Çok yanlış birşey yaptım

İleride de bekar bir anne olmak istiyorum ama o zaman kendimi kapatacam

Bil
Biliyorum ama ben böyleyim sizin gibi değilim ki siz daha değerlisiniz
“Değerli”ne alaka şimdi bunu yönetemiyorsan git tedavi ol bu azgınlık ne diye

Ben bekar insanlarla olan flört kısmına normal bakıyorum herkes öyle zaten evlilere sarmak rezalet sarman karısının memnun etmesinden belki adamda problem var karısının üzerine atıyor evli insanlara bulaşmak ne diye hem ahlaksızlık hem tehlikeli

“Değerli”ne alaka şimdi bunu yönetemiyorsan git tedavi ol bu azgınlık ne diye
Gittim psikologa biri evlen dedi devlet hastanesindeki bir. Diğeri de sadece para peşinde koştu ama benim tanıdığım bazi kadınlar da var kimisi akademisyen kimisi doktor onlar da böyle yaşıyorlar

Gittim psikologa biri evlen dedi devlet hastanesindeki bir. Diğeri de sadece para peşinde koştu ama benim tanıdığım bazi kadınlar da var kimisi akademisyen kimisi doktor onlar da böyle yaşıyorlar
Evet onlar da memnun değiller ben de değilim ama böyle bu durum değişmiyor

Bu yaşta kim evlenmeyi önerebilir hangi doktor

Ayrıca kimi örnek Alman gerektiğini bilmiyormusun eğitimle eğitimsizlikle alakalı değil ki konu

Bekar biriyle ilişkin olsa kimse yadırgamaz burda sonuçta sen bekar o bekar . Ama gidip evli adamla ilişki yaşamayı istemek, üstüne tek gecelik ilişki yaşarız diye bunu normalmiş gibi göstermek işte orda şarteller atıyor. Empati yap diyecem şu durumda senin için o çok zor belli ama etik olmayan birşeyi de normalleştirme. Bir kadının önce kendisine saygısı olur, karşındakinin medeni durumu evli ise uzaklaşacaksın bu kendine duyduğun saygıdan olacak. O aldatmaya meyilli ise o seni ilgilendirmez sana düşen uzak durmak, o yapacaksa yine yapar ama sen olma o kişi.

Bekar biriyle ilişkin olsa kimse yadırgamaz burda sonuçta sen bekar o bekar . Ama gidip evli adamla ilişki yaşamayı istemek, üstüne tek gecelik ilişki yaşarız diye bunu normalmiş gibi göstermek işte orda şarteller atıyor. Empati yap diyecem şu durumda senin için o çok zor belli ama etik olmayan birşeyi de normalleştirme. Bir kadının önce kendisine saygısı olur, karşındakinin medeni durumu evli ise uzaklaşacaksın bu kendine duyduğun saygıdan olacak. O aldatmaya meyilli ise o seni ilgilendirmez sana düşen uzak durmak, o yapacaksa yine yapar ama sen olma o kişi.
Aman ya kayış boş donuyo, vitaminsiz kalmış, ya da yedi bizi aklınca.

Back
X