- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
dekolte verilemiyor evet, kadın değil çocuk gözüyle de bakılıyor. Yaşımızı göstermiyoruz falan filan ama mesela hastalığım yok çok şükür, evlendim de 5 senelik evliyimeşimde 1.80 boyunda ben 1.49 boyunda ve 36-39kg atasında değişe bir kilodayım ama herkes bizi birbirimize yakıştırıyor aslında benim kilom boyuma göre iyi, kalçam ve bacaklarım da zayıflığıma göre öyle cılız değil etek falan yakışıyor. Ama beden bulmak sorun o yüzden kilo almak istiyorum xs bedenleri bile daraltıyorum kot bulamıyorum. Dün alışveriş sitesinde 2xs pantolon buldum da şansa, sipariş verdim kumaşlar bluzlar etekler en küçük beden alınıp terziye gidiyor illa. Ama afrikalı gibi, tükenmiiş bitmiş gibi gözükmüyorum belki oyum da kısa olduğu için kilom normal görünüyordur ama bana da diyorlar kilo al diye. Biraz barışık olmalısınız kendinizle terzide de yaptırsanız daha renkli iddialı giyinmeli, makyaj yapmalı, saçlarınızı da bakımlı tutmalısınız insanın yaydığı enerji önemli insanlar tarafından beğenilmek için mesela bana enerjimin yüksek olduğunu söyler çevremdekiler.
canım sana bu tarz şeyler söylememiş insanlarla karşılaşmana çok sevindim ama emin ol benim çevrem hep moral bozucu şeyler söyledi..iddialı giyin demişsin, ne gibi mesela?? bende ne göğüs var ne de kalçamakyajımı yapıyorum, saçıma fön çekmeden asla dişarı çıkmam ama yok kimse beni beğenmiyor ) enerji konusunda katılıyorum ama eleştirel bir çevreye sahipsen enerjini ne kadar yüksek tutabilirsin, muamma.. ben aşırı zayıf olduğum için doğal olarak bünyede zayıf ee haliyle hastalıktan kurtulamıyorum..bağışıklık sistemim dirençsiz..bügün ilk defa etek aldım bi hevesle ama bir giydim ki FİYASKO ! bacaklar kürdandan da beter !!!!! benim boyum 1.56 kilom da 40.2 dün tartıldım, bir kaç gram almışım :) yani anlayacağın zayıf olmak berbat bir şey!!
canım bende de var o tarz insanlar yaşımı söyleyince şaşıranlar hastalıklıymışım gibi düşünenler ben çocukken narindim iğne olurdum sürekli kan iğneleri falan zaten 2 kilocuk doğmuşum ergenliğe girerken kilom iyiydi boyumda öyle yaşıtlarım gibiydi ama erken regl olunca boy uzaması durdu yemiyorum ben sorunumu biliyorum yesem alırım ama metabolizmam da hızlı çalışıyor abur cubur severim gece bile yerim ama yok. Bende de göğüs denen birşey yok kalça var ama yine de küçük gösteriyorum sonuçta eşimle gezerken bakışları üzerimde hissediyorum. Bağışıklığım ergenliğimle beraber çok iyiydi hastayken bile ayakta geçirirm nzlandırmam kendimi kısmetin de nerdeyse bulur seni merak etme beğenilmiyorum diye düşünme Allah sağlık versin elimiz yüzümüz düzgün bir sakatlığımız yok canım. Öyle fiyasko falan deme kimler neler giyiyor kilolular mesela aynaya bakmadan çıkıyorlar sanki sen zayıfsın ve etek yakışmıyor diyorsun özgüven kazanman lazım senin benimde bazen başkasına özendiğim oluyor ama kendimi de seviyorum bak ben 40 kilo bile değilim ama boy kısa sırıtmasa da kollar ince yüzümde de kilo yok göğüs tahta gibi napalım ben bir tek gebelik düşündüğüm için o yönden endişeliyim sağlıklı hamilelik geçirebilirim diyee. Herkes kendine özeldir bizde böyleyiz canım..
