- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi capricorn87
Yerinizde olsam gerekirse borç bulur hemen kalkıp gidip çocuğumu alır bi dahada yüzlerine bakmazdım kolay kolay!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu benim düşüncem ve bir eğitimci olarak
da bunu benimsiyorum. Çok yanlış, bebek depresyonu diye birsey var. Alakali ki yazdım ayrica. Calismak ve günlerce ayrı şehirler çok farklı, neden calismayayim ki
Bir daha asla cocugunuzu birakmamalisiniz, guvenini zedeleyecek hareketlerlerden kaçinin baska yapacak birsey yok. psikologluk ve pedagogluk farkli. Size adem gunes okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Yapışık anne çocuktan bahsetmişler. Alakasız. Annelik vaar, annelik var diyorum. Anlayan anladı. Çok uykusuzum. İyi geceler sizlere
Tabiki ben mesela yaklaşık 1 yıldır bunaldigimi farkediyorum bazen öyle günler oluyor ki hicbisey yapasim gelmiyor .o yüzden çalışınca daha iyi hissedeceğimi ,daha verimli olacagimi,oğlumun yaşıtlarıyla daha güzel vakit geçireceğini düşündüğüm için buna kalkistim .Umarım etkilenmemistir çok teşekkürler iyi geceler tavsiyeleriniz e uyacagim
Allah korusun diyelim ki bu kadın öldü sokağa mı bırakacaklar acaba çocuğu.Kadın zaten mecburiyetten gitmiş.Üstelik kendisi çağırmış burda bakalım diye.Ne yapsın insan çocuğunu ailesine de bırakmayacaksa kime bırakacak.Çocuğunuz kaç yasinda çok merak ettim? Nasıl birakip da şehir dışına çıkabiliyorsunuz? Belli ki küçük çocuk.. Hadi çıktınız diyelim, bilet pahalı diye nasıl dönüşü ertelersiniz.. Cocuklarin psikolojisi hiç mi önemli değil? O yavrunun anneyi beklemesi özlemesi ne demek tahmin edemiyor musunuz? Biz işe gidiyoruz diye vicdan yaparken, siz nasıl şehir dışına cikip bir de uzatırsınız anlamak gercekten güç.. sonra da çocuk niye şöyle oldu, niye böyle oldu demeyin ilerde
Yine mükemmel bir anneyle karşı karşıyayız sayın seyirciler. Her şeyi bilen, her şeyi doğru yapan, mükemmel çocuk yetiştiren bu mükemmel anneyi takip edin, örnek alın ve ayakta alkışlayın.
Konu sahibi size gelince, bir tercih yapmışsınız doğru olmadığını farketmişsiniz ama yapacak bir şey yok şu saatten sonra. Yarın kavuşursunuz oğlunuza, korkmayın psikolojisi derin yaralar almaz şu durumda. Ha bu arada tavsiye edilen adem güneş adlı kişinin görüşlerinden uzak durun. Bağlı değil bağımlı çocuk yetiştirmenize sebep olur. Sonra 20 yaşında annesinden ayrılamayan çocuklarınız olur.
evde doktoralı psikolog teyze de var. daha nereye bıraksın kadın?
annesi konu sahibine söylenmiş ama çocuğa gözü gibi bakmışlardır hep birlikte.
