- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş böyle birşey herhalde
Anneniz psikolog ama babanıza zerre faydası olmamış, iyileştirmek istememiş, davranışlarıyla babanızın davranışlarını katlayarak arttırmış ve bunu bilinçli yapmış
Onu da geçtim anneniz de ciddi anlamda rahatsız, hiç bir normal insan babanız durumundaki birine bu kadar yanlış davranmaz, hele bir de bunun için yıllarca eğitim almış biri
Kendi kendilerine yazık etmişler
Hatanın en büyüğü annenizde, şimdi de hatalarının ceremesini çekiyor
Hala aymamış aman baban aman kocam diye bik bik ediyor
Yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum tercihlerini yaşıyorlar
Son olarak şunu anlayamadım, eski eşyalar kırık eşyalar atılmayan eşyalar tamam anlarım da kedi pisliğiyle kaplı tuvalet nedir ya, annenizin hijyen sorunu mu vardı? Tamam adam hiçbirşeyi attırmıyorda kedi pisliğini de mi saklıyor? Bir maşrapa su dökememişler mi yıllardır
Kedinin kumu var canım, her kedi gibi sıçratabiliyor etrafa dökülüyor eşelenirken e annemin de gözleri iyi görmediğinden görmüyor ufak lekeleri. Ya da görüp rahatsız olmuyor bilemiyorum. Hijyen sorunu büyük boyutta olmasa da evet var malesef, kendi öz bakımına da çok dikkat eden biri değil hiçbir zaman olmadı. Yani ayak tırnakları ojeli mesela saçı boyalı ama giysileri o kadar perişan ki, eline üç kuruş sıkıştırısınız nerdeyse. Tamamen kendisini bıraktı, zaten babamla yan yana görün anlarsınız farkı annem çok kötü çöktü malesef. Bu konuda da kızıyorum mesela, neden bıraktın kendini bu kadar?