- Konu Sahibi umutsuzzum
mesajlarımız var birtwk faceden ama öyle abartılı şeyler değilO adam birlikte oldugunuzu ispat edebilirmi?
Elinde deliller mesajlar, resimler varmi?
r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajlarımız var birtwk faceden ama öyle abartılı şeyler değilO adam birlikte oldugunuzu ispat edebilirmi?
Elinde deliller mesajlar, resimler varmi?
mesajlarımız var birtwk faceden ama öyle abartılı şeyler değil
r
tamam ınkar edın bence.... gözü vardı bende dıyım tacız ettı benı dıyın... ama cıddı bıse olmadı dıyın.
tamam ınkar edın bence....
başka çarem yok galiba.
testle falan anlasılmıyorsa aldatma ortaya cıkmıyorsa inkar et otele falan gittiyseniz de kamera kayıdı vardır bunu atlama
vallahi diken diken oluyorum burdaki yorumları gördükçe.
ne kadar da ikili, önyardılı ve taraflı bakıyoruz olaylara...
bu konu tam tersi açılmış olsa idi,
koca kadını aldatmış olsa idi,
tüm delillerin ortaya çıkartılması için akıllar veriliyor olurdu...
şimdi ise resmen deliller aklanmaya çalışılıyor...
yok kamera olan biryerde değiltestle falan anlasılmıyorsa aldatma ortaya cıkmıyorsa inkar et otele falan gittiyseniz de kamera kayıdı vardır bunu atlama
yok kamera olan biryerde değil
oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...vallahi diken diken oluyorum burdaki yorumları gördükçe.
vallahi diken diken oluyorum burdaki yorumları gördükçe.
hayır inanmıyor.. Konduramıyor belkide.. Benide anlayın okadar zorluğun sıkıntının içinden çıkmışım bir omuz aradım belkide aslında benim katı kurallarım vardır eşimden başka kimse girmemişti hayatıma onla nasıl yaptım bunu benim için çok kötü inanın geceleri uyuyamaz hale geldim mahklemede bu olay çıkıcak ortaya nasıl açıklarım aileme onuda bilmiyorum..
bari iyi bi otele gideydin kardeşim, yazık olmuş.
oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...
oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...
sonuna kadar haklısın da böyle bi anneyle mi olmalı o çocuk öyle bir babayla mı ????
bi yerinde tutatım diyorum da neresine baksam olmuyor evlendiği gece başkasına giden adama neden nasıl kaçtın demenin de mantığı yok artık olan olmuş belki burayı okuyan aklıevvellere ders olur
bugün komşumun 16 yaşındaki yeğeni intihar etti sevgilisiyle kavga etmiş dünya bitmiş ona göre lütfen şu sayfaları okuyun bi okuyun genç kızlar