Çok Yorgunum, biraz dertleşsek nasıl olur??

Ben de başlarda biberon kullanarak riske atmam istemediğim için enjektörle ya da damlalıkla verdim sağdığım sütümü. Sonra işe başlayınca biberonla besleneceği için biberona geçiş yapayım dedim ki o da ne. biberonu içmeyi beceremiyor bebeğim. 6 gun ardarda günde 1 öğünü biberonla vermek suretiyle (sadece avent ve dr browns kullanarak) biberona alıştırdım bebeğimi. Şimdi hem biberona hem memeye devam ediyor ama ben aylara gore emziği değiştiriyorum. Ancak sizin uyguladığınız, emziği değiştirmeme yontemi de bence gayet makul. İnşallah uzun süreler emzirebiliriz bebekelerimizi. Allah herkesin çocuguna sağlık sıhhat versin. Annelere de bol sütler tabi ki...

avent biberon kullanıyorum...
süt az geldiğinde kıyameti koparıyor =(((

ama dediğin çok mantıklı...
depolayıp buzluğa atmak lazım...

süt süt süt başka bişey düşünmüyorumm inan

süt süt süt başka bişey düşünmüyorumm inan

Hepimiz sütten başka şey düşünmüyoruaz. Benim de bebik azkilo alıyo ben desütün yağını arttırma peşindeyim ama sanırım biraz vucuttaki depo yağlara bağlıymış. Başlarda çok yağlıydı sütlerim, bendeki yağlar eriyince sütüm de yağsızlaşmaya başladısanki. Ama inatla mama vermicem anne sütüyle devam devam. Bütün anneler sütleriyle kalsın inşallah.

avent biberon kullanıyorum...
süt az geldiğinde kıyameti koparıyor =(((

ama dediğin çok mantıklı...
depolayıp buzluğa atmak lazım...

hastanede hemşireler hep once bebegi besle sonra kalan sutu sag diyor ama belki de tersi daha cok ise yarıyordur gercekten
avent biberonların aylara gore baslikları var
bence bebege ayına uygun baslik vermeli
burada bilgisi var: Philips - Biberonlar - Emzikler - Saklama - Seyahatte kullanım - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı

tek emzikle hepsini coeyim dersen de akis ayarli olani kullanabilirsin aslinda

Sutu sagdiktan sonra emzirmenin soyle birfaydası .var ondesulu süt, arkada yagli sut oldugu icin, sagdiktan sonra emzirince bebek deyaglı sutu emmisoluyor,

aminnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!

Bnm ablamda sen gibi olduu şuan oglu 3 yasında ama hala bebekken tek baaşına baktıgı yorgunlugu hatırlıyor bi daha bebege tövbe ben çektigimi bilirim diyoo

Bnm ablamda sen gibi olduu şuan oglu 3 yasında ama hala bebekken tek baaşına baktıgı yorgunlugu hatırlıyor bi daha bebege tövbe ben çektigimi bilirim diyoo

valla çok zor tek kalmak ... bide ilk bebekse...

ama şükürler olsun çoookk da yaramaz değil kızım...

57 günlük oldu meleğimm DD

çok içden yazmışsın başlığı sıkıntıda olduğunu taa burdan hissettim. bende kızım 10 günkkken yanlız kaldım birde kolik diye bi derde düşmüşdük tam 6 ay sürdü 6 ay boyunca hergün hiç durmadan 3-4 saat ağladığı oluyo du morarana kadar ağlıyodu ama geçdi bitti ozmanları hatırlamıyorum bile şuan kızım 26 aylık oldu sanki o günleri o sıkıntıları yaşamamışım gibi deli gibi 2. bebeği istiyorum. ilk bebek olduğu için böyle ama inan çok çabuk unutulan sıkıntılar bunlar allah daha kötü sıkıntı yaşatmasın keşke bütün sıkıntımız stresimiz bu sebebden olsa. şükür ki evimizi alt üst eden durmadan dağıtan duvarlarımızı çizen mutfakdaki kap kacağı ummadık yerlere atan miniklerimiz var. allah sana sabır versin. sakin ol yeter

nasılda g,zel tarif etmişsin... eline sağlık...
doğumdan sonra doktorum geldi dedi artık 3 sene sonra bu odayı mavi görmek istiyorum dedi... bende yok bidaha yapmam dedim...

oda gülerek merak etme unutuluyor bu acılar demişti... yrn kızım 2 aylık olucak ... yeniden bi bebeğin olsun dersen kesinlikle hayır demem!!!!!

hakkaten herşey unutuluyor :))) bugunlerde elbet geçecek!!!!!

şimdiki favori sıkıntım nasıl BAKICI bulucam, dahada önemlisi BAKICIYA KIZIMI NASIL BIRAKIP İŞE GİDİCEM (

0-6 YAŞ ARASI KREŞEMİ VERSEM ACABA!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…