Merhaba arkadaşlar,
Hayatımdaki en büyük üzüntüm bu.
Oğlum 9 yaşında. 3. Sınıfa gidiyor. Anaokulundan bu yana hep yalnızdı. Arkadaşlık kuramıyor, okulda olduğu sürece hep yalnız ve bu nedenle çok sıkılıyor. Okul süreci işkenceye dönüşüyor malesef.
Derslerinde çok başarılı 3 yıldır sınıf birincisi. Ama mutlu olmadığı için sınıf birincisi olmasına sevinemiyorum.
6 aylık terapi sürecimiz oldu 2 yıl önce. Devlet hastanesiydi ve gerçekten milim gelişme olmadı. Doktorun hiç umurunda olmadı desem yalan olmaz malesef.
Çünkü defalarca istememize rağmen doktor bize süreç hakkında bilgi bile vermedi. Bilgisayarda program yazan, icatlar yapmaya çalışan oğluma oyun hamuruyla güneş yaptırıyorduu yani ezbere bir tedavi uyguluyordu.
Her neyse. Dün oğlum çok yalnız hissettiğini, arkadaşlık kurmak istediğini ama yapamadığını filan anlattı bana.
Şimdi gerekirse boğazımızdan kısıp iyi bir doktora götürmek istiyorum. Gerekli görürse bişişsel davranışçı terapi uygulayabilecek ve gerçekten işe yarayacak doktor tavsiyesine ihtiyacım var.
İstanbul anadolu yakasında çocuğu için denemiş ve memnun kalmış kişilerden yardım rica ediyorum.