Çok yıprattı beni...

o tarz bir delil olmamasi daha ic rahatlatici..her insan hata yapar bundan sonra cok dikkatli ol,zayif davranma,herzaman uclu dur ki erkekler bu durumundan faydalanamasin.o ococugunda yaptigi yanina kar kalmamali

doğru söze ne denir...

Hiçbirşey için geç değildir ama. Bundan sonra kendi başına ve kendin olarak ayakta kalmanın yollarına bakmalısın. Elbette yapacağın bir iş bulunur. Önce kendine bir hayat kur. "Doğru söz" deyi de kenara çekilme. Mahkeme sürecini filan da bahane etme. Hayatını yoluna sokmak için, hayatının yoluna girmesini bekleme. En çetrefilli anda bir ucundan tut ki gerisi gelsin. Hemen bir iş aramaya başla.
Çocuğunu da elinden almaları zor. Ama iki pislik erkek kendi aralarında mesajlaştıysa ve elinde bu mesajlar varsa biraz sıkıntıya girebilir iş. Gene de ayrı olduğunuz süreçte yaşanan bir birliktelik olduğunu ispatlarsan bir ihtimal. O konuyu avukatlar daha iyi bilir. Bir avukata danış bakalım. Maddi sıkıntın varsa baro avukat tayin edecektir. Mahkeme sürecinde para kazanıyor olman da büyük artı olacaktır.

Hiçbirşey için geç değildir ama. Bundan sonra kendi başına ve kendin olarak ayakta kalmanın yollarına bakmalısın. Elbette yapacağın bir iş bulunur. Önce kendine bir hayat kur. "Doğru söz" deyi de kenara çekilme. Mahkeme sürecini filan da bahane etme. Hayatını yoluna sokmak için, hayatının yoluna girmesini bekleme. En çetrefilli anda bir ucundan tut ki gerisi gelsin. Hemen bir iş aramaya başla.
Çocuğunu da elinden almaları zor. Ama iki pislik erkek kendi aralarında mesajlaştıysa ve elinde bu mesajlar varsa biraz sıkıntıya girebilir iş. Gene de ayrı olduğunuz süreçte yaşanan bir birliktelik olduğunu ispatlarsan bir ihtimal. O konuyu avukatlar daha iyi bilir. Bir avukata danış bakalım. Maddi sıkıntın varsa baro avukat tayin edecektir. Mahkeme sürecinde para kazanıyor olman da büyük artı olacaktır.

avukata danıştım avukat çocuk 3 yaşını doldutrmadığı için ve babanın sorumsuz alkolik bir baba olduğu için benimde ailemin yanında kaldığım için çocuğu vermezler ona dedi bu bir nebzede olsa rahatlattı beni... artık hata yapmıyacağım bu konularla ilgili Allah'ıma binkere yemin ettim inşallah duymuştur beni inanın piskolojikmen yıkık durumdayım nasıl olucak ne olucak kestiremiyorum!!

vallahi diken diken oluyorum burdaki yorumları gördükçe.
ne kadar da ikili, önyardılı ve taraflı bakıyoruz olaylara...

bu konu tam tersi açılmış olsa idi,
koca kadını aldatmış olsa idi,
tüm delillerin ortaya çıkartılması için akıllar veriliyor olurdu...

şimdi ise resmen deliller aklanmaya çalışılıyor...

Ben bu yoruma katılıyorum ve eklemek istiyorum
İnsanın hayatta bir duruşu olmalı
Yani yaşanan olaylar karşısında taraflar ne olursa olsun görüşü aynı olmalı
Eğer bir erkek yapsaydı bunu deliller ortaya çıksın diyemi yorum yapıcaktınız yoksa sakla inkar et diyemi !

Niye taraflar değişince düşünceler değişiyo galiba sebebi açık
Fikirler davranışlar tutarsız da ondan..!

Ve sadece o çocuğa acıdım bence ne babadan ne anneden hayır var o yavrucağa...:/

hata yapmışsın farkındasın ve pişmansın. önemli olan pişman olman ve hatanı anlamış olman. malesef tecrübe denen şey "yediğimiz kazıkların tümüdür"... geceleri uyuyamazsın, kendinden tiksinirsin, nasıl yaptım dersin vs vs. artık bunları geç..
o dengesiz pislik arkdasını ara, yaptıklarının hesabını sor ve kocasının piskopatın teki oldugunu, ikinizinde sağ kalması açısından bu olayı inkar etmesi gerektiğini anlat.
bu arada tahsil durumunu bılmıoyrum ama hemen bi işe başla. hademelik bıle olsa yap. mahkeme sürecinde para kazanıyor olman gerekli..
kocanın kazandıgı paraları bı gecede yediğini ispatlayamazsın. tedavi medavi görmediyse alkol düşkünü oldugunuda kanıtlayamazsın.
hakime ne diceksin??
adam su an para kazanıyor, devlet kapısında çalışıyormuş... 3 yaşındakı çocugu verırlermı bılmıyorum ama bı avukata danış bunu. git sor.