dekolte verilemiyor evet, kadın değil çocuk gözüyle de bakılıyor. Yaşımızı göstermiyoruz falan filan ama mesela hastalığım yok çok şükür, evlendim de 5 senelik evliyimeşimde 1.80 boyunda ben 1.49 boyunda ve 36-39kg atasında değişe bir kilodayım ama herkes bizi birbirimize yakıştırıyor aslında benim kilom boyuma göre iyi, kalçam ve bacaklarım da zayıflığıma göre öyle cılız değil etek falan yakışıyor. Ama beden bulmak sorun o yüzden kilo almak istiyorum xs bedenleri bile daraltıyorum kot bulamıyorum. Dün alışveriş sitesinde 2xs pantolon buldum da şansa, sipariş verdim kumaşlar bluzlar etekler en küçük beden alınıp terziye gidiyor illa. Ama afrikalı gibi, tükenmiiş bitmiş gibi gözükmüyorum belki oyum da kısa olduğu için kilom normal görünüyordur ama bana da diyorlar kilo al diye. Biraz barışık olmalısınız kendinizle terzide de yaptırsanız daha renkli iddialı giyinmeli, makyaj yapmalı, saçlarınızı da bakımlı tutmalısınız insanın yaydığı enerji önemli insanlar tarafından beğenilmek için mesela bana enerjimin yüksek olduğunu söyler çevremdekiler.
canım sana bu tarz şeyler söylememiş insanlarla karşılaşmana çok sevindim ama emin ol benim çevrem hep moral bozucu şeyler söyledi..iddialı giyin demişsin, ne gibi mesela?? bende ne göğüs var ne de kalçamakyajımı yapıyorum, saçıma fön çekmeden asla dişarı çıkmam ama yok kimse beni beğenmiyor ) enerji konusunda katılıyorum ama eleştirel bir çevreye sahipsen enerjini ne kadar yüksek tutabilirsin, muamma.. ben aşırı zayıf olduğum için doğal olarak bünyede zayıf ee haliyle hastalıktan kurtulamıyorum..bağışıklık sistemim dirençsiz..bügün ilk defa etek aldım bi hevesle ama bir giydim ki FİYASKO ! bacaklar kürdandan da beter !!!!! benim boyum 1.56 kilom da 40.2 dün tartıldım, bir kaç gram almışım :) yani anlayacağın zayıf olmak berbat bir şey!!
canım bende de var o tarz insanlar yaşımı söyleyince şaşıranlar hastalıklıymışım gibi düşünenler ben çocukken narindim iğne olurdum sürekli kan iğneleri falan zaten 2 kilocuk doğmuşum ergenliğe girerken kilom iyiydi boyumda öyle yaşıtlarım gibiydi ama erken regl olunca boy uzaması durdu yemiyorum ben sorunumu biliyorum yesem alırım ama metabolizmam da hızlı çalışıyor abur cubur severim gece bile yerim ama yok. Bende de göğüs denen birşey yok kalça var ama yine de küçük gösteriyorum sonuçta eşimle gezerken bakışları üzerimde hissediyorum. Bağışıklığım ergenliğimle beraber çok iyiydi hastayken bile ayakta geçirirm nzlandırmam kendimi kısmetin de nerdeyse bulur seni merak etme beğenilmiyorum diye düşünme Allah sağlık versin elimiz yüzümüz düzgün bir sakatlığımız yok canım. Öyle fiyasko falan deme kimler neler giyiyor kilolular mesela aynaya bakmadan çıkıyorlar sanki sen zayıfsın ve etek yakışmıyor diyorsun özgüven kazanman lazım senin benimde bazen başkasına özendiğim oluyor ama kendimi de seviyorum bak ben 40 kilo bile değilim ama boy kısa sırıtmasa da kollar ince yüzümde de kilo yok göğüs tahta gibi napalım ben bir tek gebelik düşündüğüm için o yönden endişeliyim sağlıklı hamilelik geçirebilirim diyee. Herkes kendine özeldir bizde böyleyiz canım..
