Çok zayıf olmanın dezavantajları nelerdir ?

Nasıl 22 beden ya:S o kadar küçük pantolon bedenini nasıl bulabiliyorsunuz?

en çok da insanların yorumları sinir bozucu.kilolu bir insana gidip ay sen ne kadar kilolusun demeye çekinir insanlar ama zayıfsan direk yapıştırırlar sanki zayıflık kilo problemi değil sanane arkadaşım ben zayıf olmak istiyo muyum ! çok sinirlendim :)) ama bu forum da görmüştüm bebe biskivüsi mucizesi onu uyguladım 5 kilo aldım kızlar bi 5 kilom kaldı

Ben de aynı derdi çekiyorum inanın.
166 boyunda ve 46 kiloyum.
Sınıfta en yakın 2 arkadaşım var, biri 160 boyunda ve 68 kilo ve bu kız bana sürekli (neredeyse her gün) çok zayıfsın, bacakların çarpık, fiziğin çok çirkin vs... diyor.
Öbür kız da benden 3-4 cm kısa ve 60 kilo ve o da bana diyor ki: sen şort, tayt giyme, bacakların çok ince filan diyor. Ve kendisinin bacakları boyuna göre kısa.
Artık bıktım hergün benim fiziğimi eleştirmelerinden.
Sonra da bana diyorlar ki: Sen eleştiriye gelmiorsun, yorumlara açık ol
Oysaki yaptıkları beni aşağılamaktan başka birşey değil.
Onların dışında beni aşırı zayıf bulan yok aslında, kaç kişiye sordum iskelet gibi zayıf mıyım diye, hayır zayıfsın ama aşırı zayıf değilsin dediler.
Annem de kilo almasan da olur zaten 25 yaşlarında kilo alacaksın gerek yok diyor.

Bu da benim fotoğrafım. Sizce aşırı mı inceyim? Fiziğimi o kadar çok eleştiriyorlar ki. Sizce çok mu çirkin fiziğim?
Bir de yüzün çok zayıf duruyor, yüzün hiç güzel değil sen hiç güzel bir kız değilsin diyor bu arkadaşlarım. Yüzüm çok mu zayıf duruyor?[
ATTACH=CONFIG]532644[/ATTACH]

Eklentiler

• $IMG_20121006_205830.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:

canım benim onlar kendilerine baksın siz de cok sisşmansınız de.
ters teperse elestiriye gelemiyorsunuz de

sureklı soylemelerınden rahatsız oldugunu soyle
kırlıyorum de ayıp degıl ya.

bak ben liste yazdım canım rahatsızlıgın yoksa uygula alırsın inşallah

Teşekkür ederim. Peki çok aşırı mı zayıfım dedikleri gibi, yoksa kilo almama pek gerek yok mu?

Teşekkür ederim. Peki çok aşırı mı zayıfım dedikleri gibi, yoksa kilo almama pek gerek yok mu?

cok abes durmuyorsun bence
ama almak istiyorsan alırsın yani sen nasıl istrsen
yuzun cok zayıf degil yani

bu arada kac yasındasın

evet kızlar 50den düstüm yazmıstım su an tekrar 48e cıktım haydi hep beraber alalım kiloları

pffff 45 ten 42 mi......:18::26: yhaaa karanlık odalara kapansım geliyoooooo

Ben de aynı senin gibiyim. Senin hatan yanlış kıyafet seçimi canım. Bol paça pantolon giy bence. Bir de siyah giyinmekten kaç siyah daha ince gösteriyor. Senin kendinde değişikliğie ihtiyacın yok ama arkadaş değişikliği yapsan çok iyi olacak. Oyle kıskanc arkadaş olmaz olsun.

