- 30 Mart 2021
- 164
- 82
- 18
- 29
- Konu Sahibi Legendwomen
siz öğretmensiniz ve böyle mi yazıyorsunuz, vay ülkenin haline
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sanmıyorum 21 yaşında ne ara mezun oldu da atandı. Olsa olsa okuyordursiz öğretmensiniz ve böyle mi yazıyorsunuz, vay ülkenin haline
Anlatılmaya çalışıldıkça, anlaşılmaz hâl alıyor gibi..!Ne olduğunu anlayan anlatabilir mi? Ben anlamadım
Ben 87liyim, uniye 2 yıl geç başladım, 2010 yılında yani 23 yasimda atandim. Ama 2 yil erken baslasaydim 21imde atanmis olacaktım. Nitekim o yasta atanan sinif arkadaslarim var. Ama tabii bu uye ve konudan bagimsiz yaziyorum, uyenin dogru ya da yanlis yazdigini bilmiyorumYok sanmıyorum 21 yaşında ne ara mezun oldu da atandı. Olsa olsa okuyordur
Rapor pirensesiYönetim üyeliklerle ilgili rapor gelince teyit amaçlı üyeliği askıya alıyor. Fake değilse veya başkasının eğlence amaçlı açtığı 2. Bir üyelik değilse, muhtemelen döner. Ben raporlamıştım, başka raporlayan oldu mu bilmiyorum ama, muhtemelen teyit edilince ( tabi gerçek olduğunu ispatlarsa konu sahibi) geri gelir diye düşünüyorum dediğim gibi.
Dilimin ucuna geliyor frenliyorum. Ya sen ne terbiyesiz ne ahlaksız bir insansın ? Hemcinsinden de mi utanmıyorsun ? Kadın belli de ne kadar ağır psikolojik süreçlerden geçiyor tüp bebek tedavisinde.Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Şiddete karşıyım ama bu konu fakese de değilse de bu üyeyi tokatlamak istiyorumEn son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.
Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylarben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
Sizin gibiler yüzünden kendimi tutamayıp ban yiyorum bir de. Yakın arkadaşım hamileyken, kocası aldattı; o kızın da arkadaşımın hamile olduğundan haberi vardı. O kız pişkindi, siz iyi vicdan azabı çekmişsiniz, alkışlayalım mı? Öfkemi, içimden geçenleri tam olarak yansıtacak cümleler kurarsam süresiz uzaklaştırılırım, o yüzden susuyorum. Puh sizin gibilere.Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Aman okusa da bı cacık olacağından şüpheliyimYok sanmıyorum 21 yaşında ne ara mezun oldu da atandı. Olsa olsa okuyordur
Cacıga kurban olsunlarAman okusa da bı cacık olacağından şüpheliyim
Evet ever zaten okuduğu da yalandır.Aman okusa da bı cacık olacağından şüpheliyim
Cacık orda başka bir kelimenin yerini doldurmak amacıyla kullanılmış olup, taraflarla bir ilgisi yoktur. HdhdhdCacıga kurban olsunlar![]()
Ya ben konunun doğru olduğunu bile sanmıyorum önceki konuları da hep böyle heleki dede konusu bide diyor ki öyle bir konum yok diyorEvet ever zaten okuduğu da yalandır.
Dikkatimi çekiyordu benim. Hep cinsellik üzerine kurmuş hayatını tamam kursun da çok sapkin olmaya başladı. İnceden inceden laf sokuyordum sakinlikke cevap verince randıman alamamıştımYa ben konunun doğru olduğunu bile sanmıyorum önceki konuları da hep böyle heleki dede konusu bide diyor ki öyle bir konum yok diyor![]()
Diyor ya bende çok var anlatsam buralar yanar diyeAma zaten öğretmen değil belli. 21 yaşında ne atanması.