- Konu Sahibi umutsuzzum
ben burda olduğum süre içinde beni defalarca aldattı... onun hakkı var ama buna ... birde ben bunu istiyerek yapmadım.. inanın isteksizdim...bir anda oldu.
İsteyerek olmadıysa adı tecavüz olur zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burda olduğum süre içinde beni defalarca aldattı... onun hakkı var ama buna ... birde ben bunu istiyerek yapmadım.. inanın isteksizdim...bir anda oldu.
siz verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin misiniz?
300 gün geçmeden evlenilmez (dava açılırsa, o da mümkündür zaten)
ama boşanma davası açıldıktan sonraki süreçteki kanıtlar, aldatma vs gibi olmaz..
diye biliyorum
Degerini bilmeyen kocana guzel bir kapak olmus...
O yapinca bisey olmuyo, sen yapincami kiyamet kopuyor.
Bir an once bosanmaya bak, kurtar kendini alkolik adamdan..
Arkadaşlar eğer boşanma davasının içine velayet davası da girdiyse ve eş bunu kanıtlarsa o zaman yanar. Özel hayatı nasıl sorgulanmaz yahu? Ex eş çıkıp; davayı acmadan önce de bu adamla görüşüyordu zaten, eski sevgilisi dese ne yapacak konusahibi?
eğer çocuğu baba alırsa, büyüdüğünde annesi hakkında neler anlatacak kim bilir.
Bu yaptıgı nelere malolacak onu hiç düşünmemiş sanırım.
ne de güzel akıl veriyorsunuz böyle...Demek ki napcek mişiz ? Bizi aldatan kocalarımızı gidip başka erkeklerin koynuna girerek KAPAK (!) edcekmişiz.. tabi kapak evet evet masumca ne var ki altı üstü sadece kapak.
tecavüz olsa karakolda bulurdum kendimi... kurallarım vardı kendime kızıyorum bi anda oldu tutamadım onu aslında ogün bir den fazla hayır olmaz cevabını aldı benden...
tecavüz olsa karakolda bulurdum kendimi... kurallarım vardı kendime kızıyorum bi anda oldu tutamadım onu aslında ogün bir den fazla hayır olmaz cevabını aldı benden...
Cahilliğine denk gelmiş ama burada taşlamadan hayatını rayına sokalım. Evet yaptığı hata şimdi buraya gelip "istemeden oldu" demesin. Ne yapılabilir onu konuşmak lazım.
ne de güzel akıl veriyorsunuz böyle...Demek ki napcek mişiz ? Bizi aldatan kocalarımızı gidip başka erkeklerin koynuna girerek KAPAK (!) edcekmişiz.. tabi kapak evet evet masumca ne var ki altı üstü sadece kapak.
Şunu anlamıyorum.
Zaten bir erkekten neler çekmişsin, neler yaşatmış sana.
Ama sen hemen gidip karşılaştıgın lise arkadaşınla ilişkiye girmişsin. Nasıl güvendin? Ne sundu sana ? Evlenelim mi dedi.
Sadece bi seferlik ilişki olarak görmüş seni.
Eşin seni aldattı diye kısasa kısas yapmak mı yakışırdı?
Olan sana olmuş yine. Ne yapacagım ya duyulursa gibi sıkıntılar yaşıyorsun.
Birde isteyerek olmadı diyorsun. Peki nasıl oldu ? Neden kadınlar bu kadar zayıf? Hemen başka erkeklerde arıyorlar teselliyi.Dur bi hele bi boşan.Ne bu acele.
Bak sırtını dönmüş lise arkadaşın sana.Evli zaten bir kere beraber oluruz diyip çekip gitmiş.
Bana kızma canım bunlar gerçekler.