- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
İleride de bekar bir anne olmak istiyorum ama o zaman kendimi kapatacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Değerli”ne alaka şimdi bunu yönetemiyorsan git tedavi ol bu azgınlık ne diyeBil
Biliyorum ama ben böyleyim sizin gibi değilim ki siz daha değerlisiniz
Kuzum dertlerini biz dinleriz anlat ablalarinA.Bunla çok samimi olmuyoruz sadece dertleşiyoruz
Gittim psikologa biri evlen dedi devlet hastanesindeki bir. Diğeri de sadece para peşinde koştu ama benim tanıdığım bazi kadınlar da var kimisi akademisyen kimisi doktor onlar da böyle yaşıyorlar“Değerli”ne alaka şimdi bunu yönetemiyorsan git tedavi ol bu azgınlık ne diye
Evet onlar da memnun değiller ben de değilim ama böyle bu durum değişmiyorGittim psikologa biri evlen dedi devlet hastanesindeki bir. Diğeri de sadece para peşinde koştu ama benim tanıdığım bazi kadınlar da var kimisi akademisyen kimisi doktor onlar da böyle yaşıyorlar
Onlarda mı evli adamlarla flörtleşiyolar?Gittim psikologa biri evlen dedi devlet hastanesindeki bir. Diğeri de sadece para peşinde koştu ama benim tanıdığım bazi kadınlar da var kimisi akademisyen kimisi doktor onlar da böyle yaşıyorlar
Akademisyen olan yatıyor bileOnlarda mı evli adamlarla flörtleşiyolar?
Peki karistirmiyor musun bu kadar çok olunca.Aile kurmak bana göre değil tek bir insana bağlı kalmak
Bu yaşta kim evlenmeyi önerebilir hangi doktorGittim psikologa biri evlen dedi devlet hastanesindeki bir. Diğeri de sadece para peşinde koştu ama benim tanıdığım bazi kadınlar da var kimisi akademisyen kimisi doktor onlar da böyle yaşıyorlar
Yazıklar olsun. Sizin gibiler yüzünden yuvalar dağılıyorKarısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Onlar uçurumdan atlasa sende mi atlayacaksın yani ne alaka? Herkes kendinden sorumlu.Akademisyen olan yatıyor bile
Altın üstü yönettiği kesinde gerisiniAltındanmış 22 ayar
Akademisyen olan gelip evli adamlarla olma sex hayatını sana mı anlatiyo dünkü Ergen'in benimAkademisyen olan yatıyor bile
Aman ya kayış boş donuyo, vitaminsiz kalmış, ya da yedi bizi aklınca.Bekar biriyle ilişkin olsa kimse yadırgamaz burda sonuçta sen bekar o bekar . Ama gidip evli adamla ilişki yaşamayı istemek, üstüne tek gecelik ilişki yaşarız diye bunu normalmiş gibi göstermek işte orda şarteller atıyor. Empati yap diyecem şu durumda senin için o çok zor belli ama etik olmayan birşeyi de normalleştirme. Bir kadının önce kendisine saygısı olur, karşındakinin medeni durumu evli ise uzaklaşacaksın bu kendine duyduğun saygıdan olacak. O aldatmaya meyilli ise o seni ilgilendirmez sana düşen uzak durmak, o yapacaksa yine yapar ama sen olma o kişi.
Seviyorum kaoslu konuları, bı sonrakisinde görüşmek üzereBan yedi, başka kaoslarda görüşmek üzere arkadaşlar buraya kadarmış dağılalım![]()
Kesinlikle fake ya erkek , ya da gelişimini tamamlayamamış ergen. Hani verdiği cevaplardan belli alaycı bir tavrı var.Aman ya kayış boş donuyo, vitaminsiz kalmış, ya da yedi bizi aklınca.
Daha leolarını anlatıyordu, tostçuya ne olacak sezon finalini erken verdiler olmadı ya. Neyse yine gelir bekliyoruz artık.Aaa ban yedi!