- Konu Sahibi masal_prensesi2011
-
canım bütün planlarım alt üst oldu aslında...
ben 4. ayda işe başlayacağımdan annem bakıcaktı kızıma fakat rahatsızlandı... şimdi artık bakacak durumda değil..
bakıcı arıyorum, parasal sıkıntı zaten olucak hadi ben giyinmem yemem içmem hallederim bi şekilde ama başkasına nasıl bırkıcam küçücük kızımı... nasıl güvenicem insanlara...
bakıcı yerine 0-2 yaşa da bakan kreşler var acaba onlara mı baksam diyorum..
oofffff offf
kızım daha 1 haftalıkken sütüm kesildi.. 2*3 gün gelmedi...
şimdi geceleri emziriyorum ama doymadığından mama ile destekliyorum...
hakketen zormuş anne olmak ... çok büyük sorumluluk...
ruhsal olarak uykusuzluk beni çok sarsıyor ....
ne bileyim sanki herşey dahada sarpa saracakmış gibi geliyor...
nasıl düzelicem bilmiyorum...
ne bakici ne kreste calisan gorevliler bi anne gibi bakamaz bebegine, aklin hep bebeginde olur bebegin gece uykusu 3 aydan sonra duzelmeye baslar belki gazi vardir cok mu agliyor ? birde sunu unutma ayagina hep corap giyin eger soguk alirsan sutunden bebegine gecer ve cocuk sancilanir gazi felan olur uyumaz, stres yapma artik bebegini al giydir usutmesin cik disari annene ugra arkadaslarina ugra ... kafan dagilsin birde sunu unutma bebegine meditasyon veya mozart chopin felan dinlet gor bak sakinlesir
benim bebeğim de şu anda 3 aylık. 40'ı çıktığından beri gündüzleri hiç uyumuyor. ilk zamanlar sabaha karşı 4:30'da kalkardık. ve inanmazsınız ama aksamustu 4:30'a kadar uyumazdı 1 aylık bebeğim. şimdi Allahtan bu saat 6:30'a kadar geldi de uykusuzluk biraz azaldı. Çok huzursuz olduğunda fön makinesini açıyordum kesinlikle rahatlatıyordu. Sonradan bu şekilde başa çıkamayacağımız için (tehlikeli çünkü) eşim internetten Buzuki Orhan'ın kolik albumu olduğunu bulmuş. Hemen aldık vve hala bebeğim çok huzursuz olduğunda çok sesli olarak açarım bu muzik CD'sini. kesinlikle tavsiye ederim çok rahatlatıyor. Mutfakta is yapacagim zaman ise koyarim bebisimi pusetin icine onunla konusa konusa, bazen de pusete oyuncak asarak yaparım yemegimi. Ama artık malesef durmuyo pusetin icinde poposunu attıra attıra cikmaya calisiyo icinden. Buyudukce bazi seyler duzeliyor ama bazi rahatlıklar da ortadan kalkıyo.
Stres yapma yavas avas bazi seylerin duzene oturacak. Bebegin saglikli oldugu icin bol bol sukret, aklina hep bunu getir.
ne güzel başlık olmuş,
gelip bebeğine bakmaya yardım edesim geldi,
ama bugünler geçecek
çoraplarımı hiç çıkarmıyorum inanın...
dün gece uyuduğumuzda sabaha karşı 4 tü...
arttık dayanamadım ağladım
nasıl toparlanıcam onu düşünüyorum
kendimde o gücü bulamıyorum
bebegin hic uyumuyor mu geceleri ??? kiz mi oglan mi ? belki karni agriyor 1 cay kassigi kimyon at sekerli suya ve ona icir
esimle de aramiz bozuluyo
ikimzde gerginiz,patlamaya hazir bomba gibi
su cocuk agladimi zaman duruyo
hele yvastan baslayip kusana kadar bagirmiyo mu
sacimi basimi paralayasim geliyo..
