Çok uzun kızlar ama derdimi anlayan kimse yok yaşama sevindim umudum kalmadı..

evrem0634

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
71
20
27
Daha önce bir iki kez konu açmıştım. Eşimle 9 yıldır evliydim küçük yaşta evlendim ilk kez askerde daha sonra kaç kez aldattı hakaretler etti benim sosyal hayatımı kısıtladı. Evine de bakmayan sorumsuz bir tipti. Ben hepsine 1 kızım var diye birde gidecek yerim yok diye sabretmiştim. 2022 yılında eşim beni aldatmıştı yanında çalışan bir kızla telefon konuşmalarını yakalamıştım üstüne beni darp etti ben şikayet edince de polis almıştı sonra biz yine barışsakta kavgalar bitmedi ben sinir hastası oldum her kavga da bana git dedi beni gece vakti otogara atıp gitti ben yine döndüm arsız gibi öyle böyle geldik bu yıla. En son bu bayram gayet iyiydik benimde artık sinirlerim düzelmişti iyileşmiştim kendimce bu yaz kendimize iş yeri açacaktık vs ben kızımı parka götürdüm eve biraz hızlı girdim içeri bir anda telefonu sakladı eli ayağı titredi ne oldu ne saklıyorsun iyi misin dedim başta telefonu istememe rağmen vermedi sonra verdi al senin olsun bir şey yok diye o an baktım birley göremedim. Ertesi gün baktım ki kendi fotoğrafını koyduğu bir hesap açmış girmedim tabi bakamadım ne varmış. Bunu gösterdiğimde hiç özür bile dilemedi bende bana dürüst ol bunun sebebi ne dedim ilgi göstermiyorsun dedi basitçe bana ben seni istemiyorum git kendine yeni hayat kur dedi bir an kendimi kaybedip yine sinir krizi geçirdim ağlamaktan gözüm şişti çağırdım gelmedi eve 2 hafta boyunca ve o an zor olsa da geldim babamgile. (Ailem başka şehirde) daha sonra olayı anlattım halam da varken annem istemedi ben bakamam dedi (annem hafif zihinsel engelli) babamda ondan taraf oldu gitsin kocasının yanına her evlilikte bunlar olur dedi hemen gidip eşimi aramışlar gel karını götür diye eşim olacak da kızınız bana ilgi alaka göstermiyordu demiş annem de suç sendeymiş dedi o kadar zoruma gitti ki amcam geldi ortalık biraz duruldu. Bizim ev zaten ortadan duvarla bölünmüştü önceden sana orayı yapalım demişti ben kabul ettim ama şimdi annem benim orda odunum kömürüm var tavuklarım var diye kabul etmedi. Annem zihinsel engelli olduğu için temizlik nedir bilmez asla evde de yaptırmaz hiç bir çöpü attrmaz atarsam da hemen babamla kavga ederler bu hep böyledi halam geldi bu ev neden pis neden dışarı dağınık dedi bana buraları tertemiz yapacaksın dedi bu perde de çok kirli niye yıkadın buraya gelince dedi bende geçiştirmek için makineye sığmıyordu dedim oda sen çok yalancısın dedi birde şu yüzüne bak çökmüşsün çok çirkinsin ne derdin varsa dedi bende tabi dayanamadım neden dışarda herkesin içinde öyle diyosun dedim kızdım bana Allah bilir ne suçun vardı ben sana evlenme demedim mi dedi vs vs . Ailemden tek istediğim kızıma baksalar ben çalışırım kimseye muhtaç olmam ama yok eşime versem olmaz ben kızımı nasıl bırakırım. Kızlar ben artık gerçekten yoruldum ya ne eşimden yana ne ailemden yana asla şanslı olmadım dayanamıyorum artık nereye gideyim ne yapayım tek bir yol kaldı onuda allahtan korkuyorum asla yaşama umudum kalmadı benim..

Okurken kahrolduğum bir hayatı yaşıyor olmanız çok üzücü. Ne eşinizden ne ailenizden hayır geleceğe benzemiyor ne yazıkki.

