- Konu Sahibi umutsuzzum
-
sizin eşinize kaçma sebebiniz sanırım evlenmeden önce brlikte olamnız galiba,baksanıza evlendiğiniz gece başka kadına gitti diyorsunuz ve siz böyle bir adama çocuk yapıyorsunuz ,yazık değil mi o çocuğa be kadın...!!
yargılamak karalamak yadırgamak ne kadar kolay degılmı bayanlarrr :S :S
kadın burda kocasının yaptıklarını anlatıo cogunuz vay o adamla nasıl yattın derdındeeee..
beraber oldugunuz eskı erkek arkadasınız evlımı? belkıde solemıssınızdır gecmıse bıle ddogru duzgun bakamadım hemen yorum yapasım geldı..eger evlıyse sıze acımam.. aksi taktirdehataları hepımız yapabılırız..kız annelerııı erkek annelerıı olacagız ılerdeeeee buyuk konusmayınnnnn..............
konuyu acan arkadasım Allah kocanı ıslah etsın senıne sabrını versın ama tesellıyı baska kollarda degıl yavrunun sıcaklıgında ara derim
Yaptığınız hatayı asla onaylamıyorum ama
Bir kadını her yola iten gene bir erkektir.Sevgisizlik huzursuzluk ve mutsuzluk insanı her yola iter.
Sizi bu duruma da iten eşinizdir.İnanın size gerçekten kızamıyorum.Asıl suçlu eşiniz.
Belki tepki alıcam ama gerçekten böyle düşünüyorum
yaptığınız büyük bir hata ama neyse bu konuda yorum yapmayacağım
bundan sonra ki hayatınızda bu olay size zarar verir,bu olayı kapatıp boşanın.yani bu olay hiç ortaya çıkmasın bence
bende bitirmek istiyorum ama çocuğu istiyor oğlumu veremem ona..
peki sizin bir geliriniz var mı?
Elmayracım diğer yorumları okumadım açıkçası sadece ilk yazdığını okudum neler yaşanmış neler yazılmış çizilmiş bilmiyorum.Ama öyle düşündüm okadar çekmişki belki bir anlık gafletle yapmıştır die düşündüm.Çünkü sevgisizlik insanı her yola iter belkide o anki psikolojiyle tabi herkesin karakteride bir değil zaafına yenilen birisi gelebilir bu raddeyede.Ki eşinden ayrı olduğunu söylemiş.bir bakayım:26:
Keşke başkası ile görüşmek için boşanmayı bekleseydin...
O zaman başına bunların hiçbiri gelmezdi...
neden yaptınız,keşke yapmasaydınız demek için artık çok geç
adam yaptığı tüm hatalara kılıf buldu işte
aldattığınızı kanıtlarsa çocuğunuzu asla göremezsiniz ve sizi herkese rezil eder
kanıtlayabilir mi peki?
zaten sorun orda okumadınız galiba tam
Arkadaşım ben burada çok az yorum yaparım çoğu konuyuda bilirim ama..öncelikle sizi yargılamak bize düşmez diye düşünüyorum.çünkü insanların ne yaşadığını bilmeden konuşmak kolay gelir.bence önce Allahtan af dileyin ve bir avukata başvurarak oğlunuzu alabilmek için neler yapabileceğinizi konuşun.ve inşallah bir daha hatanızı tekrar etmeyin.Allah yardımcınız olsun.
oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...
evet çalışıyorum gelirim 1250 yetermi çocuğumu almam için bilmiyorum ama
sonuna kadar inkar et iftira de diyen bayanlara inanamıyorum o yanıltmaya teşvik ettiğiniz adalet bigün size de lazım olursa böyle esnek davranır mısınız?sizin durumunuz çok daha vahim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?