Çok yoruldum şimdiden

O kadar o kadar o kadar çok saçma ki tepkiniz ancak bu kadar saçma olabilirdi yani :oha: Ya adam filmi izliyor tabi ki dikkatini çeker neticede filmi izliyor yani görüyor yani o an ne olduysa ne yayınlandıysa izliyor adam ona mı dikkat ettin nasıl bir kelime ya çok çocukça olmuş gerçekten ama oda çok abartmış daha ılımlı bir şekilde anlatsaydı ya da kızıyorsa kırıp dökmeden sadece sert konuşarak kızsaydı ve izah etseydi yanlış anladığınız bir şey olmadığını daha iyi olurdu tabii sonuçta yaptığı hareketler korkunç yani inşaAllah bir an önce düzelirsiniz :dua:

Hayir tabiki de asla doğru değil o tepkileri. Kapiya duvara vurmayi birakin onun koruyuccu kollayici bir tavir takinmasi lazim. Siz öyle tvdeki bir sahneye filan tepki göstermeyin. Aslinda hep iletisimsizlikten kaynakli sorunlarimiz. Bunu sizin için demiyorum. Hepimizin temel problemi bu. Ufak seyleri dert etmeyin oturup sakince konuşmayi deneyin. Hepimiz deneyelim.
[/QUOTE

Normalde o tarz şeylere tepki vermem vermiş bulundum ama onun tepkisi daha büyük oldu. Haklısınız o da bende düzgün konuşsak zaten böyle olmazdı ama oldu Bi kere ama verdiği tepkiler için gerçekten kızgınım ona

O kadar o kadar o kadar çok saçma ki tepkiniz ancak bu kadar saçma olabilirdi yani :oha: Ya adam filmi izliyor tabi ki dikkatini çeker neticede filmi izliyor yani görüyor yani o an ne olduysa ne yayınlandıysa izliyor adam ona mı dikkat ettin nasıl bir kelime ya çok çocukça olmuş gerçekten ama oda çok abartmış daha ılımlı bir şekilde anlatsaydı ya da kızıyorsa kırıp dökmeden sadece sert konuşarak kızsaydı ve izah etseydi yanlış anladığınız bir şey olmadığını daha iyi olurdu tabii sonuçta yaptığı hareketler korkunç yani inşaAllah bir an önce düzelirsiniz :dua:
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏

Biraz saçma gelir belki size bilmiyorum ama bu durumumu ben grip oluşuma ve regli oluşuma bağlıyorum o da bunu bildiği halde alttan almadı bunu beklerdim ondan
Acaba hangi erkek grip ve regl diye alttan alir ki evliyken bu bir.ikincisi eşiniz size yatalim diye teklif ederek zaten adim atmis alttan almis oluyor .siz bilr bile trip atmişsiniz.esinizin de duvari yumruklamasi cok anlamsiz böyle bir sey icin.Iletisim sorununuz oldugunu düşündürdü bende..

Back
X