hata yapmışsın farkındasın ve pişmansın. önemli olan pişman olman ve hatanı anlamış olman. malesef tecrübe denen şey "yediğimiz kazıkların tümüdür"... geceleri uyuyamazsın, kendinden tiksinirsin, nasıl yaptım dersin vs vs. artık bunları geç..
o dengesiz pislik arkdasını ara, yaptıklarının hesabını sor ve kocasının piskopatın teki oldugunu, ikinizinde sağ kalması açısından bu olayı inkar etmesi gerektiğini anlat.
bu arada tahsil durumunu bılmıoyrum ama hemen bi işe başla. hademelik bıle olsa yap. mahkeme sürecinde para kazanıyor olman gerekli..
kocanın kazandıgı paraları bı gecede yediğini ispatlayamazsın. tedavi medavi görmediyse alkol düşkünü oldugunuda kanıtlayamazsın.
hakime ne diceksin??
adam su an para kazanıyor, devlet kapısında çalışıyormuş... 3 yaşındakı çocugu verırlermı bılmıyorum ama bı avukata danış bunu. git sor.

demin yazmıştım bunu avukata danıştım ... birde çalışıyorum muhasebeciyim 1250 tl alıyorum inşallah yetrlidir bunlar

avukat değilim ama 8 -9yıldır hukuk burosunda çalışıyorum haliyle artık biliyoruz nedir ne değildir . o yuzden yardımcı olmaya çalıştım

hukuk çok iyi bilmiyorum ama iki tarafta birbirini aldattıysa hakim sadece annenin aldatmış olmasına göre mi karar verir çocuğun velayeti için? tencere dibin kara seninki benden kara durumu. kocanın seni aldattığı ile ilgili delilin var mı?

eşim bana bunu yazmış dün akşam... '''berna hanım allah korkusu varsa biraz olsun vicdanın varsa 14 şubatta sorun çıkarmadan benden boşanırsın ne kadar nafaka istiyosan cocuğa vericem
bir an önce ayrılıp kurtulmak istiyorum bu süreç bile çok uzun yapcak bişiy yok illaki beklicez 14 şubatı bu evden çıktığın an boşanma davası açtığın an
seninle alakalı bütün sorumluluğum bitmişti ama cocuğum için senin zor durumda kalmayıp yuvamızın dağılmaması için hep birleşmek istedim
ama gerçekleri öğrenince 3 gün önce hayatım karardı kendinde itiraf ettin ailen iftira attığımı söylüyor keşke öyle olsa keşke herkes kendi yaptıklarından sorumlu
sen kendininkinin bende benimkinden 1 nusübet 1000 nasihat iyidir nusübeti yaşarız dedim ve yaşadık bu yükü taşıcam bir ömür boyu uzatmayalım dallandırmayalım
bu mevzu boşanıp bir an önce kapansın muratın büyüyünce bunları öğrenmesini istemiyorum sözün bittiği yerdeyiz biz diye birşey kalmadı yanyana ismim telafuz edilsin istemiyorum
senden benden aynı şekil nefret ediyosun mahkemede lütfen zorluk çıkarma tek celsede boşanalım bu yükü daha fazla taşıyamıcam ''

hakkında hayırlısı olsun.... eğer nafakada falan problem çıkartmayacaksa ki yazdığından da bu aldatma olayını anlatmayacağı kanısına vardım..çocuğunuda almayacak galiba ama bence tedbiri mutlaka elden bırakma attığın adımları kontrollü at mahkemede sürprizle karşılaşma dikkatli ol hakkında hayırlısı neyse o olsun....bebeğinle mutlu mesut günler diliyorum

hakkında hayırlısı olsun.... eğer nafakada falan problem çıkartmayacaksa ki yazdığından da bu aldatma olayını anlatmayacağı kanısına vardım..çocuğunuda almayacak galiba ama bence tedbiri mutlaka elden bırakma attığın adımları kontrollü at mahkemede sürprizle karşılaşma dikkatli ol hakkında hayırlısı neyse o olsun....bebeğinle mutlu mesut günler diliyorum

teşekkür ederim birazda olsa rahatlattığınız için beni... tabi ki tedbirli olucam fikirleri heran değişebilir çünkü bunu biliyorum. mahkemede sürprizde yapabilirler.. Allahıma güveniyorum yanımda hissediyorum yardım eder bana inşallah.. 3 gündür çok dua ettim yalvardım yeminler ettim Allahıma..

teşekkür ederim birazda olsa rahatlattığınız için beni... tabi ki tedbirli olucam fikirleri heran değişebilir çünkü bunu biliyorum. mahkemede sürprizde yapabilirler.. Allahıma güveniyorum yanımda hissediyorum yardım eder bana inşallah.. 3 gündür çok dua ettim yalvardım yeminler ettim Allahıma..

