Çok yoruldum evlat olmaktan.

Unutturmaz mı :) teşekkür ederim öyle yapacağım.

Bencede siz hayatınızz bakın gün gelir belki her şey unutulur her şey değişir bilemeyiz. Her geçen gün insana farklı şeyler getiriyor bilemiyoruz ama siz şuan boşverin herkes uzaktaymış zaten böyle uzak sessiz sıkıntısız yaşayın ve bence atılan mesajları da kesinlikle okumadan silin hiç gerek yok sinir bozmaya güzel ama ihtiyacınızın olduğu günde yanınızda olamıyorsa hiç gerek yok sıkıntı yaşamaya

Evet kesinlikle haklısınız. En ihtiyacım olan zamanda yoktu. Herkes yerinde sağ olsun.

Evet kesinlikle haklısınız. En ihtiyacım olan zamanda yoktu. Herkes yerinde sağ olsun.
Bence de madem o bugüne kadar yaşadıklarını yok sayabiliyor sizi hatta yoksayıyor boşverin bellliki öyle mutlu sizde böyle mutlu olun ayrıca eşiniz ne güzel yanınızda ve sizin üzülmenizi istemiyor gibi geldi bana. inşallah her şey çok güzel olsun.

Evet eşim sağolsun destekçim benim. Kendi annesiyle ilgili de bir sorun olsa hakliysam destekler beni. Kim olursa olsun arkamdadir hep.

Evet eşim sağolsun destekçim benim. Kendi annesiyle ilgili de bir sorun olsa hakliysam destekler beni. Kim olursa olsun arkamdadir hep.
Bu insana güven veriyor. Başka türlü olmaz zaten çok güzel o zaman hiç mi hiç üzülmeyin takılmayın yıllardır zaten üzülmüşsünüz çok kötü şeyler yaşamışsınız bu güzel hayatınızı mahvetmesinler boşverin.

Teşekkür ederim. Yavaş yavaş atlatiyorum. :)

Seni dogurmayi beslemeyi onlar secti. Onlara bı borcun yok. Senin ailen eşin ve bebeğin. Ne halleri varsa görsünler birak

Size yapılanın çok çok daha azını ailem bana yaptığı için yıllarca küs kaldım ailemle,niye görüşüyorsunuz ki,telefonda engelledim,aradılar açmadım vs vs,dedim ki bi kaza oldu ve hepsi öldü.

Tamamen sil onları hayatından. Kötü bir kabustu, bitti de. Telefonundan engelle. Mümkünse kendini toparlayınca onların bilmedikleri bir eve hatta başka bir şehre taşın. Yeniden başla hayata eşin ve yavrunla

Valla bana kızıyo musunuz kibliyo musunuz naparsınız bilmem de kendimi tutamıycam.Anneniz tam bir ruh hastası bence hatta babanızdan da hasta kafa olarak.Babanız en azından alkolik teşhisi belli ama anneniz artık stockholm sendromu mu dersiniz hangi kişilik bozukluğudur artık dayak yemekten tahtaları mı eksilmiş nedir hayatta en nefret ettiğim insan türü budıur.

Bişey oldu mu hemen şikayet eder herkese ağlarlar ama iyiyken de herkese düşman kesilir sanki o lafları edenler onlar değilmiş gibi manyakça davranırlar.

Size yazık değil mi el kadar bebeğiniz varken annenizin bu yaptıklarını insanın düşmanı yapmaz.Hele o eşiniz ne sabırlı adammış alnından öpmek gerek ben olsam bin kere kovar bidaha da evime almazdım.Allah aşkına biraz aklınız varsa böyle hastalıklı dengesiz insanlardan uzak durun size verdikleri zarar yeter de artar bile.

Engelleyin hayatınız mafolur eşinizde bir yere kadar sabreder sonra sizdende soğur
Erkekler kadınlar gibi değil çekemezler böyle durumları
Annenizde biraz vicdan olsa eşinizin ve kv yanında sizi böyle rezil etmezdi olmaz olsun öyle anne benim anneannemde böyle maalesef anneme yapmadığı kalmadı kaç kez araya girip barıştırdım ama yok yine hakaretler beddualar artık ben istemiyorum görüşmesini yaklaşık 5 yıldır annem kesinlikle telefonlarına çıknıyor

Annenizin psikolojisi hiç sağlam değil orası kesin belli. Bu halleri sizi, ailenizi ve bebeğinizi etkilemesin diye olabildiğince hayatınızdan çıkarmanızı, yok saymanızı öneririm. Biliyorum sonuçta anne, ister istemez insan ben de hatalı mıyım acaba diyor ama inanın bana siz çok bile sabretmişiniz. Madem kendi hür iradesiyle kocasının yanında durmayı seçiyor o zaman bırakın istediği yapsın. Attığı mesajları okumayın, hatta engelleyin. Hayatınızdan çıkarın ve yokmuş gibi kendi ailenize kanalize olun. Ne eşinizi ne de bebeğinizi ne de kendinizi strese sokmayın durduk yere.

Ikisi de bu zamana kadar seni dusunerek birsey yapmamış bu saatten sonra da yapmazlar..oyle bir adamdan hala nasil nefret etmiyor şaşmalı.. mesajlari hic okumadan silmeni tavsiye ederim. Bunca yil yeterince psikolojin bozulmus. Kendi ailene bebegine odaklan. Senin ailen de annen baban gibi olmasin. Naptiklarini dusunme bile

Canım annenin psikolojisi iyi değil belli ki, senelerce şiddet görmüş bir kadın, en kötüsü de bunu kanıksamış. Aynı apartmanda yaşamanıza rağmen deden de kol kanat germemiş, yani çok acı şeyler yaşanmış, şimdi eşine karşı birlik olmuşlar ne yazık ki.
Bence mesafeli kal bu ilişki sana iyi gelmiyor, mesajlara da bir süre cevap verme istersen, sütün olumsuz etkilenecek

tam da benim düsüncelerii ifade etmissiniz.

Malesef bıraktı bebeğim emmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…