• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yorgunum ,cook kirginim

Farklı bişey söylemedim zaten neyse bende sizi anneligimle yada fedakarlığımla ilgili ikna edemem.tabiki fikrinizi yazmakta ozgirsunuz teşekkür de ediyorum zaten amacım pohpohlanmak değil sadece 3,5 yıl herşeyi kenara atmış bir insan olarak bu yaptığımın oğlumu bu kadar etkilemiş olmasına üzülürüm
Gercekten üzülün, bana inanin. Onu da götürün illa gidecekseniz. Yıpransin birsey olmaz. Yeter ki ruhu yıpranmasin. güveni zedelenmesin. Bu çok uzun bir konu. Hayatini etkiler. Yapmayın

Maalesef ...eşim polis ve burada seçimden 2 ay önce basliyo önlemler yani tabiki Kars ve bingolun olacağını bilsem 2 gün idare edebilirdik ama ailem kalabalık kediler filan var evde oğlum çok seviyo oyalanir diye düşündüm :KK43:
Üzüldüm durumuza ya inşallah çocuğa güzel davranmışlardırda çok etkilenmez,ailenizde çok hoş ya ne desem bilemedim

Bu benim düşüncem ve bir eğitimci olarak
da bunu benimsiyorum. Çok yanlış, bebek depresyonu diye birsey var. Alakali ki yazdım ayrica. Calismak ve günlerce ayrı şehirler çok farklı, neden calismayayim ki
Eğitimci olmanıza saygı duyuyorum ama bu durumu anlayabilmek için illaki eğitimci olmakta gerekmiyor, anne olup tecrübe kazandıkça anlayabiliyor insan. Sonuçta bebekten bahsediyoruz aylarca haftalarca kalsa tamm .hepimiz mecburiyetten bıraktık çok şükür ki banaanesinde günlerce kalan çocuğumun psikolojisi kalmayandan çok daha süper.şu da var kaldığı ortamda mutlu değilse şartlar ne olursa olsun bırakmamalı.

Eğitimci olmanıza saygı duyuyorum ama bu durumu anlayabilmek için illaki eğitimci olmakta gerekmiyor, anne olup tecrübe kazandıkça anlayabiliyor insan. Sonuçta bebekten bahsediyoruz aylarca haftalarca kalsa tamm .hepimiz mecburiyetten bıraktık çok şükür ki banaanesinde günlerce kalan çocuğumun psikolojisi kalmayandan çok daha süper.
Ben de anneyim. Yetistirdigim cocuga baksaniz beni daha iyi anlardiniz. Çocuğunuzun karakterini ve davranışlarını da gercekten bilmek isterdim.

Hayat bu belli mi olur insallah daha iyi firsatlar da cikacaktir karsiniza
Ben yazsam taslanacam heralde pmyo hazirlanmaya calisiyorum olursa iki yil bakacak annemler ayni sehirden ev tutup firsatim var devletin bana tanidigi gazi yakinligindan dolayi
Sasiyorum insanimizn tepkilerine tek secenek ailenmi ne demek aileden daha iyi secenek mi var
Kendi hemcinsimizn onune tas koyuyoruz
Ne kadar sanslisiniz..akşamları evci çıkabiliyorsunuz sanırım değil mi ?hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yolunuz açık olsun ..
Kötü yorumlara da alinmiyorum asla çünkü konunun uzmanı değilim ama evdekiekardesim doktorasını yapmisy b bir psikolog .sadece oğlumu bu yasins kadar büyüyebilen şanslı annelerdenim ve artık bende bir şansı hak ettiğimi düşündüm bu kadar

Ben beş yaşındaydım kardeşimle evde tek dururduk sabahtan akşama kadar annem çalışırdı.Bize bakan kimse de yoktu.Ama ben şu an vay annem yüzünden psikolojim bozuldu demiyorum.Aksine annem ezik bir kadın değil ekmeğini taştan çıkardı diyorum.

hangi anne ister ki zaten çocuğundan ayrı kalmayı özellikle küçükken hep daha iyi imkanlar sunmak degil mi amac

Üzüldüm durumuza ya inşallah çocuğa güzel davranmışlardırda çok etkilenmez,ailenizde çok hoş ya ne desem bilemedim
Yok çocuğa bı tepki göstermezler o yüzden bana patladilar ya zaten .sürekli parka çıkarmışlar birlikte oyun oynamışlar kardeşimin kediketini yıkamislar oğlum anlatıyor hepsini

