Cok yakin arkadasim icin

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Benim en iyi arkadasim hamile ve arkadasimin kocasi da benim kocamda en iyi arkadaslar ,suanda nisanda dogcak tahminen sorun su ki bebege ceyrek altin almayi düsünüyorum ama yanina bebek esyasi hediyesi gerekir mi? Ne yapmaliyiz?

Çeyrek altın aldıkttan sonra hediye de alınır çok yük olmaz. Alın bir bebiş ayakkabısı 20-25 lira. Hem sevimli bir hediye.

Bence gerekmez.
Bu zamanda bebeğime çeyrek gelse
Başka hediye beklemem

ben olsam muhtemelen oyuncak alırdım cıngıraklı mıngıraklı veya yenıdogan bebekler ıcın kehrıbar kolyeler var kızıma dogdugu gunden berı kullandım cok faydasını gordum. google da sertıfkalı orjınal satan yerler bulabılırsınız bebekler ıcın kehrıbar kolye dıye aratıp

Ben cok yakinlarima cinsiyet belli oldugunda 6 9 ay zibin corap ve onluk aliyorum. Illa buyuk bsy sart degil sizde kucuk bir ani icin bsy alabilirsiniz

pusete takılan çıngıraklardan, zıbın çorap önlük (cok kullanıldığı icin), makosen vs alabilirsiniz hoş olur. almak durumunda değilsiniz tabi ama ince bi davranıştır benim gözümde

Fikir almak için yazmışsınız bende şu anki durumumu yazayım.
Eşimin çok yakın arkadaşının hanimida hamileymis, aynı zamanlarda doğum yapacağız.
Eşim yarım altın alacak takacak ben gidemem çünkü farklı bi durumum olacak, birlikte evlerine gittiğimizde de bebeğe bi hediye ve pasta ile gideceğiz.
He derseniz karşılık bekliyormusunuz asla beklemiyoruz.
İçinizden ne geliyorsa fazlasıyla yapın inanın evren size daha daha daha fazlasını daha güzelini nasip eyleyecek.

bence altın+ hediye yerine mesela puset gibi bir adet temel ihtiyacını siz alın hediye olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…