Çok Üzgünüm :(

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.022
Puanlar
63
düğüne haftalar kala böyle üzgün olacağımı hiç tahmin etmezdim, durum herkeste aynı mı bana mı özgü bilmiyorum.
aile içi sorunlar var, sağlık problemleri, anlaşamazlıklar, bir yandan onlara kafa yoruyorum, bir yandan nişalıma tahamülüm çok azaldı. anlayış göstermiyori şefkat ilgi, hiçbir şey yok. ona göre ben her şeyi büyütüyorum, çünkü benim düşündüğüm hiçbir şeyi düşünmüyor, her şeyin organizasyonu bende, ona bir iş versem o iş yapılmaz yarım kalır, o kadar sıkıldım ki bu halinden. birde takdir etse, övse, hak verse anlayacağım, asla hak vermiyor, takdir etmiyor.:işsiz:
birde kayınvalidemler konusunda biraz hassaslaştım, onların durumu bize göre iyi her şeyi gidip en pahalısını alıyorlar, benim o kadar lüks düşkünlüğüm yok, fiyat kalite durumuna bakarım öyle karar veririm. şimdi mesela damatlık aldık, ki nişanlım kendi beğendi ben hiç karışmadım, hafif çapta bir burun kıvırma sezdim, 1250 TL az mı ya damatlık için.ki daha ayakkabısı yok onu da ben alacağım. bir şey demediler ama bana öyle geldi bilmiyorum, belki de ben komkles yaptım, artık inanın bilmiyorum :KK12:
nişanlımla sabah kavga ettik, çok ağır konuştum, şehir dışına gitmek istiyor ya, "zaten adam olsan düğüne haftalar kala bunu sormazsın, yanımda kalır bana destek olursun" dedim:olamaz: sırf arkadaşı ile eğlenmek için gitmek istiyor ki geçen hafta tatil yaptı 4 günlük şehir dışına çıktı. ailesi zaten şehir dışında, benim ailem yaşlı hastalar, ki ona ragmen temizliğe vs. yardım ediyorlar, her şey üstüme kaldı diyorum, "ne üstüne kaldı, yapıyoruz ya" diyor.:kızgın: deliricem artık kızlar çok mutsuzum :KK61:

Herşeyi geçtim destek vermeyen bir eş adayı bana hiç güvenilir gelmiyor :/ hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle canım ?

Herşeyi geçtim destek vermeyen bir eş adayı bana hiç güvenilir gelmiyor :/ hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle canım ?

destek vermemek demeyelim, üşengeç, tembel biraz, ertelemeyi seviyor, ve benim kadar evhamlı değil belki de ondan sinirim bozuluyor. güvenilir bir insan, o konuda bir şüphem sorgulama durumum yok canım. sadece tembel ve aşırı rahat :işsiz:

destek vermemek demeyelim, üşengeç, tembel biraz, ertelemeyi seviyor, ve benim kadar evhamlı değil belki de ondan sinirim bozuluyor. güvenilir bir insan, o konuda bir şüphem sorgulama durumum yok canım. sadece tembel ve aşırı rahat :işsiz:
Sonuçta bu huyunu biliyordn canim değil mi ? Böyle kabul etmissin sonuçta. Belki sen düğün stresi yüzünden fazla abartiyor olabilir misin ? :)

Sonuçta bu huyunu biliyordn canim değil mi ? Böyle kabul etmissin sonuçta. Belki sen düğün stresi yüzünden fazla abartiyor olabilir misin ? :)

evet hep böyleydi, hatta daha beterdi, ama bu huyu düğün arifesi bana daha çok batmaya başladı :silah:
dediğin gibi ben de abartıyor olabilirim işte durumu iyi analiz edemiyorum, o yüzden yazdım sizlerden fikir edinmek için :KK61:

belki o da bunalmıştır. erkekler kadınlara güvenip bosverebiliyor ben nişanlıyım nişan alışverişi boyunca yanımda gezdirdim cok söylendi ama sadce bnm değilim bizim nişanımız bu dedim yani nişanda yapılacak böreğin yufkasına kadar beraber aldık :) biraz dürtelemek gerekiyor onları iş yapmak için. masraf konusunda bizde aynıyız bnmde durumum pek iyi değil ama bi ayakkabı aldık beğenmedi gittik değiştirdik içine sinmedi bi tane daha aldık :D erkekler paraya acımıyolar ama biz temkinli gidiyoruz