1. Annenizi tanıyorsunuz ve gelmemek için bahane uydurmuş yinede çocugunuza bakması için oraya gitmişsiniz bu durumda evet insansınız ama süreyi kısa tutmak daha uygundu 2. Bu zamana kadar hiç bırakmadığınızı ida etiğiniz çocuğu bakmak istemeyen birinin evinde üstelik yatıllı bırakarak psikolojisini etkilersiniz çocuklar hisseder 3. Uçak fiyatları hafta sonu ve hafta içi arasında ütopik bir fark olmuyor tabiki aylar öncesinden almadıysanız ..bence daha fazla anneniz bile olsa ve çocuğun selameti için gidip almalısınız..ve son olarak bu yorumum herkese sadece konu sahibine değil çocukla kariyer yapmak elbette tartışılmaz doğru yoldur ama yinede önce anneyiz bunu seçtik ve dünyaya getirdiysek kıstaslarımızı buna göre secmeliz ve hiç kimse kendi başımıza doğurmaya karar verdiğimiz çocuğa bakmakla yükümlü değildir annemiz bile olsa çünkü zamanında bizim için bir çok şeyden vazgeçen annelerimizden ömrünün yarısını aldık diğer yarısınıda çocuklarımıza hizmet etmesi için istemek ciddi bir benciliktir..

hangi anne ister ki zaten çocuğundan ayrı kalmayı özellikle küçükken hep daha iyi imkanlar sunmak degil mi amac
Ee yoksa kirayı ödeyemeyip evden atacaklar.O zaman bozulacak asıl psikoloji.Koala gibi anasına yapışık yaşayan arkadaşlarım da vardı gayet de bozuk psikolojileri:) Anne tek etmen değil yani.Ki konu sahibi aylarca bırakmamış ya çocuğunu.

Ne kadar sanslisiniz..akşamları evci çıkabiliyorsunuz sanırım değil mi ?hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yolunuz açık olsun ..
Kötü yorumlara da alinmiyorum asla çünkü konunun uzmanı değilim ama evdekiekardesim doktorasını yapmisy b bir psikolog .sadece oğlumu bu yasins kadar büyüyebilen şanslı annelerdenim ve artık bende bir şansı hak ettiğimi düşündüm bu kadar
Kesinlikle oyle
aslinda istesemde biraz kararsizim bu hakkı cocuguma mi versem kendim mi kullansam hayalim kucuklukten beri polis olmak ama yapim naif
Sansli sayilirmiyim bilemedim keşke yaşanılanlar olmasa da ben bu hakki kazanamasaydim

DevranDoner DevranDoner peki bu durumu tolore etmem için ne onerirsiniz ??evde doktora yapmış psikolog bir kardeşim var ama sizden de fikir almak isterim
Bir daha asla cocugunuzu birakmamalisiniz, guvenini zedeleyecek hareketlerlerden kaçinin baska yapacak birsey yok. psikologluk ve pedagogluk farkli. Size adem gunes okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Yapışık anne çocuktan bahsetmişler. Alakasız. Annelik vaar, annelik var diyorum. Anlayan anladı. Çok uykusuzum. İyi geceler sizlere

Ee yoksa kirayı ödeyemeyip evden atacaklar.O zaman bozulacak asıl psikoloji.Koala gibi anasına yapışık yaşayan arkadaşlarım da vardı gayet de bozuk psikolojileri:) Anne tek etmen değil yani.Ki konu sahibi aylarca bırakmamış ya çocuğunu.
Herkes super anne biz çocuğumuzu düşünmüyoruz zaten nolacak ki buyur kendi kendine

DevranDoner DevranDoner peki bu durumu tolore etmem için ne onerirsiniz ??evde doktora yapmış psikolog bir kardeşim var ama sizden de fikir almak isterim
Bir hafta boyunca wcye bile çocukla git.
Herkes super anne biz çocuğumuzu düşünmüyoruz zaten nolacak ki buyur kendi kendine
O süper annelerin belli bir kısmı da yine çocuğunun psikolojisi için kendisine hayatı zindan eden kocalarını boşa(ya)mayan anneler.

Su sizde bence daha bastan bu kadar mirin kirin eden aileye guvenip yola cikilmazdi. Kusura bakmayin ama aileniz ziyan tipler. Evinizde otursaydiniz bu sogukta ulkeyi 2 kere bastan basa gecmissiniz caniniza yazik. kendi caniniza mi kastiniz var??? Kocaniz baksaydi cocuga, bu sacmaliklar olurken o ne dedi mesela?

