Buna katılıyorum, ayrıca kızınız için de yaşamanız lazım. Kızınız kaç yaşında? Belki yaşına uygun bir kreşe verebilirsiniz.Bulunduğunuz yerin aile ve sosyal politikalar bakanlığı il Müdürlüğü'ne gidin. Sizi yönlendirirler. Lütfen çekmeyin bunları. Hak etmiyorsunuz. İlle birilerine bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Devlet var arkanızda.
27 yıllık hayatımda hiç bir şey yolunda gitmedi hiç bir zaman para pul peşinde olan biri değildim şimdide tek istediğim ailem kızıma ben çalışırken baksa ben çalışıp kendime bir ev alsam ilerde başka hiç bir şey istemem kimseye muhtaç olmadan yaşarım. Şuan üzüntüden kendimi ifade edemiyor olabilirim ama gerçekten çok akıllı tuttuğunu koparan biriyim. Zaten yeterince depresyondayken çevremden duymak istediğim şeyler sen çökmüşsün, sen çirkinsin, sözleri değil ki çökmedim de boşanmadan önce baya zayıftım şimdi az da olsa kilo aldım yüzümde oturdu çirkinde değilim gerçekten. Ama bıktım artık eski eşim bana çocuğu ver sana mehirini vereyim diyor yoksa vermem diyor bugün de aradı benim çocuğumu sakın bir akrabana götürme diye tehtit ediyor benim yaşamak için ne yapmam lazım ki her taraftan dallarımı kırıyorlarBirilerinin saçma sapan davranışları yüzünden kendinize sakın zarar vermeyin. Her şeyin bir çözümü vardır. Kaymakamlığı vs gidin sizi yönlendirirler.
Dalınızı kıranların elbet dalı kırılacak nolur üzülme Allahım şu bayramın yüzü suyu hürmetine gönlüne ferahlık versin. İnsanların kalplerinin çirkinliği kendi gözlerine dillerine vurmuş hiç kulağına asma. Rabbim yararmış kimin ne haddine yaradılana güzel çirkin diye yorum yapabilmek Allah’a şirk koşup günahını alıyorlar bırak alsınlar. Belediyeye kaymakamlığa git görüş inşallah bir çıkış yolu bulursun ya burnumun direği sızladı okurken. Senin için dua edeceğim rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah amin27 yıllık hayatımda hiç bir şey yolunda gitmedi hiç bir zaman para pul peşinde olan biri değildim şimdide tek istediğim ailem kızıma ben çalışırken baksa ben çalışıp kendime bir ev alsam ilerde başka hiç bir şey istemem kimseye muhtaç olmadan yaşarım. Şuan üzüntüden kendimi ifade edemiyor olabilirim ama gerçekten çok akıllı tuttuğunu koparan biriyim. Zaten yeterince depresyondayken çevremden duymak istediğim şeyler sen çökmüşsün, sen çirkinsin, sözleri değil ki çökmedim de boşanmadan önce baya zayıftım şimdi az da olsa kilo aldım yüzümde oturdu çirkinde değilim gerçekten. Ama bıktım artık eski eşim bana çocuğu ver sana mehirini vereyim diyor yoksa vermem diyor bugün de aradı benim çocuğumu sakın bir akrabana götürme diye tehtit ediyor benim yaşamak için ne yapmam lazım ki her taraftan dallarımı kırıyorlar
Çok teşekkür ederim sağolun şuan o kadar duaya ihtiyacım var ki kimin duası kabul olur bilinmez Allah razı olsunDalınızı kıranların elbet dalı kırılacak nolur üzülme Allahım şu bayramın yüzü suyu hürmetine gönlüne ferahlık versin. İnsanların kalplerinin çirkinliği kendi gözlerine dillerine vurmuş hiç kulağına asma. Rabbim yararmış kimin ne haddine yaradılana güzel çirkin diye yorum yapabilmek Allah’a şirk koşup günahını alıyorlar bırak alsınlar. Belediyeye kaymakamlığa git görüş inşallah bir çıkış yolu bulursun ya burnumun direği sızladı okurken. Senin için dua edeceğim rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah amin
Hayır barışmadım barışmayı da asla istemiyorum ama o kadar zorluk yaşıyorum ki ne yapsam bilemiyorum hiç bir çıkış yolum yokGeçen ki konunuzdan hatırlıyorum sizi, tekrar neden barıştınız bu herifle şu o kadar aldatılmanın üstüne ?
6 yaşına girecek Eylül deKızınız kaç yaşında? Geri döndüm baktım yaşı yazıyor mu diye göremedim
İşte çocuk oldu mu planlarda ona göre yapılıyor.6 yaşına girecek Eylül de