Inan kaç defa elim telefona gitti ama yapamadım yüz göz olmak istemedim sanırım..kendi kendine üzülmektense ya yüzyüze ya aç tel sor. Acaba ne yanlışım oldu neden böle oldu ben üzüldüm de.
Bence yani, ben olsam duramaz sorarım :))
Canımı sıkmayacağım bişey değil ama bu.. Insanların içinde çok kötü oldum akşamdan beri naptım diye düşünüp duruyorum evlendikten sonra ilk görüşmemiz bu aramamı beklemiş olabilir mi Kv ararım sık sık ama onu aramadımbizim gelin suratsız demiştir ..
canınızı sıkmayın ..
Sevmemek değil de yakın Değilim çok mesafeliyiz yaniYüz göz olmak istememenizin sebebi ne ki? Sevmiyor musunuz eşinizin tarafını?
Canımı sıkmayacağım bişey değil ama bu.. Insanların içinde çok kötü oldum akşamdan beri naptım diye düşünüp duruyorum evlendikten sonra ilk görüşmemiz bu aramamı beklemiş olabilir mi Kv ararım sık sık ama onu aramadım
Aramızdaki ilişki mesafeli , ama benden Kaynaklı bi durum sıcakkanlı Değilim yoksa görümcem cıvıl cıvıldırbilemedim ki ..
aranızdaki ilişki nasıl ?
uzaktalarmıs zaten ..
arada telefonla arayıp konusabilirsiniz ..
Aramızdaki ilişki mesafeli , ama benden Kaynaklı bi durum sıcakkanlı Değilim yoksa görümcem cıvıl cıvıldır
yani dediğim gibi yüzüme bakmadı desem yeridir normalde bişeyler anlatır sohbet ederdiee nasılsın hosgeldin falan dedin ..
sıkıntı nerde ? bosver can sıkma ..
Yani
yani dediğim gibi yüzüme bakmadı desem yeridir normalde bişeyler anlatır sohbet ederdi
Keşke senin kadar pozitif olsbilsem çok teşekkürlerbi daha karşılaşınca daha sıcak olursunuz
Keşke senin kadar pozitif olsbilsem çok teşekkürler