• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yorgunum ,cook kirginim

Bir daha asla cocugunuzu birakmamalisiniz, guvenini zedeleyecek hareketlerlerden kaçinin baska yapacak birsey yok. psikologluk ve pedagogluk farkli. Size adem gunes okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Yapışık anne çocuktan bahsetmişler. Alakasız. Annelik vaar, annelik var diyorum. Anlayan anladı. Çok uykusuzum. İyi geceler sizlere
Tabiki ben mesela yaklaşık 1 yıldır bunaldigimi farkediyorum bazen öyle günler oluyor ki hicbisey yapasim gelmiyor .o yüzden çalışınca daha iyi hissedeceğimi ,daha verimli olacagimi,oğlumun yaşıtlarıyla daha güzel vakit geçireceğini düşündüğüm için buna kalkistim .Umarım etkilenmemistir çok teşekkürler iyi geceler tavsiyeleriniz e uyacagim

Peki şunu sorayım çocuğunuz ne kadarlık ve yaşınız kaç ?birde akşamları eve geleceksiniz sanki çalışıyo gibi olmaz mı yani her akşam görürse çok etkilenir mi acaba
Biri dordu diğeri ikiyi bitirdi yaşım 23 bitecek 25 kadar yolu var okul için
Aslında durum böyle olmasaydı düşünmezdim belki ama verilen bi fırsat var neden degerlendirmeyim diyorum
Her aksam degil haftasonları olur muhtemelen
Birde soyle soyleyim annem babam çok düşkün cocuklarim onlarla öyle mutlu ki dedesiyle parka gider sallanır anneannesi ile kayar öyle de cocuk ruhlular başka torunları yok zaten
Iyice tartacam zaten bunu kendimce

Su sizde bence daha bastan bu kadar mirin kirin eden aileye guvenip yola cikilmazdi. Kusura bakmayin ama aileniz ziyan tipler. Evinizde otursaydiniz bu sogukta ulkeyi 2 kere bastan basa gecmissiniz caniniza yazik. kendi caniniza mi kastiniz var??? Kocaniz baksaydi cocuga, bu sacmaliklar olurken o ne dedi mesela?
Maalesef hem ben yoruldum hem oğlum yoruldu hem sinirim bozuldu ...Hem ellerimde olan bir kadroyu ağlamaktan kaybettim tabi kendi salaklıgim ama bedenen ve psikolojik olarak çok yoruldum en son patladim ama yanlış zamanda oldu ...ne bileyim annem bin kere aradı sanırım amacı kardeşlerim görsün diye ayağına getirtmekmis.
Esimin hicbiseyden haberi yok çünkü baştan beri benim gitmemi değil annemin gelip bakmasını teklif etti ben zaten doğru düzgün evde yokum annende rahat eder dedi çünkü seçim dolayısıyla izinler burada sıkıntılı biraz ona 6 gündür olanları söylesem bundan sonra ailemle ilgili ciddi olarak tavır alır

Anlatma şeklinizden annenizin bakmak istemediği fikri oluştu bende tabiki haklıda olabilirsiniz bilemem sadece ben dayanamazdım ..biran önce bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
Yoo doğru söylüyorsunuz ama onu ben Kars'a gittiğim gün başlattı sağolsun batmandayken öyle soykenseydi asla gitnezdim aram iyi değil ama kv mı Batman'a cagirurdim en azından babasıyla da ayrı olmazdı bende yakın mesafelerde olduğu için gidip gelirdim gunluk çok teşekkür ederim

All
Biri dordu diğeri ikiyi bitirdi yaşım 23 bitecek 25 kadar yolu var okul için
Aslında durum böyle olmasaydı düşünmezdim belki ama verilen bi fırsat var neden degerlendirmeyim diyorum
Her aksam degil haftasonları olur muhtemelen
Birde soyle soyleyim annem babam çok düşkün cocuklarim onlarla öyle mutlu ki dedesiyle parka gider sallanır anneannesi ile kayar öyle de cocuk ruhlular başka torunları yok zaten
Iyice tartacam zaten bunu kendimce
Allah bağışlasın :) ne güzel çok gencmissiniz ben 32 yım acelem de i yüzden ya 3 yılim kaldı .bilmiyorum ki okul olmadan daha mı iyi olur yoksa biraz daha büyüyünce mı daha iyi anlarlar uzman olanlar daha iyi bilir tabiki ama güzel bir hakkınız var inşallah doğru zamanda kullanırsınız :)

Kusura bakmayın da bir şekilde belki farklı bir sebepten siz hasar almış gibisiniz.evet çocuk bırakılmasaymis iyiymiş de bazen öyle hayaller hayatlar bir olmuyor.
Konuda uzman olmadığım için yorumlara da bişey diyemiyorum ve iyi kötü her yoruma ihtiyacım var evet biraz sert olmuş ama belkide doğrudur oğluma bilmeden kötülük yaomusimdir ki inşallah etkilenmemistir :( o yüzden tavır sert olsa da doğrudur bilemiyorum :)

