Çok Yoruldum Bu Olanlardan

neye mahkum etmissiniz kendinizi, cocuklarınızı.. okurken için acıdı gercekten. boşanmak tek kurtuluş yolu ama boşanamıyorsunuz anladığım kadarıyla. geriye başka bir sey kalmıyor. kendinizi ve evlatlarınızı bu adamın vicdanına bırakmak zorunda bıraktınız.

Bu öküzü boşa bacim bosayamiyorsan da hizmetini yapma, pislik herif ...

O zaman sadece kendinle ve çocuklarınla ilgilen , aman ha bir daha bu öküzden cocuk yapma, elimden gelirse boşa..

Zorla olduysa bazı şeyler yazdiklarimdan anlamadiniz sanirim nasil bir zorbalik icindeyim kendi rizamla mi hamile kaldim
Bdv de okuyup üzüldüğüm nadir konulardan oldu konunuz. Çocuğunuzun durumu zaten sizin için yeterince zorken, bir de eşiniz tarafından dövülüp sövülmek cehennem azabı gibi olmalı.
Gidecek yerinizin olmadığını bildiği için sistematik zorbalığının dozunu arttırdığını düşünüyorum.
Ailenizle aranızı düzeltme imkanınız yok mu?

Akraba evliliği mi yaptın? Eşin akraban mı?

Allah belasını versin kızına sahip çıkmayan ailelerin, gerçekten üzüldüm...

Akraba degiliz ama iki ailede izin vermior
Onlara mı kalmış! Aklını başına topla. Madem şu an boşanacak durumum yok, ordan kırp burdan kırp çocuklar biraz büyüyene kadar para biriktir. Sonra baktın adam hala aynı, kendini toparlayıp. İşini gücünü eline almaya çalışıp boşan.

Eşiniz kaç yaşında acaba ?bu tavır bu üslup bu davranışlar cahil birine ait olmalı….zira evliliğin ne olduğunun bilincine varamamış,kendi istek ve arzularının karşılanması dışında ortak bir yaşam alanı oluşturduğunun farkında değil..ki bu bilinç ile oluşacak bir farkındalık değil..evlilik bir bilincin değil “bir” gönülün ürünüdür..yani siz o evin içinde adeta okyanusun içinde çırpınır gibi çırpınacaksınız eşiniz de sizi bu okyanustan kurtarmak için kolunu bile kıpırdatmayacak ??eşinizin gönlü buna müsade ediyorsa biz ne diyelim ??eşiniz sizin ile “bir”leş/e/memiş hayvan gibi çiftleşmiş maalesef..siz aynı evde “bir”olmak yerine “çift”olmuşsunuz …çiftlik kurmuş eşiniz ..kendisini de çoban zannediyor..çok sinirim bozuldu gerçekten ..kusura bakmayın ..böyle bencil insanların çoğaldığına şahit olmak sinirlendiriyor ..

Eşinizin tedavi olması lazım. Hiç normal değil yaptıkları.

Böyle tartışarak, birbirinize rest çekerek bir yere varamazsınız

Yaşınız çok genç. Atipik otizm anlaşıldığı andan itibaren desteklenirse kesinlikle çocuğunuz güzel bir gelişme kaydeder. Bunun için de kesinlikle eşiniz bunu ciddiyetini anlamalı ve çocuğu için o da elinden geleni yapmalı..

Ama önce o tedavi olsun..

Konu sahibi özelden yazarsanız otizimli çocuğunuz için öneride bulunacağım çok iyileşen var belki yardımcı olur size de , çocuğunuzun iyileşmesi üzerinde durun mutlaka ...

Eve yardımcı tutamaz misiniz? Ayda iki üç gelse evi temizlese.

Böyle biriyle evlilik zor Allah kolaylık versin.

Normalde bosamalık bir adam ama siz boşanamam diyorsunuz.

Özel bir çocuğunuz oldu halde bu şekilde mi davranıyor. Vay . Vay

Görücü usulü ile mi evlendiniz bu adamla? Aileniz baskıcı bir tipti de mi ne olursa olsun gideyim, evleneyim kurtulurum diye mi düşündünüz?
Leş gibi bir adam bu, karaktersiz, merhametsiz, vicdansızın teki! Üzüldüm sizin için. Özel çocukla uğraşmak başlı başına zorken siz 2 çocukla uğraşıp bir de evin her şeyi ile ilgileniyorsunuz bir de meymenetsiz bir adamı çekiyorsunuz. Aile de destekçi değil. Çalışmaya kalksanız özel çocuğunuz var. Bende ne tavsiye verebilirim bilemedim.

3.çocuk olmaması gerek, 2. zorla oldu diyorsunuz ne diyeceğimi bilemedim ben şuan 3.nün de olmasından korkuyorum. Nasılsa bir sorumluluk almıyor eşiniz bağırıp çağırıp dışarı çıkmaya devam eder onun hayatında birşey değişmez ancak sizin hayatınızda bu şartlarda üç çocukla herşey daha da beter olur.

hiç bir tane elle tutulur cümle yok şu konuda
çözüm de yok zira ömrünüzde bir dakika durup düşünmemişsiniz
şimdi mi düşüneceksiniz

Sosyal medyada dans eden kadınlara bakıp bakıp evdeki eşleriyle kıyaslayan erkek müsveddesi, nerede görsem tanırım.
Her gün güne duş alarak başlanır diye bilmiş bilmiş konuşuyor ama dünyaya getirdiği çocuklarına bakmayı, müşterek hayatta eşine yardım etmeyi öğrenememiş. Böylelerine kitapsız derler.

Eğer bu adamla ayrılma gibi bir şansınız yoksa, evde yemekleri/ütüleri vb. yapmayıp, ne kazanmayı düşünüyorsunuz. Ev daha toksik bir hal alacak, daha çok kavga, daha çok bağırtı. Bu toksik ortam çocukları da negatif etkileyecek.

Hiçbir şey kazanmayacağınız bir plan yapmış gibi duruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…