Çok üzgünüm..

Cok tesekkur ederim.

Bizim icimizde uzulmemize bile firsat kalamiyor ki.. ben sahsen artik uzulmeye firsat bulamiyorum cunku ondan once ailem ne diyecek bu puanima, basarisiz gorecekler, kendilerini hakli gorecekler vs.. vardir Allah in bir bildigi yine sizin adiniza da cok uzuldum..

Merhaba, sizi öyle iyi anlıyorum ki. Benim de bütün emeklerim çöpe gitti. 1 saat önce daha bununla ilgili konu açmıştım. Bende yetiştiremedim, çalışmadan girdiğim sınavlarda bile daha yüksek almıştım. Kodlayamadıklarım oldu. Çalışan ve çalışmayanın bir tutulduğu bir sınavdı. Ne hikmetse bilgi düzeyi olan insanlar olarak yetiştiremeyenlerin sayısı oldukça fazla. Çalışmayan adam bizden daha yüksek alacak muhtemelen. 90 alabileceğim bir sınavdan 70 alsam bari derken buldum kendimi.Bundan sonra önümüze bakacağız mecbur. Kendimizi de parçalasak, sonuç değişmeyecek. 25 Ekim bir daha gelmeyecek. Ama 2 sene sonrası için , tekrardan hazırlanmaya başlayalım vakit kaybetmeden. Anneniz için de geçmiş olsun. Hala nefes alıyorsak umut var demektir. Kendinizi o kuyudan çıkartın ve ben başaracağım deyin. Pozitif düşünelim pozitif olsun.

Konunuzu okudum cok uzuldum sizin adiniza.. ben de okumayi istiyorum ama onceligim benim de sizin gibi kendi ekonomik ozgurlugumu elime almak. Ondan sonra okul. Ama siz bir konuda cok sanslisiniz aileniz size tam destek. Inanin insanin ailesi destek cikmayinca cidden kendi basarisizliginiz yaninda bir de buna uzuluyorsunuz. Ben sinavimin kotu gectigini bile soyleyemedim mesela..
Siz de dediginiz gibi 90 hayali kurarken boyle olmak cidden insani mahfediyor. Ama umarim insallah siz de tez vakitte feraha cikarsiniz. :)

Tebrik ederim sizi. Çok güzel bi örneksiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…