Konuda uzman olmadığım için yorumlara da bişey diyemiyorum ve iyi kötü her yoruma ihtiyacım var evet biraz sert olmuş ama belkide doğrudur oğluma bilmeden kötülük yaomusimdir ki inşallah etkilenmemistir :KK43: o yüzden tavır sert olsa da doğrudur bilemiyorum :)
Ziyadesiyle uzulmussunuz zaten.cocugunuzu bırakıp tatile gitmemissiniz.kv niz daha iyi bir alternatif olabilirmiş.insallah daha iyi yerlere girmenize vesile olur bu durum bakarsanız:)

All

Allah bağışlasın :) ne güzel çok gencmissiniz ben 32 yım acelem de i yüzden ya 3 yılim kaldı .bilmiyorum ki okul olmadan daha mı iyi olur yoksa biraz daha büyüyünce mı daha iyi anlarlar uzman olanlar daha iyi bilir tabiki ama güzel bir hakkınız var inşallah doğru zamanda kullanırsınız :)
Cok tesekkur ederim sizinkini de insallah elbet öncelik çocuklarımın durumu onları mutsuz edecek hiçbişey yapmam
Aynen insallah bu olmaz başka bölüm bitirip kullanırım hakkimi nasip
Hersey gönlümüzce olur umarim çok güzel illerde firsatlar çıkar karşıniza sizinde

Ziyadesiyle uzulmussunuz zaten.cocugunuzu bırakıp tatile gitmemissiniz.kv niz daha iyi bir alternatif olabilirmiş.insallah daha iyi yerlere girmenize vesile olur bu durum bakarsanız:)
Ay inşallah ya keşke o kazanan kışının önüne daha güzel bir alternatif çıksa da bu benim olsa :) öyle tabiki keyif için gitmedim ve gerçekten çok yorucu oldu benim için birde sonuç hüsran olunca inanın üzüntümü atlatamiyorum hala bugünde annem böyle cosunca çoktum iyice dibe :(

Cok tesekkur ederim sizinkini de insallah elbet öncelik çocuklarımın durumu onları mutsuz edecek hiçbişey yapmam
Aynen insallah bu olmaz başka bölüm bitirip kullanırım hakkimi nasip
Hersey gönlümüzce olur umarim çok güzel illerde firsatlar çıkar karşıniza sizinde
Eğer herhangi bir memurluk hakkınız varsa öncelikle onu kullanın derim çünkü inanın polislik zor ...biz istanbukdaydik 4 yıl inanın ne bir tatil var ne başka birşey sürekli görevler maç ,siyasi mitingler,yılbaşı,nevruz,bayram vs vs ve kadın erkek farketmiyo tek fark kadınlara gece görevi yok daha rahat bir memurluk olsun isterim sizin için ama hayırlısı olsun tabiki :*

Ailen gayet de idare edebilirdi bence. Bende 1 haftaya yakın hastanede yattım çocuğum 1 yaşındaydı annem baktı, kaldı ki sizinki büyükmüş. Sınavın kötü geçmesine de üzüldüm o kadar emeğiniz boşa gitmiş, üstüne de bir sürü sıkıntı çekmişsiniz. Aileniz yanlış yapmış, yılda 1 kez gördükleri torunlarını gayet güzel oyalayabilirlerdi. Gerçekten çok ayıp etmişler . Bence artık siz de gitmeyin, özleyen kendi gelsin yanınıza.

Esimin ailesi olsa patlardim diyorsunuz. Cogu gelin boyle düşünüyor. Kendi ailelerine tolerans gösterdiği olaylarda,esinin ailesine göstermiyor.. birdaha yardim istemeyin, cokta yuz vermeyin . En azindan anlasinlae kırıldığınızi. Sikayet ediceklerdi niye cagirmislar..

Çocuğunuz kaç yasinda çok merak ettim? Nasıl birakip da şehir dışına çıkabiliyorsunuz? Belli ki küçük çocuk.. Hadi çıktınız diyelim, bilet pahalı diye nasıl dönüşü ertelersiniz.. Cocuklarin psikolojisi hiç mi önemli değil? O yavrunun anneyi beklemesi özlemesi ne demek tahmin edemiyor musunuz? Biz işe gidiyoruz diye vicdan yaparken, siz nasıl şehir dışına cikip bir de uzatırsınız anlamak gercekten güç.. sonra da çocuk niye şöyle oldu, niye böyle oldu demeyin ilerde
Bazı insanlar neden bu kadar anlayıştan yoksun ya. Kadın sıkıntısını derdini dökmüş taş değil kaya fırlatmışsınız resmen. Olabilir insanlar bazen mecburiyetten çocuklarını ANNELERİNE bırakabilir. Belki durumu ona müsaittir uygun olan bileeti beklemek zorındadır. Anane de hiç mi suç yok. Bu nasıl bir vicdanki çocuğa annesinin yokluğunu hissettirmemesi gerekirken annesini binpişman etmiş gittiği için. Kadıncağız belki hayatının fırsatını kaçırdı. Lütfen bu kadar acımasız olmayın eleştirirken. Önce nefsinize vurun sizin anneniz böyle birşey yapsaydı böyle bir mecburiyrtte böyle bi durumda kalsaydınız diye bir düşünün. Konu sahibi @capricorn87 canm önvelikle üzülme vardır her şeyde bir hayır. Buna biraz taş atılmış ama sende bundan sonra böyşe bir durım olduğunda ne yapmaman gerektiğini biliyorsun artık. Bence anneni ve ablanı bir müddet arama. Kırgınlığını farketsinler sorduklarında açıklayıcı bir şekilde anlatırsın. Seni bastırmazlarsa tabi. Umarım ki kaçırdığın fırsatların yerine daha güzelleri serilir önüne.

