Çok zayıf olmanın dezavantajları nelerdir ?

kızlar kilo almak icin cok yıyeceksiniz ilac falan aman kullanmayın paranıza saglıgınıza yazık.
gercekten cok yemekte bitiyor iş.
ben de 43 kıloydum anlıyorum sizi gercekten
ama yıyemıyorum diye kenara cekilmeyın az az yıyıp mideyı genısletın
diyetısyen en ıyısını gosterır.
verdıgı lısteyı yavastan uygulayın 1 aya 5 kılo garantı alınıyor

burdaki asiri zayifim diyen kizlar.... yemek yiyin yahu hele de türkiyede her kösede nefis yemekler var... seker cukalata pastalar cok cabuk kilo aldiriyor. tatlilar chipsler... bende eskiden cok zayiftim 1.70 boyda 48 kiloydum, fazla istahim da yoktu, okul stressinden yemek yemeye zaman bulamiyordum. kilo almak vermekten kolaydir yani... sonra bi evlendim kilo aldim... simdi 55 kiloyum...

valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum.
yemek yerseniz alırsınız pek de ala.
önemli olan yemek.
yediklerinizin listesini çıkarın bakalım
eminim normal bir insan doymaz bile o yediklerinizle.

önemli olan yemek.

Farzet ki çok fazla yemek yedin ve aşırı doydun. Bir lokma daha yiyecek halin kalmadı. Ama seni zorluyorlar yemek yemeye, yiyebilirmisin o kadar tok hissederken?? Bizde yiyoruz ve doyuyoruz istesekte zorlayamıyoruz kendimizi tıpkı çok fazla doyduğunuzda hissettiğiniz gibi. Sorunumuz zaten yemek yiyememek, az yemekle doymak. Hala üstüne yemek yerseniz alırsınız demek çok mantıksız geliyor bana. Bizde yemek yendiğinde kilo alındığını biliyoruz pek ala. Sorun hemen duyuyoruz ve iştahımız yok. İştahın yoksa yemek yiyemezsin. Umarım anlatabilmişimdir..

önemli olan yemek.

bende sizin bu söylediklerinize inanmıyorum, rsmen yargısız infaz ediyorsunuz! nerden biliyorsunuz yemediğimizi! bazıları tiroit sebebiyle alamıyor, bazıları ise metabolizma sebebiyle vs vs...böyle direkt yalancı damgası vurmanız çok saçma ve yersiz! senin yediklerinden daha çok yediğimden emin olabilrsin ama alamıyor insan! böyle dolaylı dolaylı İNANMIYORUM demeniz ABES! millet her halde boşuna yakınmıyor hele ki benim gibi çok çekmiş bir insan!

kızceler bakın benim bir üst yorumda yazdıgımı uygulayın emin olun bir rahatsızlıgınız olmadıgı surece alırsınız.
diyetisyene gidin mutlka ve dedıklerını yavastan uygulayın.

kızceler bakın benim bir üst yorumda yazdıgımı uygulayın emin olun bir rahatsızlıgınız olmadıgı surece alırsınız.
diyetisyene gidin mutlka ve dedıklerını yavastan uygulayın.

canım gittim diyetisyene verdiği programı harfiyyen uyguladım, ama yok alamıyorum yani kahretsin ki alamıyorum ve ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım özellikle de "yok siz yemiyorsunuz, yeseniz alırsınız" diyenlere! cidden alamıyorum, tıka basa yiyorum hatta şimdi bile bulgur pilavıyla kuru fasulye yedim düşün yani ama bir gram alıyorum onu da hemen veriyorum

o zaman farklı dıyetısyene gıt canım
malum hepsi aynı kalıtede olmuyor

cunku bak benım arkadasım 44 kıloydu ve su an 60 kılo dıyetısyenın lısteyı uyguladı.

ben de gıttım ve 50 kilo oldum 42ydim bak dusun. ustelık harfıyen uygulamadım. hayatımda ılk kez kılo aldım sonra stresten verdım ama gerı almaya basladım

50 kilo mu, ah ah nerdeeeeeeeeeeee diyetisyenin neredeydi snn canım ??