Arkadaşım senin ve oğlun için hayırlısı olsun ama arkadaşım benim aklıma bişe takıldı bu kadar sorunlu bir eş nasıl oluyorda bu kadar kolay ayrılmaya yanaştı hemde ortada aldatma var ve o biliyor
sen burdan herşeyi yazdın bizlere anlattın peki bu yazdığın şeylerin silsende pcden silinmeyeceğini biliyormusun belkide o mesajı sana yazarken sen ona cevap verirken herşeyi itiraf edeceğini hesaplayarak senden laf alıp bunu mahkemede kullanmayı düşünmüş olabileceğini düşündünmü
ben bu ihtimalleri sana söylemek istedim lüften beni kimse yanlış anlamasın amaç oğlunu kaybetmek istemeyen bir anneye yardımcı olabilmek
Allah yardımcın olsun

ilk birkaç sayfayı ve son sayfayı okuyabildim sadece.anladığım kadarıyla eşinle
anlaşarak boşanma noktasına gelmişsin.hayırlısı olsun.
benim merak ettiğim bişey var ,bütün sayfaları okumadığım için kaçırmış olabilirim
ama senin lise arkadaşın ne oldu acaba?görüyormusun onu yoksa ortadan kayıp mı oldu
ortalığı karıştırıp?

Son düzenleme:
yazdıklarının çoğunu okudum..zor bi evlilik yaşamışşsın bunalıp başka birinde sevgi aradın belki olabilir..insanız hepimiz hata yapıyoruz yapmayan var mı acaba..ben hiç yadırgamadım kınamadım aynı şeyleri yaşadığımdan değil ama kim diyebilir ki benim başıma gelmez diye..sen hata yapmışsın her sayfada da bi çok kez tekrarlamışsın hata yaptım pişmanım diye..keşke yaşamasaydın ama olmuş bi kere sen Allaha sığın sadece..tövbe et ve bidaha tekrarlamamaya dikkat et..kimse kusura bakmasın ama iftira de diyenlere çok şaşırdım..Allaha inanıyorsan ki inanıyorsun yazdıklarından okuduğum kadarıyla,bence iftira falan deme..bilmiyorum nasıl çıkılır bu işin içinden ama yalan eninde sonunda bi yerde dolanır ayağına takılır düşersin..o erkek arkadaşınını da Allah bildiği gibi yapsın...nasıl bi vicdanı varmış anlamadım..neyse tatlım uzattım farkındayım ama sen sen ol kimseyede para teklif etme sesini kaydedebilir yada msj atarsın belki saklar ilerde ailene gösteririm deyi seni ilişkiye zorlayabilir şantaj yapabilir...mantklı düşün en doru kararı ver.. en kötü gerçek en iyi yalandan iyidir bunu unutma..

Arkadaşım senin ve oğlun için hayırlısı olsun ama arkadaşım benim aklıma bişe takıldı bu kadar sorunlu bir eş nasıl oluyorda bu kadar kolay ayrılmaya yanaştı hemde ortada aldatma var ve o biliyor
sen burdan herşeyi yazdın bizlere anlattın peki bu yazdığın şeylerin silsende pcden silinmeyeceğini biliyormusun belkide o mesajı sana yazarken sen ona cevap verirken herşeyi itiraf edeceğini hesaplayarak senden laf alıp bunu mahkemede kullanmayı düşünmüş olabileceğini düşündünmü
ben bu ihtimalleri sana söylemek istedim lüften beni kimse yanlış anlamasın amaç oğlunu kaybetmek istemeyen bir anneye yardımcı olabilmek
Allah yardımcın olsun

önemli değil dışarıdan görüş almaya gerçekten ihtiyacım var.. o olaydan sonra telefonlarına cevap vermedim bana ulaşamadı ailemden hiçç kimseye ulaşamadı belkide biran önce bitmesini istedi onun iinde utanç verici bir durum sonuçta... ben ona itiraf ettiğimde telefondan görüşüyordum..

ilk birkaç sayfayı ve son sayfayı okuyabildim sadece.anladığım kadarıyla eşinle
anlaşarak boşanma noktasına gelmişsin.hayırlısı olsun.
benim merak ettiğim bişey var ,bütün sayfaları okumadığım için kaçırmış olabilirim
ama senin lise arkadaşın ne oldu acaba?görüyormusun onu yoksa ortadan kayıp mı oldu
ortalığı karıştırıp?

askerde ordan batırdı herşeyi zaten o gün eşim duyduğunda onu askeriyeye şikayet edicem dedim belkide ondan korktuu.

X