Bu benim düşüncem ve bir eğitimci olarak
da bunu benimsiyorum. Çok yanlış, bebek depresyonu diye birsey var. Alakali ki yazdım ayrica. Calismak ve günlerce ayrı şehirler çok farklı, neden calismayayim ki
Bir eğitimci olarak size kullandığınız bu tavrı da yakıştıramadım. Karşınızdakilerle mi de bu şekilde iletişime geçiyorsunuz. Eğer öyleyse sizin ellerinize de birilerini emanet etmemek gerek. Olmasını desteklediğiniz birşeyi daha uygun ve daha az kırıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz değil mi?

Olan olmus artik kendinizi uzmenizin bir n
Anlami yok. Oglunuza uzuldum acikcasi, belli ki ilgilenmemisler. Sizi ozlemis olmasi cok normalde onlar dikkatini dagitabilirlerdi, hepi topu bir kac gun, idare etmek icin caba harcayacaklarina cocugu ilgisiz ve bakimsiz birakmislar, uzerine ishal olmus cocugun haliyi kirletmesine soylenmis . Hic sefkatli birine Benzemiyor, umarim cocugunuza kizmamistir.
Size beddua falan etmeside resmen artik cocuga katlanamadiginin patlamasi , cok rahatsiz oldum Ben annenizin tavrindan, Boyle insanlarin yanina lutfen cocugunuzu ne olursa olsun birakmayin sizede zaten ders olmustur. Simdi olanlari unutup yine gelin edin derse ileride anneniz diye yumusamayin. Boyle olaylarda gereken tepkiyide verin ki kendisinin davranislari konusunda belki bir farkindaligi olusur.

Maalesef hem ben yoruldum hem oğlum yoruldu hem sinirim bozuldu ...Hem ellerimde olan bir kadroyu ağlamaktan kaybettim tabi kendi salaklıgim ama bedenen ve psikolojik olarak çok yoruldum en son patladim ama yanlış zamanda oldu ...ne bileyim annem bin kere aradı sanırım amacı kardeşlerim görsün diye ayağına getirtmekmis.
Esimin hicbiseyden haberi yok çünkü baştan beri benim gitmemi değil annemin gelip bakmasını teklif etti ben zaten doğru düzgün evde yokum annende rahat eder dedi çünkü seçim dolayısıyla izinler burada sıkıntılı biraz ona 6 gündür olanları söylesem bundan sonra ailemle ilgili ciddi olarak tavır alır

Annenizi kayirmayin ve soyleyin. Cocuguna Boyle davranan kadina tavir alma hakkini elinden almayin. Annenizde davranislarinin sonuclarini gorsun

olan olmus ama bence son sinavinizdan cikar cikmaz gitmeliydiniz ailenizin yanina. kazansaniz bile evrak teslimi icin 1 hafta sure veriyorlar en az. istanbuldayken evraklari toparlar cocugunuzla kazandiginiz sehre giderdiniz. aileniz anlayissiz davranmis tamam ama siz de biraz fazla eahat davranmışsiniz.

Ailenizin yaptığı hareket yanlış ama sizinde yanlişiniz şurada gerçi evli misiniz bekar mısınız bilmiyorum ama eger evliyseniz ben çocuğumu kendi elimle böyle rezil etmezdim babası 1 hafta veya 10 gün bir izin istrihat vs. alabilirdi sonuçta keyfi değil çocuk ortada mecbursunuz kendi evinde babasıyla kalmalıydı hata biraz sizde şu zamanda inanın annanne babaanneler bile torunlarından bıkmış durumda tahamüll edamiyorlar bizim ailemizde durum öyle enazından gerek benim annem gerek kv biz sizi büyüttük birde çocuğunuzu büyütemeyiz yoruluyoruz dediler:KK12: düşünün artık karı koca çalışıyoruz bu tür işlerimizde veya çoçuğum çok hastalanır bebğimde var hastanelarde haftalarca yatırdğımızı biliriz hiç birini çağırıp yardım istemeyiz izin alırız bir şekilde kendi çoçuğuklarımıza kendimiz bakarız tek başımıza. Böyle mızmızlanarak bakacaklarına hiç bakmasınlar daha iyi zaten. Hata yapmışsınız Çocuğunza eşiniz bakmalıydı bence.

Back
X