benim listem söyleydi
sabah 2ser kasık bal pekmez recel.
kibrt kutusu peynır
yag
4 dılım ekmek.
1b süt 5 tane zeytın

ara 2 adet meyve

öğlen 1kase corba 1 tabak sebze yemegı 1 abak pılav ya da makarna
2 dılım ekmek

ara 1kase sutlu tatlı. (ama ben 1 bardak sekerli süt icerdım aynı hesap yani)
aksam: oglen ki menünün aynısı
2 dılım ekmek yıne

gece 1kıbrt kutusu beyaz peynır ve 2 dılım ekmek 2 adet meyve.

kızlar bakın yemeklerı tamamen yıyemedım yani corbaları ıctıgımı pek hatırlamıyorum ama o halde aldım bakın bır de bunu deneyın belki olur

Son düzenleyen: Moderatör:
50 kilo mu, ah ah nerdeeeeeeeeeeee diyetisyenin neredeydi snn canım ??

canım ben kutahya'da gıtmıstım orada yasamıyorum ama oyle denk geldi okuldan dolayı.
ustelık dıyetısyen ılgılenmedı dıye bır suru kızmıstım
hayatta bu lsteyle alamam ben bundan cok yıyorum bunları yesem zayıflarım dıyordum ama canım onlar kalorıye gore veryor

peynır messela kemık gelısımını saglyor
bır de bunu deneyın ben sütü 3 bardak ıcerdım
meyve olmayınca meyve suyu ıcerdım
ustelık yemekler etlı olcaka dedı dr ama sureklı yıyemıyordum yıne de faydası oldu

emın olun kı olur
kuruyemıste cok yıyın aralarda

Reptomim, diyet programlarımız aşağı yukarı aynı;
sabah : Çay (şekersiz), 2 dilim tam yağlıbeyaz peynir, 2 dilim tam buğday ekmek, çiğ sebze, 8 adet zeytin, bal, reçel...

ara öğün : 1 porsiyon meyve, yarım su bardağı yoğurt, 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 bardak su..

öğle : 4 köfte büyüklüğünde tavuk, hindi veya balık eti, salata, yarım su bardağı az yağlı yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği, 6 yemek kaşığı pilav,makarna, bulgur veya kurubaklagil.

ara öğün : 1 porsiyon meyve, 2 tam ceviz içi, 5 adet badem, 5 adet fındık, 1 bardak su

akşam : 8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği ( suyunu çok almayın), yarım su bardağı az yağlı yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği, 6 yemek kaşığı pilav,makarna, bulgur veya kurubaklagil.

gece : 1 su bardağı süt + 10 adet bebe bisküvisi+ 1 adet muz.

bunları uyguladım ama HALA AYNIYIM

bide senin programını deneyim daha doğrusu harmanlayım bakalım belki bir kaç kilo alırım. sen kaç ayda aldın kiloları ??

bide senin programını deneyim daha doğrusu harmanlayım bakalım belki bir kaç kilo alırım. sen kaç ayda aldın kiloları ??

tatlım senın lısteyı karısık vermıs zaten ya sen bence benm lısteyı uygula

yani ne bıleyım kahvaltılıkları ara ögune atmıs kahvaltıyı tıka basa yapman lazım pek begenmedım acıkcası o lısteyı
ben 40 gunde 8kilo aldım canım

kilo almak istiyorsan geceleri bol bol yemek ye, faydasını göreceksın, üşenme sevdiğin şeyleri yap veya imkanın varsa hamburgere ver kendını ( geceleri) :)

demi yaaaa sinir oldum bak şimdi! canım 40 günde 8 kilo muuuuuuuu ya varya 40 günde 8 kilo alsam dile benden ne dilersen o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana 5 kiloya bile razıyım ya, neyse yarinden itibaren senin programı uygulayım. ay inşallah alırım ya, bak heyecan yaptım :) çoooooooook çoooook teşekkür ederim..

ben kendımı bir hamburger,patates, ıce tea.üçlüsüne verdim duramıyorum resmen yemeden veya kendıme gözleme falan yapardım.
bende zayıftım , zayıfım ama senın kadar değil ..ben 36 beden olmama rağmen zayıfsın diyorlar bana.
aldığım kiloloru gece yemeklerine borçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…