- Konu Sahibi umutsuzzum
sonuna kadar inkar et iftira de diyen bayanlara inanamıyorum o yanıltmaya teşvik ettiğiniz adalet bigün size de lazım olursa böyle esnek davranır mısınız?sizin durumunuz çok daha vahim ....
Arkadaşım tabiki adaleti yanıltmamalıyız kurallara uymalıyız bende öyle düşünüyorum ama anladığım kadarıyla bu durum çok hassas olduğu için ve arkadaş zorda kaldığı için diğer arkadaşlar yorumlarında inkar et demişler
ilk başta lise arkadaşına acayip derecede sinir oldum çok kötü bir insanmış sen ona güvenmişsin ve beraber olmuşsun , bunu neden eşine açıklama gereği duydu , eşinin ne kadar sorunlu olduğunu ve sana zarar verebileceğini bilmiyormuydu veya tahmin etmiyormuydu da ona söyledi, işte bu noktada bencede bu adama değmez ve kabul etmeyin maden elle tutlacak tel görüşmesi yazışmalarınız falan yok red edin çünkü oğlunuzu kaybetme riskiniz varmış ve eşiniz çok sorunlu ve maaşını bir gecede yiyecek kadarda duyarsız bir baba dolayısıyla çocuğa bakamaz çocuğunuz sizde kalması en mantıklı olan
tamam anlattığın kadarıyla hataların olmuş zaten sende kabul etmişsin ayrıca seni hatalısın diye yargılayamayız ve taşlayamayız buna hakkımız yok önemli olan kılışe bir lafda olsa da hatalardan ders almak ve bir daha yapmamaktır
ama senide bu hataya yönlerdiren eşin olmuş hatanın değil hataların büyüğü onda dayak var işsizlik var aldatma var .....
Allah yardımcın olsun