• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yıprattı beni...

canım inkar edip etmeyeceğine karar verme konusunda kilit isim lise arkadaşın bence. bu olaydan sonra hiç haberleştin mi onunla niye böyle bişey yapmış? gerekirse ziyarete git yüz yüze konuş, eğer eşini tekrar arayıp seninle birlikte olduğu konusunda yalan söyledim derse ve eşin lehinde şahitlik yapmayacağına güvenebilirsen inkar edersin. aksi durumda kabul etmek zorundasın, beni defalarca aldattığını biliyorum intikam almak istedim dersin belki.

siz verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin misiniz?

300 gün geçmeden evlenilmez (dava açılırsa, o da mümkündür zaten)

ama boşanma davası açıldıktan sonraki süreçteki kanıtlar, aldatma vs gibi olmaz..

diye biliyorum

hukuk bilmem gereken bi konumdayım şuan özel hayatımda, o yüzden böyle kesin konuşuyorum yanlış anlaşılmasın, kafama göre ahkam kesmiyorum kesinlikle..
burada konu sahibi çocuğunun velayetini almak istiyo, hakimin bakacağı şey ise maddi manevi anne babanın kişisel hayatlarıdır..
yoksa salt boşanma davası olsa, velayet girmese işin içine, bunları söylemezdim ama arkadaş çocuğunu istiyo..
bilirsiniz belki, aile mahkemesi hakimi olabilmek için;
30 yaşını doldurmuş evli ve çocuklu, tercihen bayan hakim olması istenir görevlendirilecek kişinin..
anlatmak istediğim bu meseledende anlaşılabilir..

ben burda olduğum süre içinde beni defalarca aldattı... onun hakkı var ama buna ... birde ben bunu istiyerek yapmadım.. inanın isteksizdim...bir anda oldu.

onun hakkı var dedim mi ben?
asla ve kat'a öyle bir hakkı yok.
benim için her iki tarafın da yaptığı yanlıştır.

İsteyerek olmadıysa adı tecavüz olur zaten.

:46::46:

mahkeme acıldıktan sonra tarafların ozel hayatları vardır vbe aldatmaya gırmez
ben cok ugrastım basaramadım esınde basarmaz
bırlıkte olmanız bıseyı degıstırırmı sanmam cıplak resımlerınız yoksa ama can sıkar cunku oda özel hayattır ıhlal edılmıstır.
sızde yapmayın etmeyın erkek evladınız var aman yanı

Degerini bilmeyen kocana guzel bir kapak olmus...
O yapinca bisey olmuyo, sen yapincami kiyamet kopuyor.
Bir an once bosanmaya bak, kurtar kendini alkolik adamdan..

Şunu anlamıyorum.

Zaten bir erkekten neler çekmişsin, neler yaşatmış sana.

Ama sen hemen gidip karşılaştıgın lise arkadaşınla ilişkiye girmişsin. Nasıl güvendin? Ne sundu sana ? Evlenelim mi dedi.

Sadece bi seferlik ilişki olarak görmüş seni.

Eşin seni aldattı diye kısasa kısas yapmak mı yakışırdı?

Olan sana olmuş yine. Ne yapacagım ya duyulursa gibi sıkıntılar yaşıyorsun.

Birde isteyerek olmadı diyorsun. Peki nasıl oldu ? Neden kadınlar bu kadar zayıf? Hemen başka erkeklerde arıyorlar teselliyi.Dur bi hele bi boşan.Ne bu acele.

Bak sırtını dönmüş lise arkadaşın sana.Evli zaten bir kere beraber oluruz diyip çekip gitmiş.

Bana kızma canım bunlar gerçekler.

Arkadaşlar eğer boşanma davasının içine velayet davası da girdiyse ve eş bunu kanıtlarsa o zaman yanar. Özel hayatı nasıl sorgulanmaz yahu? Ex eş çıkıp; davayı acmadan önce de bu adamla görüşüyordu zaten, eski sevgilisi dese ne yapacak konusahibi?

Degerini bilmeyen kocana guzel bir kapak olmus...
O yapinca bisey olmuyo, sen yapincami kiyamet kopuyor.
Bir an once bosanmaya bak, kurtar kendini alkolik adamdan..

