• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm..

Ben meslek lisesinde de bu bölümü okuduğum için baştan beri severek okuyorum canım. Çocukları seviyorsan, üretmeyi, değişik fikirler uygulamayı seviyorsan bu bölümü de seversin. Geliştirmek için kendimi ekstra olarak çocuklarla ilgili psikoloji kitapları, bölümle alakalı bilgilendirici kitaplar okumaya çalışırım. Neredeyse liseden beri 10yıldır bu bölümün içindeyim. Eğer seversen önü sürekli açık ve sürekli gelişen, çok çeşitli, kapsamlı bir bölüm.
Cok tesekkur ederim.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki duygularıma tercüman olmuşsunuz , bende lisans kpssde aynı durumları yaşadım günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum. Başkasına kızıyorsun belki hafifliyo ama kendi içinde yaşadığın hezimet başka bir duygu. Bu da geçecek güzel günler yakında demeyi çok isterdim ama ben bile kendime diyemiyorum. Inşallah diyorum allah büyük diyorum...öncelikle içimizdeki savaşı bitirmemiz gerekiyor sanırım,sonrası daha kolay olacaktır belki. Ben şuan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum oyalanmaya çalışıyorum, sevdiğim şeylere vakit ayırmaya çalışıyorum. Bu süreçte bir şekilde bitecek,yeni yollar yeni kararlar alacağız. Hayatta başarılar dilerim . S scarlettjoh
Bizim icimizde uzulmemize bile firsat kalamiyor ki.. ben sahsen artik uzulmeye firsat bulamiyorum cunku ondan once ailem ne diyecek bu puanima, basarisiz gorecekler, kendilerini hakli gorecekler vs.. vardir Allah in bir bildigi yine sizin adiniza da cok uzuldum..

Merhaba, sizi öyle iyi anlıyorum ki. Benim de bütün emeklerim çöpe gitti. 1 saat önce daha bununla ilgili konu açmıştım. Bende yetiştiremedim, çalışmadan girdiğim sınavlarda bile daha yüksek almıştım. Kodlayamadıklarım oldu. Çalışan ve çalışmayanın bir tutulduğu bir sınavdı. Ne hikmetse bilgi düzeyi olan insanlar olarak yetiştiremeyenlerin sayısı oldukça fazla. Çalışmayan adam bizden daha yüksek alacak muhtemelen. 90 alabileceğim bir sınavdan 70 alsam bari derken buldum kendimi.Bundan sonra önümüze bakacağız mecbur. Kendimizi de parçalasak, sonuç değişmeyecek. 25 Ekim bir daha gelmeyecek. Ama 2 sene sonrası için , tekrardan hazırlanmaya başlayalım vakit kaybetmeden. Anneniz için de geçmiş olsun. Hala nefes alıyorsak umut var demektir. Kendinizi o kuyudan çıkartın ve ben başaracağım deyin. Pozitif düşünelim pozitif olsun.

Merhaba, sizi öyle iyi anlıyorum ki. Benim de bütün emeklerim çöpe gitti. 1 saat önce daha bununla ilgili konu açmıştım. Bende yetiştiremedim, çalışmadan girdiğim sınavlarda bile daha yüksek almıştım. Kodlayamadıklarım oldu. Çalışan ve çalışmayanın bir tutulduğu bir sınavdı. Ne hikmetse bilgi düzeyi olan insanlar olarak yetiştiremeyenlerin sayısı oldukça fazla. Çalışmayan adam bizden daha yüksek alacak muhtemelen. 90 alabileceğim bir sınavdan 70 alsam bari derken buldum kendimi.Bundan sonra önümüze bakacağız mecbur. Kendimizi de parçalasak, sonuç değişmeyecek. 25 Ekim bir daha gelmeyecek. Ama 2 sene sonrası için , tekrardan hazırlanmaya başlayalım vakit kaybetmeden. Anneniz için de geçmiş olsun. Hala nefes alıyorsak umut var demektir. Kendinizi o kuyudan çıkartın ve ben başaracağım deyin. Pozitif düşünelim pozitif olsun.
Konunuzu okudum cok uzuldum sizin adiniza.. ben de okumayi istiyorum ama onceligim benim de sizin gibi kendi ekonomik ozgurlugumu elime almak. Ondan sonra okul. Ama siz bir konuda cok sanslisiniz aileniz size tam destek. Inanin insanin ailesi destek cikmayinca cidden kendi basarisizliginiz yaninda bir de buna uzuluyorsunuz. Ben sinavimin kotu gectigini bile soyleyemedim mesela.. :(
Siz de dediginiz gibi 90 hayali kurarken boyle olmak cidden insani mahfediyor. Ama umarim insallah siz de tez vakitte feraha cikarsiniz. :)

Benimde böyleydi. Yaş geçiyordu bölümü istemediğimi farkettim. Sınavlara hazırlandım bir şekilde emeklerim boşa gitti dedim çünkü kötü gecti. Elalem ne der ben ne yapacağım diye yedim.bitirdim kendimi. Sonra hayat benim hayatım dedim. Kalktim en baştan hukuk fakültesine girdim. Şimdi avukatım. Sınıfta herkes abla diyordu bana :) hiçbirşey için geç değil. Vazgeçmeyin.
Tebrik ederim sizi. Çok güzel bi örneksiniz :))

Back
X