• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yıprattı beni...

Valla canım o bırlıktelık yasadıgın adama hıc guven duymadım ben nasıl bı salaklık kocana beraber olduk dıyo canım yangından kacarken doluya tutulmussun sucsuzken kendını suclu duruma dusurmussun kocan olacak o herıf mahkemededıger sahısı konusturursa cocugunu alabılır korkutmak ıstemem ama keske ayrılmadan evvel yapmasaydın bole bısey elıne koz vermıssın ya cok uzuldum
rüya olsun diye çok dua ettim ama yok kurtulamadım şimdi daha kötü durumdayım..

oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...

evlendiğiniz gece başka kadına giden adamın neyine güvenip çocuk vs yaptınız?

yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmuşsunuz,iyi ailebniz sizi kabul etmiş,sonuçta kaçarak evlenmişsiniz,

o lise arkadaşınızla birlikteliğinizide anlamadım doğrusu,siz çocuklu bir bayan olarak her hareketinize dikkat etmeliydinizve hala dikkat etmelisiniz,eşinizin sizi takip ettiğini bile bile lise arkadaşıyla görüşüyorsun,sizde büyük cesaret varmış doğrusu.Çocuk annede kalır ama aldatma işi girince devreye malesef hakim babaya verebilir ki,maddi durumu babanın iyiyse veya çalışıyorsa velayeti babaya veriliecektir.

Yapılanın doğru olup olmadığını sorgulamayacağım çünkü burada bizden yardım istiyorsun oğlun için..

Ilk önce lise arkadaşınla dışardaki telefonlardan biriyle konuş derim ikna et hatta gözünü korkut eşine söyledin babamın kulağına gitti ve inkar etmezsen ikimizinde sonu iyi olmayacak gibi konuşabilirsin.. Eşini yeniden aramasına ikna et ve inkar etmesini sağla..ozaman elinde eşinin kozda kalmaz.

Zaten alkol vb. şeyler varmış eşinde ve 3 yaşında olduğu için velayet öle kolay kolay verilmez merak etme. Zaten 3 aydır ayrı yaşıyormuşsunuz.. Iyiki baban bunlara inanmayarak yanında olmuş diyorum yoksa diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum :44:

oda aldattı hemde kaçkere... evlendiğimiz gece gitti başka kadına ben yinede sesimi çıkarmadım yaptığım doğru değil bunu biliyorum ama oğlum için onun benim yanımda olması gerek alkolik ve sorumsuz bir babanın yanında değil...

sizin eşinize kaçma sebebiniz sanırım evlenmeden önce brlikte olamnız galiba,baksanıza evlendiğiniz gece başka kadına gitti diyorsunuz ve siz böyle bir adama çocuk yapıyorsunuz ,yazık değil mi o çocuğa be kadın...!!

Evliliğin ilk gecesi başka bir kadına giden koca ,üstelik sorumsuz ve alkolik niye böyle bir insana çocuk yaparsınız ki yani..

Üstelikte yıllar sonra karşınıza çıkan lise arkadaşınızla da birlikte olmuşsunuz hiçmi düşünmediniz o anda çocuğunuzu...

Ben yalandan nefret eden bır ınsanım aptallık boyutunda durustum hemde ama ben senın yerınde olsam bu konuda sonuna kadar ınkar ederdım heralde cunku yaptıgın tek hatayla sen suclu olursun esının hataları sılınır kadınsın ya oyuzden sakın ıtıraf etme sakın edersen yanarsın sonuna kadar ınkar et ıtıraf edersen aptallık edersın

yargılamak karalamak yadırgamak ne kadar kolay degılmı bayanlarrr :S :S
kadın burda kocasının yaptıklarını anlatıo cogunuz vay o adamla nasıl yattın derdındeeee..
beraber oldugunuz eskı erkek arkadasınız evlımı? belkıde solemıssınızdır gecmıse bıle ddogru duzgun bakamadım hemen yorum yapasım geldı..eger evlıyse sıze acımam.. aksi taktirdehataları hepımız yapabılırız..kız annelerııı erkek annelerıı olacagız ılerdeeeee buyuk konusmayınnnnn..............
konuyu acan arkadasım Allah kocanı ıslah etsın senıne sabrını versın ama tesellıyı baska kollarda degıl yavrunun sıcaklıgında ara derim

Yaptığınız hatayı asla onaylamıyorum ama
Bir kadını her yola iten gene bir erkektir.Sevgisizlik huzursuzluk ve mutsuzluk insanı her yola iter.
Sizi bu duruma da iten eşinizdir.İnanın size gerçekten kızamıyorum.Asıl suçlu eşiniz.
Belki tepki alıcam ama gerçekten böyle düşünüyorum

sizin eşinize kaçma sebebiniz sanırım evlenmeden önce brlikte olamnız galiba,baksanıza evlendiğiniz gece başka kadına gitti diyorsunuz ve siz böyle bir adama çocuk yapıyorsunuz ,yazık değil mi o çocuğa be kadın...!!

eşimle birlikte olmadık biz evlenmeden ilkdefa böyle bişi oldu suçluyum diyorum..

Yaptığınız hatayı asla onaylamıyorum ama
Bir kadını her yola iten gene bir erkektir.Sevgisizlik huzursuzluk ve mutsuzluk insanı her yola iter.
Sizi bu duruma da iten eşinizdir.İnanın size gerçekten kızamıyorum.Asıl suçlu eşiniz.
Belki tepki alıcam ama gerçekten böyle düşünüyorum

Hatanın kaynağı olmaz Brck. Allah insana akli melekeler vermiş. Hepimiz başka limanlara sığınalım acılarımızdan sonra. Katil bir eşin karısı katil olmayı kocasından mı öğrenir?

Eğer burada yapılanları 18 yaşında gün görmemiş cahil bir kadın yaşamış olsaydı söylediklerini anlardım. Yazık, kocasından ne görmüş ne yapacak derdim....

Ama eski sevgiliyle facebooktan yazışan, otelde buluşup sevişen, gözgöre göre cocuğunun velayetinden olacak olan kadın sucludur. Evet koca da matah değil.

Elmayracım diğer yorumları okumadım açıkçası sadece ilk yazdığını okudum neler yaşanmış neler yazılmış çizilmiş bilmiyorum.Ama öyle düşündüm okadar çekmişki belki bir anlık gafletle yapmıştır die düşündüm.Çünkü sevgisizlik insanı her yola iter belkide o anki psikolojiyle tabi herkesin karakteride bir değil zaafına yenilen birisi gelebilir bu raddeyede.Ki eşinden ayrı olduğunu söylemiş.bir bakayım:26:

Son düzenleme:
Keşke başkası ile görüşmek için boşanmayı bekleseydin...
O zaman başına bunların hiçbiri gelmezdi...

Back
X