Çok üzgünüm

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
34
Yapı itibariyle sıcakkanlı bir insan Değilim kendimde de hata buluyorum keşke içimdekileri Dışa yansıtabilsem ama olmuyor işte eşimin ablası tatile geldi uzak yoldan çok soğuk davrandı hiç konuşmadı nerdeyse nerde hata Yaptım bilmiyorum Yemeğe davetliydik herkes hissetti gibi geliyo çok üzüldüm ve eksiklendim niye yazdım bilmiyorum ama çok üzgünüm uyku tutmuyor Saygısızlık yapmadığıma eminim ama acaba farkında olmadan bişeymi Yaptım Kv dem de ona uydu bi süre sonra o da öyle davrandı

kendi kendine üzülmektense ya yüzyüze ya aç tel sor. Acaba ne yanlışım oldu neden böle oldu ben üzüldüm de.
Bence yani, ben olsam duramaz sorarım :))

Ama ben hep böyleyim yeni değil bu halim surat asmadım kesinlikle güleryüzle karşıladım yalnız sıcak davranamıyorım ilk tanışmamızdan beri o ve Kv me karşı mesafeli ve saygılıyım daha çok

kendi kendine üzülmektense ya yüzyüze ya aç tel sor. Acaba ne yanlışım oldu neden böle oldu ben üzüldüm de.
Bence yani, ben olsam duramaz sorarım :))
Inan kaç defa elim telefona gitti ama yapamadım yüz göz olmak istemedim sanırım..

bizim gelin suratsız demiştir ..
canınızı sıkmayın ..

Yüz göz olmak istememenizin sebebi ne ki? Sevmiyor musunuz eşinizin tarafını?

bizim gelin suratsız demiştir ..
canınızı sıkmayın ..
Canımı sıkmayacağım bişey değil ama bu.. Insanların içinde çok kötü oldum akşamdan beri naptım diye düşünüp duruyorum evlendikten sonra ilk görüşmemiz bu aramamı beklemiş olabilir mi Kv ararım sık sık ama onu aramadım

bilemedim ki ..
aranızdaki ilişki nasıl ?
uzaktalarmıs zaten ..
arada telefonla arayıp konusabilirsiniz ..

bilemedim ki ..
aranızdaki ilişki nasıl ?
uzaktalarmıs zaten ..
arada telefonla arayıp konusabilirsiniz ..
Aramızdaki ilişki mesafeli , ama benden Kaynaklı bi durum sıcakkanlı Değilim yoksa görümcem cıvıl cıvıldır

Böyle Şeyler çok ters bana Ömür boyu yüz yüze bakacağız sonuçta

Zamanla onlar sana sen onlara aalışırsınız. Yeni bir aileye belli bir yaştan sonra alışmak kabullenmek kolay değil. Bu durum eşinle bir soruna neden olmuyorsa dert etme ama birdahaki görüşünde de normal davran ve yeri geldikcede bu huyunu belirt. İnsanları mutlu edicem cici gelin olucam diye boşuna yipratiyoruz kendimizi.

Ayar oluyorum bir seye alinip da , alindiklari seyi soylemeyen ve kendi kendimize anlamamizi isteyen tiplere.

Gorumcen senden buyuk mu? Buyukse alsin karsisina soylesin, ben suna uzuldum diye. Ayy kucukse de soylesin.

Zihin mi okuyacaksin, burda kendi kendini yiyorsun? Yok o trip yapip nazlanmaya devam edecekse sen konus ama karsisinda ezilip buzulme, ozur diler tavirla baslama konusmaya. Ogrenmek ister gibi. Aciklamasina gore tavrini koyarsin.

Zamanla ogrenirler seni.

Ya birak ya... siz neyi takiyorsunuz? sizin yapiniz böyle! canim cicim balim arim herkese diyemiyorsaniz zaten demeyin ve yapmacik olmayin! Siz siz olun! Sizi kabul eden böyle kabul etsin ... elden hic birsey gelmez...
Siz onlari nasil kabulleniyorsaniz onlarda sizi MECBUR kabullenicek ... alissinlar...
Ayrica canim cicim balim demediginiz icinde size yüz asan insana zaten sizde yüz asin.

Sevgi ve saygi sirf güzel sözlerle degil baska türlüde gösterilir ..

Yani neyi kafana takiyorsun? Zamanla onlarda senin yapinin böyle oldugunu anlarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…