- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Merhabalar daha öncedende burdan fikirlerinizi almak içi yazmıştım. Eşimle yine büyük tartıştık ve ben çok yoruldum artık. Bu akşam hiçbir sorun yoktu hatta uzun süredir yoktu çok şükür. Bu akşam güzel güzel dizi izliyoduk bu arada bende iki gündür gribim bide Bi kaç gün sonra regl olucam kötüyüm yani. Neyse dizide kadın parayı göğsüne koydu eşimde heh bankaya koydu dedi güldü bende baktım sen nelere dikkat ediyorsun dedim tepki verdim elini falan bıraktım. O da sinirlendi çıktı yukarı ben salondayım hala sonra geldi benim uykum geldi gel diye daha erken tabi. Benimde uykum gelmedi sen yat dedim normalde bensiz yatmaz eşimde gitti bende tabi normalde yatmazsınn bensiz şimdi yatıyorsun dedim bağırdı duvarlara vurdu sinirlendi çıktı odaya hala sesleri geliyor ama ben sesimi çıkarmıyorum kapattım ışığı salonda yattım bende 19 dk sonra geldi düz konuşalım mı dedi sen konuşursan konuşurum dedim neyse ko uşuyor ama hala agresif arada ses tonu yükseliyor bende dedim ki baştan benim düzgün gönlümü alsaydın böyle olmazdı senin bağırmanla ben anlamıyorum anlattığına ilgilenmiyorum falan dedim yine sinirlendi bende senle konuşulmuyor ben niye bağırmıyorum hiç dedim bağırdı vurdu çıktı odaya, almıcam Bi daha gönlünü senin dedi bende tutamadım sonunda kendimi ağladım şuan salonda uyucam falan zaten hastayım yanlış anlamış olsam bile hastalığına verse nolurdu sinirli olunca başka biri oluyor ne vicdanı oluyor ne başka bişey dayanamıyorum bu mu benim eşim diyorum ne oluyor benim eşime hep böyle mi davranıcak bana