malasef çoğu anne-baba bebeklik döneminde yapılan hataların, yetişkinlik hayatımızdaki zayıflıklar, defolar olarak bize geldiğini farketmiyor.Gercekten üzülün, bana inanin. Onu da götürün illa gidecekseniz. Yıpransin birsey olmaz. Yeter ki ruhu yıpranmasin. güveni zedelenmesin. Bu çok uzun bir konu. Hayatini etkiler. Yapmayın
Çok dramatize etmişsiniz bence. Benim de annemin şehir dışına çıkması gereken durumlar oluyordu. Hiç bir şey olmadı. Ne psikolojim bozuldu ne de sağlığım çok şükür. Kaldı ki çocuğunun iyiliği için uğraşıyor. Eminim çocuğun çok güçlü ve akıllı olacak ayrıca annesi ile de gurur duyacak ileride.Çocuğunuz kaç yasinda çok merak ettim? Nasıl birakip da şehir dışına çıkabiliyorsunuz? Belli ki küçük çocuk.. Hadi çıktınız diyelim, bilet pahalı diye nasıl dönüşü ertelersiniz.. Cocuklarin psikolojisi hiç mi önemli değil? O yavrunun anneyi beklemesi özlemesi ne demek tahmin edemiyor musunuz? Biz işe gidiyoruz diye vicdan yaparken, siz nasıl şehir dışına cikip bir de uzatırsınız anlamak gercekten güç.. sonra da çocuk niye şöyle oldu, niye böyle oldu demeyin ilerde
Her sözünüze katılıyorum. Çok korumacı büyüyen çocuklarında çok normal psikolojide olduğunu düşünmüyorum.Ne alaka nerden nereye bagliyorsunuz. Konu sahibesi zaten butun bunlari cocugu icinde yapiyor ona daha kaliteki yasam sunabilmek adina asil sizi anlamak gercekten guc onunde is firsati var degerlendirmesin mi
Hen bu mantikla ayri kalanlar soyle ,boyle mi oluyor nice anneler var hastalik vs zorunlu evladindan ayri kaliyor cocuklari ilerde ayri kaldi diye soyle,boylemi oluyor
Bu kadar vicdan yapiyosaniz calismayin sizde
Üzüldüm gerçekten durumunuza.Aile demek zor anlarda yanında olmak demektir bana göre..Allah size ve eşinize sağlık uzun ömür versin çocuğunuzu muhtaç etmesin kimseye..Yok çocuğa bı tepki göstermezler o yüzden bana patladilar ya zaten .sürekli parka çıkarmışlar birlikte oyun oynamışlar kardeşimin kediketini yıkamislar oğlum anlatıyor hepsini
Neden kendinizi savunma ihtiyacı hissediyorsunuz anlamadım..keyfi bir sebepten bırakmamışsınız mecburiyet söz konusu.üç yaş civarı zorunlu olduğumuz için bizde iki hafta kadar babaannesine bırakmak zorunda kalmıştık..ki kendisi rahatsız yaşı var ama hiç laf etmeden benden güzel bakmıştı çünkü biliyordu durumumuzu..şu an hatırlamıyor bile kızım gayette normal bir psikolojide travma falan oluşmadı yani merak etmeyin kendinizi de suçlamayın..sizin konunuzdaki problem ailenizin tepkisi..ben olsam bir süre görüşmezdim açıkçası..Tabiki ben mesela yaklaşık 1 yıldır bunaldigimi farkediyorum bazen öyle günler oluyor ki hicbisey yapasim gelmiyor .o yüzden çalışınca daha iyi hissedeceğimi ,daha verimli olacagimi,oğlumun yaşıtlarıyla daha güzel vakit geçireceğini düşündüğüm için buna kalkistim .Umarım etkilenmemistir çok teşekkürler iyi geceler tavsiyeleriniz e uyacagim
Sizin ne olduğunuz yazdiginizdan belli. Cok yazık.Kusura bakmayın da bir şekilde belki farklı bir sebepten siz hasar almış gibisiniz.evet çocuk bırakılmasaymis iyiymiş de bazen öyle hayaller hayatlar bir olmuyor.
Ölmekle ne alaka ya.Allah korusun diyelim ki bu kadın öldü sokağa mı bırakacaklar acaba çocuğu.Kadın zaten mecburiyetten gitmiş.Üstelik kendisi çağırmış burda bakalım diye.Ne yapsın insan çocuğunu ailesine de bırakmayacaksa kime bırakacak.
Tamam, pedagojiyi sizin üzerinizden yorumlayalim size birsey olmadı diye:)Çok dramatize etmişsiniz bence. Benim de annemin şehir dışına çıkması gereken durumlar oluyordu. Hiç bir şey olmadı. Ne psikolojim bozuldu ne de sağlığım çok şükür. Kaldı ki çocuğunun iyiliği için uğraşıyor. Eminim çocuğun çok güçlü ve akıllı olacak ayrıca annesi ile de gurur duyacak ileride.
Konu sahibi bir akademisyen olarak yazıyorum; çok zor bir yola çıkmışsınız. İnşallah her şey gönlünüzce olur.
Bunu anlatmak gerçekten çok zormalasef çoğu anne-baba bebeklik döneminde yapılan hataların, yetişkinlik hayatımızdaki zayıflıklar, defolar olarak bize geldiğini farketmiyor.
Saldıracak yer arayan öfke sahibinin mutsuzlugudur.ben herkesle aynı yondeyim ya siz? Kendini ifade edemeyen bir eğitimci! Doğru olabileceği bir durumda bile üslubuyla baştan kaybeden...Allah yardımcınız olsun.sayin bakalim şimdi kimlere bana verdiğiniz benzer cevabi vermişsiniz.kimin ne olduğu belliSizin ne olduğunuz yazdiginizdan belli. Cok yazık.