çok uzunca iç dökme, her şeyden biraz

yorumunuz için teşekkür ederim. evlenip aynı zamanda kpss sürecine devam eden insanlar da var, eşleri destek oluyor. ben de biraz bunları görünce ve karşımdaki insandan da bu tavrı görüp söz aldığım için güvendim. en azından üzerimdeki baskıyı eşimle paylaşırım, hayatın yükünden ferahlayacağım mutlu bir alan oluşur diye düşündüm yani benim için bu sürecin bir sonu olacak diye düşünmedim, hemen de çocuk düşünmüyoruz zaten. en başından karşımdaki insanla bunları konuşarak kendisiyle bir ilişkiye ikna oldum.

ama bir yanımda olumsuz örnekleri gördüğü için yanlış mı düşünüyorum kaygısını yaşıyorum haliyle ve bu kararsızlık içinde de yoruluyorum.

Malesef evlilik ve ev sorumluluğu almanızı önermiyorum sizin durumunuzda. Kimler Kimler ne sözler alıyor ama acaba o sözlerin kaci tutuluyor üstelik düğün ceyiz hazirliklari normal bir süreç bile olsa evlilige eşe yeni aileye alışma dönemi olacak bence enerjinizi bunlara suan için harcamayın çünkü siz anladığım kadarı ile evliliği bulunduğunuz hayat standardını yükseltmesi size alan tanıması ekonomik olarak ayakta tutması için istiyorsunuz tabi bunlar hakkınız ama pişman olma ihtimaliniz var evlilik çocuk taşınma iş değiştirme vs kararlar bence ne çok mutlu ne çok mutsuz zamanlarda yapılmamalı kritik kararlar için fikirlerin olgunlasmasini beklemeliyiz. Yaşınız genç hiçbir şey bitmiş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…