DevranDoner
ilk mesajinizi göremedim o yüzden buradan alıntıladim.oglum 3,5 yaşında yaşına kadar tek başıma baktım ve su zamana kadar toplasanız 3-4 saat ayrı kalmışlığın olmuştur o da Dr isim olduğu zamanlar ki çoğu zaman oraya da birlikte gitmek durumunda kaldık çünkü eşimin çalışma saatleri düzensiz.
Ben yüksek lisans yaptım bir ton projede yer aldım ,Tübitak projesinde görev aldım yl da 2 yıl derslere girdim bunun dışında 8 yil özel kurumlarda ve birebir ders tecrübm var ve bunların hepsini oglum doğunca biraktim.ama artık kreş yaşına geldiğini düşünüyorum çünkü yetemiyorum bu yüzden de başvuruda bulundum ki olsa bile soruşturma vs baslamam yazı bulurdu.
Bunları bencillik yapmadigimi bilin diye anlatıyorum .
Tel da iki ailekeyke de sık sık görüntülü konuştuğu için kimseyi unutmuyo izin vermiyoruz babaannesi de anneannedi de senedi bir görüyor ama hemen alisir çünkü irtibatı koparmiyoruz .
Etkilenmiştir tabiki ama bende aryik evde durmaktan bunaldım ve yeterince fedakarlık ettiğimi düşünüyorum .Çalışırsam psikolojik olarak daha iyi olacagim ve oğluma daha iyi gekecegimi düşünüyorum .
Bilet olayına gelirsek Bingöl olabilir ihtimaline karşı zaten pazartesiyi bekleyecektim çünkü elden belge istiyo ki hak verin bende insanım 6 günde batman-istanbul-bursa-ist _kars-bingol-,batkan-diyarnakir-bursa, tekrar Bingöl artık bunyem kaldırmıyor o yüzden belgelerim teslim Edip giderim diye düşündüm