgili tarafından: biraz kilo alsan çok daha güzel olacaksın
sözlerini duymaktan bıkmıştım artık. Yurtdışına yerleştim şimdi oh mis. Mini eteğimi şortumu giyiyorum, tık tık tık çıkıyorum sokağa. Bacaklarım inceymiş çarpıkmış umrumda değil. Kocatotolu kızlar tayt giyince o selülitlerin taytın altından belli olmasından utanmıyorlarsa ben mi utanıcam.
Zaten esmer olunca daha bir fark ediliyorsun. Ortadoğu cazibesinin keyfini sürüyorum. Balık etli seven türk erkeklerini kendi hallerine bıraktım. Oh burdaki ecnebi sevgilim de fizik ölçülerime hasta.
Ayrıca burda kıyafet bulmak daha kolay çünkü Avrupada zayıf kızlar daha fazla. Avrupa standartlarında normaliz aslında çoğumuz. Mesela pantolon almaya gittim geçen denediğim 26-27 beden pantolonlar cuk oturdu, paça kısaltması yapmam falan gerekmedi.
Boyum 1.73 kilom 49.. Kendimle barıştım artık.. Biciklerim var allaha şükür, popişim de yok. Sadece 6 kilo daha almak istiyorum. Eğer istersem olacak, inanıyorum. Hepimz kilo alıcaz, popişimiz biciklerimiz olucak :))
Benim en çok sinirime dokunanı saat takamamak. Belki çok küçük biişey ama moralim acayip bozuluyor :/
Küçük gibi gözüküyor ama bizler için baya büyük bir problem :/ Bilezikler bileklikler hiçbiri güzel durmuyor...
Benim en çok sinirime dokunanı saat takamamak. Belki çok küçük biişey ama moralim acayip bozuluyor :/
Joselina benide yanına al :)) Balık etli sevmeyen bir erkek yok Türkiye'de ne yazık ki..... Ayrıca tayt giyip sokakta gezmek en büyük hayalim..
Hayatımda bir kere giymiştim ondada önünden geçtiğim kızların ayyy bacaklara bak incecik diye kahkahayla güldüklerine şahit olmuştum. O günden beri dar pantolon bile giyemiyorum.. Şimdi diyetisyene gidiyorum. Umarım bir sonuç alırım.
İnsanın psikolojisini bozan bir durum zayıflık... Burda beni anlayan insanların olması ne kadar güzel..
offf puffff demeyle alınmıyo kilo:) bende ne testler yaptırdım o kdar kan verdim bi sey çıkmadı. doktor senin metobilizma hızlı ondan kilo almıyosun dedi. çok uğraştım denedim hep 2 3 ay deneyip vazgeçtim. ama sonunda tak etti canıma ya beni lise öğrencisi sanmaya başladılar. evlensem gelinlik üstümde 360 derece döner diye düşndüm hele yazın hadi eteği uzun giyosundan ya askılılarda kemikler ortaya çıkıyo:) eylülde başladım azimle vazgeçmedim 40 dım şimdi 51 oldum az kaldı 53 olunca bırakıcam:) sıkıysa desinler artık çöp gibisin diye çok sinir olmuştum:)
Bak dizüstü uzun çizmeler var onlardan al, ben Türkiyede öyle yapıyorum hem içine uzun kalın çorapla üstüne de taytla giyince çok daha güzel duruyo.
O Türk erkeklerinin ben varya. Balık etli sever evlenirler, evlendikten sonra hatun puf böreği gibi şişince gider başkasına bakarlar. G..ün büyümüş göbeğin çıkmış derler. Hiç aldırma onlara.
Sonuç alacaksın tabi burda birbirimize destek olmak için varız :)
offf puffff demeyle alınmıyo kilo:) bende ne testler yaptırdım o kdar kan verdim bi sey çıkmadı. doktor senin metobilizma hızlı ondan kilo almıyosun dedi. çok uğraştım denedim hep 2 3 ay deneyip vazgeçtim. ama sonunda tak etti canıma ya beni lise öğrencisi sanmaya başladılar. evlensem gelinlik üstümde 360 derece döner diye düşndüm hele yazın hadi eteği uzun giyosundan ya askılılarda kemikler ortaya çıkıyo:) eylülde başladım azimle vazgeçmedim 40 dım şimdi 51 oldum az kaldı 53 olunca bırakıcam:) sıkıysa desinler artık çöp gibisin diye çok sinir olmuştum:)