belki o da bunalmıştır. erkekler kadınlara güvenip bosverebiliyor ben nişanlıyım nişan alışverişi boyunca yanımda gezdirdim cok söylendi ama sadce bnm değilim bizim nişanımız bu dedim yani nişanda yapılacak böreğin yufkasına kadar beraber aldık :) biraz dürtelemek gerekiyor onları iş yapmak için. masraf konusunda bizde aynıyız bnmde durumum pek iyi değil ama bi ayakkabı aldık beğenmedi gittik değiştirdik içine sinmedi bi tane daha aldık :KK70: erkekler paraya acımıyolar ama biz temkinli gidiyoruz

bizde çoğu şeyi birlikte yaptık ama söylemekten iteklemekten yoruldum, bazı şeyleri de o akıl etsin, o yönlendirsin istiyorum. çok mu şey istiyorum :işsiz:

evet hep böyleydi, hatta daha beterdi, ama bu huyu düğün arifesi bana daha çok batmaya başladı :silah:
dediğin gibi ben de abartıyor olabilirim işte durumu iyi analiz edemiyorum, o yüzden yazdım sizlerden fikir edinmek için :KK61:
Anladım canım. Ben şahsen boyle bir adama tahammül edemezdim, yani en başından böyle bir insan olsaydi eşimle sanırım evlenmezdim. Çok fazla disiplin ve plana uygun hareket eden biriyim. Düzenli yaşamayı seviyorum önce sorumluluklar tamamlanır sonra rahata erilir dusuncesi var bende. Bence otur konuş rahatsız olduğunu söyle ve çok da üzerine sorumluluk alma sen aldıkça o da nasıl olsa yapıyor düşüncesi ile rahat davranır kabusa döner düğün arefen...

bizde çoğu şeyi birlikte yaptık ama söylemekten iteklemekten yoruldum, bazı şeyleri de o akıl etsin, o yönlendirsin istiyorum. çok mu şey istiyorum :işsiz:

valla kuzum herhalde biz yapalm hersey bizim istediğimz gibi olsun istiyolar diye avutalım kendimizi :KK49:
bnmkide aynı gelinlik modeli atıyorum hep hayır diyo daha şimdiye kadar hiç duymadım ki şöyle olsa daha iyi diye. önüne beğendiğini koycm tm dicek

baştan alıstrdıysan belki o yüzden yapmıyodur. çünkü herkes aynı seyi söylüyo fazla sorumluluk üstlendiğinde erkekler rahata alışıp hiç bişeyle ilgilenmiyormuş

yapmamak değil de kendi düşünmüyor kendi akıl edemiyor kızlar. hani böyle beni yönlendirse, o akıl etse o hallletse, yoksa gidip birlikte alıyoruz, parasını ödüyor, gel deyince geliyor git diyince gidiyor ama düşüncesi yordu beni artık. ben sürekli düşünüyorum, şunu şöyle yapacağız, bunu böyle yapacağız, ve sonra yapıyoruz. huyu böyle senelerdir tanıyorum ama sıkıldım bu dönem. tabii kendi ailemle bulunduğum durum da tuzu biberi oldu, yoksa hazrlıklardan çok keyif alıyordum.

yapmamak değil de kendi düşünmüyor kendi akıl edemiyor kızlar. hani böyle beni yönlendirse, o akıl etse o hallletse, yoksa gidip birlikte alıyoruz, parasını ödüyor, gel deyince geliyor git diyince gidiyor ama düşüncesi yordu beni artık. ben sürekli düşünüyorum, şunu şöyle yapacağız, bunu böyle yapacağız, ve sonra yapıyoruz. huyu böyle senelerdir tanıyorum ama sıkıldım bu dönem. tabii kendi ailemle bulunduğum durum da tuzu biberi oldu, yoksa hazrlıklardan çok keyif alıyordum.

son zamanlar diyedir belki canım. bi yerden sonra yoruyo evet bn daha oralara gelmedim bilmiyorum ama sabretmek gerek

Sonuç ne oldu evlendin mi

ayy şimdi siz sorunca açtım konuyu tekrar, ne dolmuşum o ara, evet canım evlendim. bir sıkıntımız yok her şey güzel çok şükür alışma süreci diyelim, tabii her gün güllük gülüstanlık değil ama genel anlamda halimden memnunum. düğün hazırlıkalrı sırası baya dolmuşum ama yazdıklarımı okuyunca ben bile şaşırdım kendime :KK17:

Back