Çok yıprattı beni...

biz eşimle evlenmeden birlikte olmadık ben kaçtığım için dönemediğim için bitiremedim o gece..

hayır evli değil. haklısın aramamak gerekiyor..

yaptığınız büyük bir hata ama neyse bu konuda yorum yapmayacağım

bundan sonra ki hayatınızda bu olay size zarar verir,bu olayı kapatıp boşanın.yani bu olay hiç ortaya çıkmasın bence

ilgisizlikten . alakasızlıktan , aşşağılanmaktan ,şiddetten bu hale geldim ben nasıl itmesin ki

öyle bir anlık zaf eşimden ayrıyım aslında 4 aydır ben onu limanım sanmıştım aslında daha önce eşimden başkasıyla beraber olmadım olmam diyede düşünüyodum

neden yaptınız,keşke yapmasaydınız demek için artık çok geç

adam yaptığı tüm hatalara kılıf buldu işte

aldattığınızı kanıtlarsa çocuğunuzu asla göremezsiniz ve sizi herkese rezil eder

kanıtlayabilir mi peki?

umutsuzumm size özelden mesaj attım bilmmiyorum geldimi pişmanlık çok kötüdür azapların en büyüğüdür.

Arkadaşım ben burada çok az yorum yaparım çoğu konuyuda bilirim ama..öncelikle sizi yargılamak bize düşmez diye düşünüyorum.çünkü insanların ne yaşadığını bilmeden konuşmak kolay gelir.bence önce Allahtan af dileyin ve bir avukata başvurarak oğlunuzu alabilmek için neler yapabileceğinizi konuşun.ve inşallah bir daha hatanızı tekrar etmeyin.Allah yardımcınız olsun.

bencede cok güzel bir yorum

Severek ve kaçarak evlendin ve ilk gece başkasına nasıl gider bu adam?

evet çalışıyorum gelirim 1250 yetermi çocuğumu almam için bilmiyorum ama

Bu arada sen nerde çalışıyorsun ? 4 aydır ailenin yanındasın.Memur musun? Orasını anlamadım.

sonuna kadar inkar et,iftira de diyen arkadaşlar dürüstlük size de lazım olabilir bigün...dünyanın bütün yasalarında pişmanlık suçu hafifletir belki ama adaleti yanıltmayı gerektirir mi?ailesi mahvolur çocuğu alamaz vs bunlar gerekçe mi ..? arkadaşın durumu üzücü olan olmuş artık ama hata veya yanlış herneyse yaparım,ama bedel ödemem,böyle bi dünya yok...bence dürüst olmalısınız hem biz burda sadece sizi dinliyoruz belki hakim çocuğun babada olmasını daha doğru bulacak bunu kim bilebilir?insanlara noluyor böyle inkar et diyenlerin durumu arkadaşınkinden daha vahim yazık...

sonuna kadar inkar et iftira de diyen bayanlara inanamıyorum o yanıltmaya teşvik ettiğiniz adalet bigün size de lazım olursa böyle esnek davranır mısınız?sizin durumunuz çok daha vahim ....

sonuna kadar inkar et iftira de diyen bayanlara inanamıyorum o yanıltmaya teşvik ettiğiniz adalet bigün size de lazım olursa böyle esnek davranır mısınız?sizin durumunuz çok daha vahim ....

İkinci baskı olmus kusura bakmayın ilki silindi sandım...neyse umarım sorununuzu en az hasarla çözersiniz allah yardımcınız olsun işiniz zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…