Çok bilmemekle beraber, millet vali kaymakam belediye vs her yerden her türlü yardımı alıyor. Önce sığınma evine gidin oradan da yönlendiriyorlardır sanırım. Valla tüm tuşlara basıp çocuğunuzu ve kendinizi kurtarmanızı diliyorum yürekten.

Ne diyeceğimi bilemedim . Allah yardımcınız olsun. Kv ile kp hayatta mı? Belki onlar biraz aklı başında davranırlar.

Allah yardimciniz olsun. Siginma evine gitmeyi deneyin. Aldattigina dair kanitiniz var mi bosanma davasinda isinize yarar manevi tazminat alabilirsiniz sanirim bilgim yok bu konularda ama

Birilerinin saçma sapan davranışları yüzünden kendinize sakın zarar vermeyin. Her şeyin bir çözümü vardır. Kaymakamlığı vs gidin sizi yönlendirirler.

Buna katılıyorum, ayrıca kızınız için de yaşamanız lazım. Kızınız kaç yaşında? Belki yaşına uygun bir kreşe verebilirsiniz.

Birilerinin saçma sapan davranışları yüzünden kendinize sakın zarar vermeyin. Her şeyin bir çözümü vardır. Kaymakamlığı vs gidin sizi yönlendirirler.
27 yıllık hayatımda hiç bir şey yolunda gitmedi hiç bir zaman para pul peşinde olan biri değildim şimdide tek istediğim ailem kızıma ben çalışırken baksa ben çalışıp kendime bir ev alsam ilerde başka hiç bir şey istemem kimseye muhtaç olmadan yaşarım. Şuan üzüntüden kendimi ifade edemiyor olabilirim ama gerçekten çok akıllı tuttuğunu koparan biriyim. Zaten yeterince depresyondayken çevremden duymak istediğim şeyler sen çökmüşsün, sen çirkinsin, sözleri değil ki çökmedim de boşanmadan önce baya zayıftım şimdi az da olsa kilo aldım yüzümde oturdu çirkinde değilim gerçekten. Ama bıktım artık eski eşim bana çocuğu ver sana mehirini vereyim diyor yoksa vermem diyor bugün de aradı benim çocuğumu sakın bir akrabana götürme diye tehtit ediyor benim yaşamak için ne yapmam lazım ki her taraftan dallarımı kırıyorlar

Geçen ki konunuzdan hatırlıyorum sizi, tekrar neden barıştınız bu herifle şu o kadar aldatılmanın üstüne ?

Dalınızı kıranların elbet dalı kırılacak nolur üzülme Allahım şu bayramın yüzü suyu hürmetine gönlüne ferahlık versin. İnsanların kalplerinin çirkinliği kendi gözlerine dillerine vurmuş hiç kulağına asma. Rabbim yararmış kimin ne haddine yaradılana güzel çirkin diye yorum yapabilmek Allah’a şirk koşup günahını alıyorlar bırak alsınlar. Belediyeye kaymakamlığa git görüş inşallah bir çıkış yolu bulursun ya burnumun direği sızladı okurken. Senin için dua edeceğim rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah amin

Çok teşekkür ederim sağolun şuan o kadar duaya ihtiyacım var ki kimin duası kabul olur bilinmez Allah razı olsun

6 yaşına girecek Eylül de
İşte çocuk oldu mu planlarda ona göre yapılıyor.
İşe gir çocuk okula gider desem, iş saatleri uymaz büyük ihtimalle.
Annem de bizi küçükken mecbur evde bırakıp çalışmaya giderdi ama ben 2.sınıf ablam 4.sınıftı. Az çok aklımız başımızdaydı ama yine ufak bir kaza falan geçirmiştikama mahallemizde güvenliydi bir yandan.
Ancak part time işe girebilirsin, ailenin duvar ördüğü evde kalarak. Belediyeyle falan konuştun mu? Bu tür durumlarda yardımı oluyor belediyenin ama gelip yaşadığın yeri görmeleri gerekiyor ilk sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…