anladığım kadarıyla liseye falan gidiyosun.ben o zamanlar senden daha da zayıftım aynı şeyleri bana da söylüyolardı hep.ama benm bi taktiğim vardı ben de karşı tarafın en zayıf tarafıyla oynuyodum hala da öyle :)) acımasız ol bacakları kısa ve kalın mısen de onade sakın uzun çizme giyme bacakların daha kısa durur falan :) kıskanıyolar seni takma kafana

en çok dezavantajı kıyafett yani beden sıkıntısı çekmekk sinir bozucuuuu

tam bana göre bir başlık olmuş :) kendimi bildim bileli hep zayıftım,hala da öyle. Dezavantajları alonlarım ipavantajlara göre biraz ağır basıyor sanırım.
birincisi burdaki arkadaşların da dediği gibi uygun kıyafet bulma sıkıntısı. Zayıf olduğum için pantalon giymek içimden gelmiyor. Aldığım her pantalon mutlaka potluk yapıyor bir yerlerden.Hele de dar paça almamaya çok dikkat ediyorum.Zayıf olan bacaklar daha da zayıf gözüküyor.O yüzden ispanyol paçanın bu kusurları az da olsa kapattığını düşünüyorum.Bütün pantalonlarım ispanyol paçadır,hem daha zarif hem daha uzun boylu gösteriyor bu tarz pantolonlar. Zayıflar için güzel bir alternatifte tayt olabilir.Taytın zayıflara her zman daha çok yakıştığını düşünüyorum :) Ellbise ve tek konusunda ise bacaklarınız güzelse bence zayıflığınızın avantahını kullanın.Giyeceğiniz her elbise veya etek üzerinize çok yakışacaktır zaten.Bide genelde zayıflar da ince bel de olunca çok iyi taşıyorlar elbiseleri.
Zayıflığın kötü yanlarından biri de kollarımın ince olması ve yazın kısa kollu,askılı giyerken çok çekinmem. O yüzden mümkün olduğunca bol kıyafetler ve dirsek kol ya da uzun kollu giyiyorum öbür türlü herkes ilk bakışta çıkan kemiklerinize odaklanıyor.
Artık şu klasik laflardan bıkıyorsunuz zaten bir süre; "afrikdan mı geldin,annenler sana yemek vermiyor mu,kemiklerin sayılıyor,kilo almazsan evde kalırsın bak almaz kimse seni,bir doktora git bir hastalık falan olmasın sakın,sen nasıl ev işlerine koşturacaksın evlenince,azıcık kilo alsan daha güzel olur aslında sen" .....diye uzayıp gidiyor.
Sırf bu ilkenceden bile kurtulmak için bazen kilo alsam mı yaa diye düşünmüyor da değilim gerçekten :))

Herşeye rağmen zayıflık iyidir ilerleyen yaşlarda zaten kilo alıcaz tadını çıkaralım :)

kızlar son durumunuz nedir? miyanse merak ettım canım seni?

kızlar son durumunuz nedir? miyanse merak ettım canım seni?

canım tartılmadım henüz, bayramda sonra tartılmayı düşünüyorum, çünkü eğer almadıysam moralım bozulur en iyisi biraz daha beklemek inşallah almışımdır bir kaç gram :18:

boy 1.56, bedeni yanlış yazdım 34 beden olmadığına göre 32 bedenim... aldğım her pantolonları terziye vermekten terzileri zengin ettim :)

miyanse 156 boya 49 ve 42 kilo normal zayıf degil ki ? ben 175 im kilom 49 ve ölmüyorum zayıflıktan gayet normal yani.bence sen abartmışsın zayıf filan değilsin sen zayıfsan ben ölmüşüm belki vücudn orantısızdır ondan böyle gözüküyorsundur.

canım 156 ve 39.9 kiloydum ve abartıyor muyum :13: ben şu ana kadar 49u hayatımda hiç görmedim ama REPTOMİM adlı arkadaşın sayesinde 1 kilo alabıldım ve şu an 41 kiloyu gördüm :) diyetisyenim bile çok zayıfsın dedi, inan normal değilim :) zaten gören "bu ne hal" dediklerine göre ben abartmıyorumdur herhalde :)

estagfurullha canım benim Allahın ıznıyle aldın benım sayemde degıl

Arkadaşlar 1 kilo alabilmişim, kilo almak isteyenler REPTOMİM adlı arkadaşın paylaştığı "kilo alma listesine" uyun, inanın ki işe yarıyor, bende en azından yaradı ama hiçbir şekilde aksatmayın...kendisine ne kadar teşekkür etsem az.. REPTOMİMMMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım rıca ederım utandım valla teskkur etme bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…