1. Annenizi tanıyorsunuz ve gelmemek için bahane uydurmuş yinede çocugunuza bakması için oraya gitmişsiniz bu durumda evet insansınız ama süreyi kısa tutmak daha uygundu 2. Bu zamana kadar hiç bırakmadığınızı ida etiğiniz çocuğu bakmak istemeyen birinin evinde üstelik yatıllı bırakarak psikolojisini etkilersiniz çocuklar hisseder 3. Uçak fiyatları hafta sonu ve hafta içi arasında ütopik bir fark olmuyor tabiki aylar öncesinden almadıysanız ..bence daha fazla anneniz bile olsa ve çocuğun selameti için gidip almalısınız..ve son olarak bu yorumum herkese sadece konu sahibine değil çocukla kariyer yapmak elbette tartışılmaz doğru yoldur ama yinede önce anneyiz bunu seçtik ve dünyaya getirdiysek kıstaslarımızı buna göre secmeliz ve hiç kimse kendi başımıza doğurmaya karar verdiğimiz çocuğa bakmakla yükümlü değildir annemiz bile olsa çünkü zamanında bizim için bir çok şeyden vazgeçen annelerimizden ömrünün yarısını aldık diğer yarısınıda çocuklarımıza hizmet etmesi için istemek ciddi bir benciliktir..
İnanın bakmak istemediklerini hiç belli etmediler yoksa aram iyi değil ama gider kayinvalideme burakirdim çünkü iki torununu büyuttu alisik.
3,5 yılda dedim ya sadece Dr ve girdiğim sınavlarda ayrilmismdir ında da eşimle kapıda beklediler hep .o yüzden asla kimseye güvenmedim hatta işinden dolayı eşime bile sırtımı yaslayamadim bu konuda çünkü pat diye bir ek görev olabiliyor .
Bilet parası tabiki oğlundan önemli değil ama cidden fark oluyor çünkü Batman da uçuş sayısı çok az ve önceligim burası oldu şöyle söyleyeyim cumartesi 12 saat Ankara aktarmalı vardı pazar günkü de 580 TL idi o yüzden Diyarbakır'dan baktım pazartesi direkt olan geceydi ama gece burdan Diyarbakır'a gitmem zor olduğu için salı sabahı 9 da biniyorum kısmetse ve 200 TL ye aldım o farkı oğluma harcarim diye düşündüm aktarmalı olanların da bı faydası yok zaten

Kesinlikle oyle
aslinda istesemde biraz kararsizim bu hakkı cocuguma mi versem kendim mi kullansam hayalim kucuklukten beri polis olmak ama yapim naif
Sansli sayilirmiyim bilemedim keşke yaşanılanlar olmasa da ben bu hakki kazanamasaydim
Peki şunu sorayım çocuğunuz ne kadarlık ve yaşınız kaç ?birde akşamları eve geleceksiniz sanki çalışıyo gibi olmaz mı yani her akşam görürse çok etkilenir mi acaba

İnanın bakmak istemediklerini hiç belli etmediler yoksa aram iyi değil ama gider kayinvalideme burakirdim çünkü iki torununu büyuttu alisik.
3,5 yılda dedim ya sadece Dr ve girdiğim sınavlarda ayrilmismdir ında da eşimle kapıda beklediler hep .o yüzden asla kimseye güvenmedim hatta işinden dolayı eşime bile sırtımı yaslayamadim bu konuda çünkü pat diye bir ek görev olabiliyor .
Bilet parası tabiki oğlundan önemli değil ama cidden fark oluyor çünkü Batman da uçuş sayısı çok az ve önceligim burası oldu şöyle söyleyeyim cumartesi 12 saat Ankara aktarmalı vardı pazar günkü de 580 TL idi o yüzden Diyarbakır'dan baktım pazartesi direkt olan geceydi ama gece burdan Diyarbakır'a gitmem zor olduğu için salı sabahı 9 da biniyorum kısmetse ve 200 TL ye aldım o farkı oğluma harcarim diye düşündüm aktarmalı olanların da bı faydası yok zaten
Anlatma şeklinizden annenizin bakmak istemediği fikri oluştu bende tabiki haklıda olabilirsiniz bilemem sadece ben dayanamazdım ..biran önce bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Back
X