:53: ne de güzel akıl veriyorsunuz böyle...Demek ki napcek mişiz ? Bizi aldatan kocalarımızı gidip başka erkeklerin koynuna girerek KAPAK (!) edcekmişiz.. tabi kapak evet evet masumca ne var ki altı üstü sadece kapak.

Arkadaşlar eğer boşanma davasının içine velayet davası da girdiyse ve eş bunu kanıtlarsa o zaman yanar. Özel hayatı nasıl sorgulanmaz yahu? Ex eş çıkıp; davayı acmadan önce de bu adamla görüşüyordu zaten, eski sevgilisi dese ne yapacak konusahibi?

eğer çocuğu baba alırsa, büyüdüğünde annesi hakkında neler anlatacak kim bilir.

Bu yaptıgı nelere malolacak onu hiç düşünmemiş sanırım.

eğer çocuğu baba alırsa, büyüdüğünde annesi hakkında neler anlatacak kim bilir.

Bu yaptıgı nelere malolacak onu hiç düşünmemiş sanırım.

Cahilliğine denk gelmiş ama burada taşlamadan hayatını rayına sokalım. Evet yaptığı hata şimdi buraya gelip "istemeden oldu" demesin. Ne yapılabilir onu konuşmak lazım.

:53: ne de güzel akıl veriyorsunuz böyle...Demek ki napcek mişiz ? Bizi aldatan kocalarımızı gidip başka erkeklerin koynuna girerek KAPAK (!) edcekmişiz.. tabi kapak evet evet masumca ne var ki altı üstü sadece kapak.

:46::46::46: Aldatmak ne zaman Kapak olmuş ya.

İnsanın kendine saygısı olmalı.

eğer eşiniz yaptıklarınızı mahkemede ispatlarsa çocuğunuz direk eşinize verilir.para karşılığı arkadaşınızında mahkemede konusmasını isteyebilir.
söyllemeden geçemiycem hemen nasıl erkeklere kanıyoruz,güveniyoruzda beraber oluyoruz karaktersiz oldukları aklımıza dahi gelmiyormu acaba

tecavüz olsa karakolda bulurdum kendimi... kurallarım vardı kendime kızıyorum bi anda oldu tutamadım onu aslında ogün bir den fazla hayır olmaz cevabını aldı benden...

birden fazla HAYIR, OLMAZ cevabı aldı, ancak sonuç ortada.

ayrıca; gerçekten anlayamıyorum, seneler sonra gördüğün bir arkadaşın sana nasıl böyle bir şeyi teklif ediyor ya?
sen hangi mantıkla gittin, hadi sen iyi niyetliydin, o nası bozdu niyeti?
hadi o da bozdu niyeti bir şekilde, neden ordan çekip gitmedin???

sen kendine bile itiraf etmesen de aslında istedin, kendince intikam aldın...

tecavüz olsa karakolda bulurdum kendimi... kurallarım vardı kendime kızıyorum bi anda oldu tutamadım onu aslında ogün bir den fazla hayır olmaz cevabını aldı benden...

Ah be arkadaşım. İstemeyerek olmamış zaten. Bi şekilde olmuş. Bu bir hata. nasıl güvendin bu kadar cabuk? Velayetten bu hata yüzünden olabilirsin :S

Şunu anlamıyorum.

Zaten bir erkekten neler çekmişsin, neler yaşatmış sana.

Ama sen hemen gidip karşılaştıgın lise arkadaşınla ilişkiye girmişsin. Nasıl güvendin? Ne sundu sana ? Evlenelim mi dedi.

Sadece bi seferlik ilişki olarak görmüş seni.

Eşin seni aldattı diye kısasa kısas yapmak mı yakışırdı?

Olan sana olmuş yine. Ne yapacagım ya duyulursa gibi sıkıntılar yaşıyorsun.

Birde isteyerek olmadı diyorsun. Peki nasıl oldu ? Neden kadınlar bu kadar zayıf? Hemen başka erkeklerde arıyorlar teselliyi.Dur bi hele bi boşan.Ne bu acele.

Bak sırtını dönmüş lise arkadaşın sana.Evli zaten bir kere beraber oluruz diyip çekip gitmiş.

Bana kızma canım bunlar gerçekler.

durun bakalım belki de erkek arkadası kadını sevmıs ve bırlıkte olmustur... bu konu hakkında ne dedı sana umutsuzumm? evlilik vaadı verdı mı?

Back
X