Çok üzgünüm

Benden büyük her yaz 2 aylığına geliyor 2 ay daha beraberiz yani çok gerginim nasıl Geçecek bu 2 ay diye yeni evli olduğumuzdan yemekler davetler de çok

Haklısın inşallah zamanla düzelir

Merhaba kızlar yeni konu açacaktım ama bu konuyla ilgili olduğundan burdan devam etmek istedim zira sinirden Kafayı yiyebilirim içime at at dayanamadım artık , görümcem olacak Şahıs 2 ay tatil için çalıştığı yerden memlekete geliyor ''misafir'' ya Kv mi eşimi Hizmetçi gibi kullanıp gidiyor elini cebine atmıyor kesinlikle hiçbirşey için.eşimde peygamber sabrı var gerçekten, yine de yaranamıyor. Kv görümcemin çocuğunun Yemeğini yedirir, tuvalete bile götürür ki 6 Yaşında torunu yani düşünün, bizim Hanımefendi yayılmaktadır başka bişey yapmaz ilk Başlarda aile düzenlerini bilmediğim için çok sorun etmiyordum ama geleneği göreneği benden iyi biliyor işe gelince ayır bacağını yat, teyzesinin kızı da yaz tatili için 1 aylığına geliyor ama bir görün evin kızı herşeyiyle ilgilenir annesini kaldırmaz asla Yemeğe davet ettiler bütün yemekleri o yapmış o misafir değilmi yani? Bana da soğukluğu devam ediyor anasıyla makara yaparken benim yüzüme bile bakmıyor 1 kere bile sürat asmadım eşime belli etmedim üzülmesin diye, derdin ne derseniz son zamanlarda çok kafama takar oldum içten içe kuduruyorum sinirden kendini Ağa paşa kızı gibi görmesinden Nasıl unutabilirim ya da nasıl utandırabilirim onu

Bilmiyorum ya.
Soguk insanlardan oldum olali hazetmemisimdir.
Ben cabuk alisirim etrafa.
Yanimdaki kisi civil civilsa bende o sekil, soguksa bende o sekil olurum.
Olurum ama hic rahat hissetmek kendimi yanlarinda, hayat enerjimi somuruyorlar gibi gelir.
Neden boylesiniz demiyorum asla, ama halbuki hayata daha positif baksaniz hersey cok baska olucak.
Gulumsemekten kim ölmuski?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…