Nasıl 22 beden ya:S o kadar küçük pantolon bedenini nasıl bulabiliyorsunuz?dekolte veremiyorsunuz
aldığınız kıyafetleri terziye veriyorsunuz
istediğiniz her elbiseyi alamıyorsunuz, bedeni yok..
çocuk reyonuna göz atıyorsunuz..
küçük beden satan mağaza arayıp duruyorsunuz
yaşınızı göstermiyorsunuz
erkekler size "kadın" gözüyle bakmıyor
hastalıktan kurtulamıyorsunuz
"afrıkadan mı geldin" gibi sözlere maruz kalıyorsunuz
evlenemiyorsunuz..
öğretmenseniz, öğrencileriniz size hoca gözüyle değil de arkadaş gözüyle bakıyor..
iş başvurularında genellikle sizin "stajyer" için başvuruda bulunacağınızı sanıyorlar
ayakkabı kolay kolay bulamıyorsunuz, hele ki benim gibi 35 giyiyorsanız
etek/ elbise kesinlikle giyemiyorsunuz çünkü bacaklarınız tahta gibidir
yüzünüz çökük, yorgun, bitmiş tükenmiş gibi gözüküyorsunuz, gören "noldu sana" gibi moral bozucu şeyler söyleyip duruyorlar, ha bide göz atları çoooook kötü durur vs..........
VE BEN 22 bedenim düşünün halimi........................................................
Nasıl 22 beden ya:S o kadar küçük pantolon bedenini nasıl bulabiliyorsunuz?
Ben de aynı derdi çekiyorum inanın.
166 boyunda ve 46 kiloyum.
Sınıfta en yakın 2 arkadaşım var, biri 160 boyunda ve 68 kilo ve bu kız bana sürekli (neredeyse her gün) çok zayıfsın, bacakların çarpık, fiziğin çok çirkin vs... diyor.
Öbür kız da benden 3-4 cm kısa ve 60 kilo ve o da bana diyor ki: sen şort, tayt giyme, bacakların çok ince filan diyor. Ve kendisinin bacakları boyuna göre kısa.
Artık bıktım hergün benim fiziğimi eleştirmelerinden.
Sonra da bana diyorlar ki: Sen eleştiriye gelmiorsun, yorumlara açık ol
Oysaki yaptıkları beni aşağılamaktan başka birşey değil.
Onların dışında beni aşırı zayıf bulan yok aslında, kaç kişiye sordum iskelet gibi zayıf mıyım diye, hayır zayıfsın ama aşırı zayıf değilsin dediler.
Annem de kilo almasan da olur zaten 25 yaşlarında kilo alacaksın gerek yok diyor.
Bu da benim fotoğrafım. Sizce aşırı mı inceyim? Fiziğimi o kadar çok eleştiriyorlar ki. Sizce çok mu çirkin fiziğim?Eki Görüntüle 532643
Bir de yüzün çok zayıf duruyor, yüzün hiç güzel değil sen hiç güzel bir kız değilsin diyor bu arkadaşlarım. Yüzüm çok mu zayıf duruyor?[ATTACH=CONFIG]532644[/ATTACH]
canım benim onlar kendilerine baksın siz de cok sisşmansınız de.
ters teperse elestiriye gelemiyorsunuz de
sureklı soylemelerınden rahatsız oldugunu soyle
kırlıyorum de ayıp degıl ya.
bak ben liste yazdım canım rahatsızlıgın yoksa uygula alırsın inşallah
Teşekkür ederim. Peki çok aşırı mı zayıfım dedikleri gibi, yoksa kilo almama pek gerek yok mu?
Sınıfta en yakın 2 arkadaşım var, biri 160 boyunda ve 68 kilo ve bu kız bana sürekli (neredeyse her gün) çok zayıfsın, bacakların çarpık, fiziğin çok çirkin vs... diyor.
Öbür kız da benden 3-4 cm kısa ve 60 kilo ve o da bana diyor ki: sen şort, tayt giyme, bacakların çok ince filan diyor. Ve kendisinin bacakları boyuna göre kısa.
Onların dışında beni aşırı zayıf bulan yok aslında, kaç kişiye sordum iskelet gibi zayıf mıyım diye, hayır zayıfsın ama aşırı zayıf değilsin dediler.
Annem de kilo almasan da olur zaten 25 yaşlarında kilo alacaksın gerek yok diyor.
Bu da benim fotoğrafım. Sizce aşırı mı inceyim? Fiziğimi o kadar çok eleştiriyorlar ki. Sizce çok mu çirkin fiziğim?Eki Görüntüle 532643
Bir de yüzün çok zayıf duruyor, yüzün hiç güzel değil sen hiç güzel bir kız değilsin diyor bu arkadaşlarım. Yüzüm çok mu zayıf duruyor?[ATTACH=CONFIG]532644[/ATTACH]
kızlar son durumunuz nedir? miyanse merak ettım canım seni?
boy 1.56, bedeni yanlış yazdım 34 beden olmadığına göre 32 bedenim...aldğım her pantolonları terziye vermekten terzileri zengin ettim :)
miyanse 156 boya 49 ve 42 kilo normal zayıf degil ki ? ben 175 im kilom 49 ve ölmüyorum zayıflıktan gayet normal yani.bence sen abartmışsın zayıf filan değilsin sen zayıfsan ben ölmüşümbelki vücudn orantısızdır ondan böyle gözüküyorsundur.
canım 156 ve 39.9 kiloydum ve abartıyor muyum:13: ben şu ana kadar 49u hayatımda hiç görmedim ama REPTOMİM adlı arkadaşın sayesinde 1 kilo alabıldım ve şu an 41 kiloyu gördüm :) diyetisyenim bile çok zayıfsın dedi, inan normal değilim :) zaten gören "bu ne hal" dediklerine göre ben abartmıyorumdur herhalde :)
Arkadaşlar 1 kilo alabilmişim, kilo almak isteyenler REPTOMİM adlı arkadaşın paylaştığı "kilo alma listesine" uyun, inanın ki işe yarıyor, bende en azından yaradı ama hiçbir şekilde aksatmayın...kendisine ne kadar teşekkür etsem az.. REPTOMİMMMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?