allahim sen hayirlisni ver su cocugu islah et
ama ben biktim biktim biktimmmmmmmmmmm
sabaha karsi 5 ten beri ayaktayiz ve benim oglum 1 yasinda
inanin sizi cok iyi anliyorum bende yoruldum hem de coook yoruldum
bi imtahan gozuyle bakiyorum artik
tek hayalim okula baslayip evden 1 kac saatligine de olsa uzaklastigi gunu gormek
sikayet etmeyim ececek diyorum ama insanin cani yaninca diline vuruyor..dayanamiyor
psikolojim bozukk hemde coookkk
ustelik benim oglum surekli ama surekli bayilana kadar aglayan bi cocuk
ben herseye raziyim kirsin doksun dagaitsin ic sorun degil yeterki beni 5 dak olsa wc yollasin
evimin yemegini yapabileyim,hic olmaz sa sabahlari yataklari toplayabileyim
yerde yureyemiyorum artik tozdan..coraplarimiz simsiyah..aylardir ev temizlemedim..yemek yok..camasirlar dag gibi..
ve herseyden kotusu ben surekli agliyorum cunku intihar etcem nerdeyse..bi zman geliyo mezardaki olulelere bile imreniyirum o kadar bunaldim ki..
allahim surekli surekli surekli agliyoooo gecen gun aglamaktan bayildi kolumda
su icmeye mutfaga bile yollamiyo beni..
gecsin bu gunler allahim sana yalvariyorum 1 sendeir bu imtian ne zaman bitecek
neden benm cocoum bu kadar huysuz..
bazen diyorum neden cocuk dogurdum neden neden neden?
eski hayatimi cok ozledim benn
kimyon suyu içiriyorumda içine şeker atıldığını senden duydum...
bazen geceleri inanılmaz derecede ağlıyor
haftada 2 gün falan sanki o cadı kız gitmiş melekler gibi ... anlamıyorum vallahi.. atlatıcam dimi???
sabaha karsi 5 ten beri ayaktayiz ve benim oglum 1 yasinda
inanin sizi cok iyi anliyorum bende yoruldum hem de coook yoruldum
bi imtahan gozuyle bakiyorum artik
tek hayalim okula baslayip evden 1 kac saatligine de olsa uzaklastigi gunu gormek
sikayet etmeyim ececek diyorum ama insanin cani yaninca diline vuruyor..dayanamiyor
psikolojim bozukk hemde coookkk
ustelik benim oglum surekli ama surekli bayilana kadar aglayan bi cocuk
ben herseye raziyim kirsin doksun dagaitsin ic sorun degil yeterki beni 5 dak olsa wc yollasin
evimin yemegini yapabileyim,hic olmaz sa sabahlari yataklari toplayabileyim
yerde yureyemiyorum artik tozdan..coraplarimiz simsiyah..aylardir ev temizlemedim..yemek yok..camasirlar dag gibi..
ve herseyden kotusu ben surekli agliyorum cunku intihar etcem nerdeyse..bi zman geliyo mezardaki olulelere bile imreniyirum o kadar bunaldim ki..
allahim surekli surekli surekli agliyoooo gecen gun aglamaktan bayildi kolumda
su icmeye mutfaga bile yollamiyo beni..
gecsin bu gunler allahim sana yalvariyorum 1 sendeir bu imtian ne zaman bitecek
neden benm cocoum bu kadar huysuz..
bazen diyorum neden cocuk dogurdum neden neden neden?
eski hayatimi cok ozledim benn
Valla 5 aylık olacağız hala gaz çıkarmaya uğraşıyo benim oğlum,bugün hiç ilaç vermedim çıkarıyo ama sancısı mı oluyo nedir ağladığı zamanlar oluyo..
nette okuyorum sürekli bişeyler bende etkileniyorum artık.ne okusam bu bizde de var diyorum..2-3 gündür sulu yapıyor hele mukuslu kakası hiç bitmedi doğduğundan beri,bugünde süt ürünleri alerjisi diye bişey okudum bende onun derdindeyim..
ağlamalarının altında mutlaka bi neden oluyor..insan bunalıyor,ağlıyor ama sonra anladığında da içi cız ediyor...ben şimdi bikaç ay öncesini düşündüğümde demek şu olmuş vs vs diyorum..hala oynatırken birden ağlıyor mesela (normalde çok ağlamaz)huysuz diyorum,kızıyorum beni yoruyor diye sonra bi bakıyorum gaz çıkarıyor ardından,hala gaz şikayeti oluyormuş meğer diyorum..
sürekli ağlayan bi bebek zor gerçekten Allah kolaylık versin..bebeklerede gazsız günler,gaz başa bela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?