Ben makyaj yapmadan süslenip püslenmeden dışarı asla çıkmam mesela. Hiç bir zaman mutsuz somurtuk bir insanda olmadım. Ama gel gör ki en mutlu anımda bile insanlar gereksiz konuşmalarıyla demorize ettiler. Mesela ilk kez tanışıyoruz bir kızla ortamda, daha merhaba demeden ayyy sen ne kadar miniksin ne kadar zayıfsın böyle diyor. Teşekkür ederim diyorum bende içimden sinir olsam da :) Yada durup dururken ay ben kendime zayıf derdim de iyiymişim ben seni görünce rahatladım diyen de oldu. Ki en son duymak istediğim sözler. Bunlar çok ufak gibi gözüken ama dışarı çıktığımda yada insanlarla bir araya geldiğimde durmadan durmadan duyduğum şeyler. Ne kadar pozitif enerjik ve olumlu olmaya çalışsa da insan bir süre sonra tek kelime bile duymaya bile tahammül edemiyor...
valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum.
yemek yerseniz alırsınız pek de ala.
önemli olan yemek.
yediklerinizin listesini çıkarın bakalım
eminim normal bir insan doymaz bile o yediklerinizle.
valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum.
yemek yerseniz alırsınız pek de ala.
önemli olan yemek.
yediklerinizin listesini çıkarın bakalım
eminim normal bir insan doymaz bile o yediklerinizle.
kızceler bakın benim bir üst yorumda yazdıgımı uygulayın emin olun bir rahatsızlıgınız olmadıgı surece alırsınız.
diyetisyene gidin mutlka ve dedıklerını yavastan uygulayın.
canım gittim diyetisyene verdiği programı harfiyyen uyguladım, ama yok alamıyorum yani kahretsin ki alamıyorum ve ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım özellikle de "yok siz yemiyorsunuz, yeseniz alırsınız" diyenlere! cidden alamıyorum, tıka basa yiyorum hatta şimdi bile bulgur pilavıyla kuru fasulye yedim düşün yani ama bir gram alıyorum onu da hemen veriyorum
o zaman farklı dıyetısyene gıt canım
malum hepsi aynı kalıtede olmuyor
cunku bak benım arkadasım 44 kıloydu ve su an 60 kılo dıyetısyenın lısteyı uyguladı.
ben de gıttım ve 50 kilo oldum 42ydim bak dusun. ustelık harfıyen uygulamadım. hayatımda ılk kez kılo aldım sonra stresten verdım ama gerı almaya basladım
50 kilo mu, ah ah nerdeeeeeeeeeeeediyetisyenin neredeydi snn canım ??
canım ben kutahya'da gıtmıstım orada yasamıyorum ama oyle denk geldi okuldan dolayı.
ustelık dıyetısyen ılgılenmedı dıye bır suru kızmıstım
hayatta bu lsteyle alamam ben bundan cok yıyorum bunları yesem zayıflarım dıyordum ama canım onlar kalorıye gore veryor
peynır messela kemık gelısımını saglyor
bır de bunu deneyın ben sütü 3 bardak ıcerdım
meyve olmayınca meyve suyu ıcerdım
ustelık yemekler etlı olcaka dedı dr ama sureklı yıyemıyordum yıne de faydası oldu
emın olun kı olur
kuruyemıste cok yıyın aralarda
bide senin programını deneyim daha doğrusu harmanlayım bakalım belki bir kaç kilo alırım. sen kaç ayda aldın kiloları ??
tatlım senın lısteyı karısık vermıs zaten ya sen bence benm lısteyı uygula
yani ne bıleyım kahvaltılıkları ara ögune atmıs kahvaltıyı tıka basa yapman lazım pek begenmedım acıkcası o lısteyı
ben 40 gunde 8kilo aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?