- Konu Sahibi umutsuzzum
sen nedüşünüyorsun ne yapmalı
bence gayet "iyi" bir otele gidilmiş, yazık da olmamış sweetim.
bak ortada kayıt yok, delil yok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nedüşünüyorsun ne yapmalı
bence gayet "iyi" bir otele gidilmiş, yazık da olmamış sweetim.
bak ortada kayıt yok, delil yok...
rüya olsun diye çok dua ettim ama yok kurtulamadım şimdi daha kötü durumdayım..Valla canım o bırlıktelık yasadıgın adama hıc guven duymadım ben nasıl bı salaklık kocana beraber olduk dıyo canım yangından kacarken doluya tutulmussun sucsuzken kendını suclu duruma dusurmussun kocan olacak o herıf mahkemededıger sahısı konusturursa cocugunu alabılır korkutmak ıstemem ama keske ayrılmadan evvel yapmasaydın bole bısey elıne koz vermıssın ya cok uzuldum
oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...
her ikisiyle de değil desem?
bence anneanne ya da babaannenin yanında çok daha huzurlu ve mutlu olacaktır desem?
böyle anne babayı yetiştiren ebeveynler desem ???[/QU
öldü mü ?
oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...
evlendiğiniz gece başka kadına giden adamın neyine güvenip çocuk vs yaptınız?
sizin eşinize kaçma sebebiniz sanırım evlenmeden önce brlikte olamnız galiba,baksanıza evlendiğiniz gece başka kadına gitti diyorsunuz ve siz böyle bir adama çocuk yapıyorsunuz ,yazık değil mi o çocuğa be kadın...!!
Yaptığınız hatayı asla onaylamıyorum ama
Bir kadını her yola iten gene bir erkektir.Sevgisizlik huzursuzluk ve mutsuzluk insanı her yola iter.
Sizi bu duruma da iten eşinizdir.İnanın size gerçekten kızamıyorum.Asıl suçlu eşiniz.
Belki tepki alıcam ama gerçekten böyle düşünüyorum