• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yıprattı beni...

vallahi diken diken oluyorum burdaki yorumları gördükçe.
ne kadar da ikili, önyardılı ve taraflı bakıyoruz olaylara...

bu konu tam tersi açılmış olsa idi,
koca kadını aldatmış olsa idi,
tüm delillerin ortaya çıkartılması için akıllar veriliyor olurdu...

şimdi ise resmen deliller aklanmaya çalışılıyor...

Valla canım o bırlıktelık yasadıgın adama hıc guven duymadım ben nasıl bı salaklık kocana beraber olduk dıyo canım yangından kacarken doluya tutulmussun sucsuzken kendını suclu duruma dusurmussun kocan olacak o herıf mahkemededıger sahısı konusturursa cocugunu alabılır korkutmak ıstemem ama keske ayrılmadan evvel yapmasaydın bole bısey elıne koz vermıssın ya cok uzuldum

ben suan ne o kadın ne ailesi için söylüyorum bunları kücücük cocuk annen o diye büyüse o kücücük omuzlarına yüklense dahamı iyi olur
Kimsenin ettigi kimseye kalmaz zaten

oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...

sonuna kadar haklısın da böyle bi anneyle mi olmalı o çocuk öyle bir babayla mı ????

hayır inanmıyor.. Konduramıyor belkide.. Benide anlayın okadar zorluğun sıkıntının içinden çıkmışım bir omuz aradım belkide aslında benim katı kurallarım vardır eşimden başka kimse girmemişti hayatıma onla nasıl yaptım bunu benim için çok kötü inanın geceleri uyuyamaz hale geldim mahklemede bu olay çıkıcak ortaya nasıl açıklarım aileme onuda bilmiyorum..

yaptıkların hata ama onemlı olan tekrarlamamaktır ders almaktır kendını cokta uzme olan olmus aslında varya erkekler herseyı hakedıyo valla:47::47::47::47::47: Kendılerı bınlerce kez aldatır herturlu pıslıgı yapar sıddet sorumsuzluk aldatma vs vs kadın bı hata yaptımı oldurulmeye kalkarlar neyazıkkı erkek egemen bır toplumda yasıyoruz

ben burada en çok çocuğa acıdım yazık.

beyniyle değilde belden aşağısı ile hareket eden ebeveynlere sahip.

oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...

bi yerinde tutatım diyorum da neresine baksam olmuyor evlendiği gece başkasına giden adama neden nasıl kaçtın demenin de mantığı yok artık olan olmuş belki burayı okuyan aklıevvellere ders olur

bugün komşumun 16 yaşındaki yeğeni intihar etti sevgilisiyle kavga etmiş dünya bitmiş ona göre lütfen şu sayfaları okuyun bi okuyun genç kızlar

sonuna kadar haklısın da böyle bi anneyle mi olmalı o çocuk öyle bir babayla mı ????

her ikisiyle de değil desem?:20:
bence anneanne ya da babaannenin yanında çok daha huzurlu ve mutlu olacaktır desem?

bi yerinde tutatım diyorum da neresine baksam olmuyor evlendiği gece başkasına giden adama neden nasıl kaçtın demenin de mantığı yok artık olan olmuş belki burayı okuyan aklıevvellere ders olur

bugün komşumun 16 yaşındaki yeğeni intihar etti sevgilisiyle kavga etmiş dünya bitmiş ona göre lütfen şu sayfaları okuyun bi okuyun genç kızlar

:53::53::53: öldü mü ?

Back
X