Çok yıprattı beni...

Saklayamazsınız,eline geçmiş bu fırsat paşa paşa kullanacaktır eşiniz.
Ama inkar edebilirsiniz o da nereye kadar.Birlikte çekilmiş foto falan yok dimi?

ya çok hata yapmışsın arkadaşım. tamam çok zor günler geçirmissinde aldatma olayıda affedilmeyecek bi unsur. neyse nekadar konuşsak şuan boş çünkü olmuş artık yapacak bişi yok. bu arkadaşı tanıyormusun arayıp konussan kocama ne dedin falan yada tlfda arama ne olur ne olmaz sonra dinlenir falan bulsan bi şekilde şuan askerde değilse yada askeriyeyi arasan başka bir telefondan. bakalım ne dicek. senle beraber olurken amacı ne idi. hiçbir türlü güven olmazda genede düşüncesini merak ettim. ben seni bu hayattan çeker kopartırım gibimi neden eşine bunları anlattı çünkü bunun altında var bişi. niyeti nasıl sana göre? normalde küçük çocuklar annenindir herzaman ama durum namusa falan gelince üzgünüm :KK43:

ortada delil falan yok... birtek facede konuştuklarımız var oda abartılı konuşmalar değil .. bu aldatma olayına da geliyim zaten ben 3 ay önce dava açtım 4 aydır ayrı yaşıyoruz onunla tamam hata yaptım kabul ediyorum... ben 3 ay yokken yanında defalarca başkalarıyla beraber oldu gözümle gördüm mesajlarını..

bizim bir dava dosyamızda telefon görüşmelerini delil olarak sunduk ama hakim aldatmayı kanıtlayacak bi delil göremedim ben dedi ve kabul etmedi davayı kaybetmiştik. üstelik kadın tazminatta almıştı üstüne:44: inkar edeceksin başka yolun yok eğer kabul edersen eşin senden tazminat bile talep edebilir. sana çektirdiklerinin yanına bide kar kalır

ortada delil falan yok... birtek facede konuştuklarımız var oda abartılı konuşmalar değil .. bu aldatma olayına da geliyim zaten ben 3 ay önce dava açtım 4 aydır ayrı yaşıyoruz onunla tamam hata yaptım kabul ediyorum... ben 3 ay yokken yanında defalarca başkalarıyla beraber oldu gözümle gördüm mesajlarını..
eşindemi seni aldattı:KK53:
ahadanak şimdi bayılacamm...

bence eşinle anlaşma yap eşinde sizi çok kez aldatmış,,
ben konuşursam daha fena olur üstüne tazminat aılırım de ben barii 1 kez aldattım de:KK53:

yaa ofsss :KK43:( çok fena herşeyyyyyy
karışmışş inkar ett başka çaren yok ama mesajlar falan vamrı tel mesajlarıı birlikt eolduktna sonra sana attığı çok güzeldi caart curttt varsa böyle şeylerrrrr problem olur
resim falan çekildinizmi :KK43:( ay yaaa aman be ne diyorum benn
çok zor kolay gelsinn
eşinle anlaşmalı boşanmaya git derimm ona karşı inkar etttttt yok öyle birşey deeee ama eşinle tekrar biraraya gelmeee bununbedelini çok ağır ödetirrr:KK43:

fecede ne gibi konuşmalarınız oldu cinselikten bahsettinizmi yada ileri gittinizmi konuşmanızda aşk sevgi gibi..
bunlar olmadıysa rahat olun..

cok kotu olmus gercekten keske yapmasaymıssınız demeye gerek bıle yok.cunku sız de pısmansınız.avukata yalan hıkaye anlatılmaz.bu yuzden avukatınızla herseyı acık acık konusun ne yapabılecegınızı en ıyı o soyler.burada sadece moralınız bozulur.gercekten hassas bır konu.

bence inkar etmeyin..
çünkü çocuğunuzu almak istiyosunuz ama evlilik dışı bi birliktelik yaşamışsınız bi anne olarak..
üstüne eğer inkar ederseniz ve sıkı bi delille mahkemeye kanıtlarsa karşı taraf bu birlikteliği, hakimin gözünde hiçbir artınız kalmaz..
aile mahkemelerinde hakimin, kişi üzerindeki kanaati, çocuğu kime vereceğini belirlemesi noktasında çok önemlidir ve hem ihanet hemde üstüne mahkemeye yalan beyanda bulunursanız, bırakın çocuğunuzu almayı, birde suç işlemiş olursunuz..
olan olmuş, mahkemede gerçekleri anlatın derim ben..

Son düzenleme:
ya mahkemede ailem olmuyacak tek başıma olucam resim falan yok ama facede öyle konuşmalarımızda yok sanırım.. canımlı cicimli olabilir sadece..

ya mahkemede ailem olmuyacak tek başıma olucam resim falan yok ama facede öyle konuşmalarımızda yok sanırım.. canımlı cicimli olabilir sadece..

şunu anlıyabilirmiyim birkere 4 aydır ayrıyım ben bu adamla 3 ay öncede dava açtım resmen şiddetli geçimsizlikten aldatma sayılıyor mu.?

X