Çok yanlış birşey yaptım

Yönetim üyeliklerle ilgili rapor gelince teyit amaçlı üyeliği askıya alıyor. Fake değilse veya başkasının eğlence amaçlı açtığı 2. Bir üyelik değilse, muhtemelen döner. Ben raporlamıştım, başka raporlayan oldu mu bilmiyorum ama, muhtemelen teyit edilince ( tabi gerçek olduğunu ispatlarsa konu sahibi) geri gelir diye düşünüyorum dediğim gibi.

Yok sanmıyorum 21 yaşında ne ara mezun oldu da atandı. Olsa olsa okuyordur
Ben 87liyim, uniye 2 yıl geç başladım, 2010 yılında yani 23 yasimda atandim. Ama 2 yil erken baslasaydim 21imde atanmis olacaktım. Nitekim o yasta atanan sinif arkadaslarim var. Ama tabii bu uye ve konudan bagimsiz yaziyorum, uyenin dogru ya da yanlis yazdigini bilmiyorum 😁

Yönetim üyeliklerle ilgili rapor gelince teyit amaçlı üyeliği askıya alıyor. Fake değilse veya başkasının eğlence amaçlı açtığı 2. Bir üyelik değilse, muhtemelen döner. Ben raporlamıştım, başka raporlayan oldu mu bilmiyorum ama, muhtemelen teyit edilince ( tabi gerçek olduğunu ispatlarsa konu sahibi) geri gelir diye düşünüyorum dediğim gibi.
Rapor pirensesi ❤️😍

Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Dilimin ucuna geliyor frenliyorum. Ya sen ne terbiyesiz ne ahlaksız bir insansın ? Hemcinsinden de mi utanmıyorsun ? Kadın belli de ne kadar ağır psikolojik süreçlerden geçiyor tüp bebek tedavisinde.
Keşke seni elime verselerde seni bi çarpanlarına ayırsam. Pislik. Burda kimseye böyle hakaret etmedim ben. Utanmış bir de. Vah vah canım benim.

En son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.

Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylar 😅 ben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
Şiddete karşıyım ama bu konu fakese de değilse de bu üyeyi tokatlamak istiyorum

Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Sizin gibiler yüzünden kendimi tutamayıp ban yiyorum bir de. Yakın arkadaşım hamileyken, kocası aldattı; o kızın da arkadaşımın hamile olduğundan haberi vardı. O kız pişkindi, siz iyi vicdan azabı çekmişsiniz, alkışlayalım mı? Öfkemi, içimden geçenleri tam olarak yansıtacak cümleler kurarsam süresiz uzaklaştırılırım, o yüzden susuyorum. Puh sizin gibilere.

Anladigim kadarı ile 20 li yaşlarda bir ogrencisiniz yurtta kalıyorsunuz.Kantinciden hoşlanmışsınız evli olduğunu ve bebek tedavisi konusunda konuşmuşsunuz sizin derslerinizi sormuş yani icinde bulunduğunuz stresli dönemde bir beğeni yaşadığınızı düşünüp coook yanlış olduğunu bildiğiniz bir hareket yapmışsınız.yanlışın farkındasınız diye düşünüyorum bu saatten sonra yapılacak şey hic muhattap olmamak bakmamak vs galiba?yani soyle düşünün tersi olsaydı adam size numarasını yollasa ya da vermek isteseydi ne yapmanız gerekirdi "hayvan herif evinde cocuk icin tedavi gören karısı'nı düşünmeden ahlâksızlık yapiyor" der mesafe koyardınız koymalısınız .

Ya ben konunun doğru olduğunu bile sanmıyorum önceki konuları da hep böyle heleki dede konusu bide diyor ki öyle bir konum yok diyor 🤣🤣
Dikkatimi çekiyordu benim. Hep cinsellik üzerine kurmuş hayatını tamam kursun da çok sapkin olmaya başladı. İnceden inceden laf sokuyordum sakinlikke cevap verince randıman alamamıştım 😁 Öğretmenim diyor. Bir gün öğrencisine de yapmayacağı garantisi yok. Duramıyorum diyor ya sdsdshehehee

Back
X