Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çok üzgünüm oğlum beni sevmediğini söylüyor:((((((

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Çok acımasız bir yorum. Ne demek çocuğu ninesine teslim etmek.
Çocuğuna babaanne yada anneanne bakan çalışan anneler teslim mi etmiş oluyor bebeklerini. Onları kendi çıkarları kendi keyifleri için mi bırakıyor acaba.
Siz işinize geldiği gibi yaşıyormuşsunuz e elbette kreşe verilmek hoşunuza gitmemiş. Çünkü çıkarlarınız zedelenmiş. Belki bu bayanın bebeği için çok daha iyi olacak bu.

Siz annelik içgüdülerinize güvenin. Boşverin sağı solu. Bir uzmanla görüşün bu konuyu ve doğru kararı verin.

Ben olsam direk kreşe verirdim bu durumda. Size hak veriyorum.

bende yukarıda bukonuda muzdarip olduğumu belirtmiştim bebeğim daha 15 aylık ama 3 yaşına gelsin bende kreşe yolayıp babaannesinin anlamsız kıskançlıklarından sahiplenmelerinden kurtarmayı düşünüyorum oğlumu daha şimdiden bebeğim yere düşse bana gelip vuruyo şaka yapıo güyya ben anneni döverim pat yaparım kızarım diyo yada bişeyi yapma desem inadına eline verio ve geçen bardak vardı elinde aldım ağladı babannesi hemen eline verdi eeee daha 15 aylık yere düştü kalebodurda bardak kırıldı ve avucunun içini kesti bide halaaa aaa annesi dövücem şimdi diye oğlum ağlarken teselli ediyor nasıl bi zihniyet anlayamadım valla bence arkadaşım sende kreşe ver engüzeli he evde ne öğrenecekki en azndan okul da arkadaş edinir iyiyi kötüyü daha çabuk anlamaya başlar paylaşmayı bilir .

ben düşündüğümü söyledim herkes kendi fikrini uygular sonuçta

kreşe de karşı değilim çocukların gelişimi için çok iyi bi ortam ama bu durumda ben vermezdim

ben çocuk gelişimi mezunuyum iş yerinden izin alıp çocuğunuzla ilgilenmeniz daha çok vakit ayırmanız gerekiyor.bunu yaparken en çok sevdiği şeylerle ön plana çıkarmanız gerekiyor

canım 4 yaş için zaten kreş yaşı çoktan gelmiş bence ne yap ne et kreşe ver abbanne zaten ona birşey evremez artık .Kreşte arkadaşları olur bak herşey düzelir o zaman

ben denaçizane bi eğitimci ve anne olarak ilk önce 2-3 haftalık bi izne ayrılır tatile yada annanne yanına ya da başka herhangi bi yere götürürdüm çocuğu evde boll bol vakit geçirmeye eğlenmeye çaışırdım ondan sonra da doğruu kreşe hiç tereddütsüz hem de
bu yaşlarda anneden kendi evinden soğutulan çocukla ilerde de hep bi soğukluk oluyor tabi bu sizin açınızdan da çook zor bi durum herkesin kendi yerini ve görevini bilmesi gerek ama bazı babanneler sağolsun özellikle erkek torunları bi türlü anneleiyle paylaşmak istemiyor
Allah yardımcınız olsun bence bu olaya daha fazla göz yummayın

canım üzgünüm ama büyük olasılıkla babaannesi etkiliyor oğlunu.Eğer işi bırakma ihtimalin varsa bırak ve ğlunla zaman geçir onu kazanmaya çalış.ama çalışman gerekiyorsa kreş konusunda diret bence zira saygısızlık yapacağım düşüncesiyle oğlunun sevgisini tamamen kaybedeceksin.anladığım kadarıyla uyumlu bi yapın var ama dikkat et belliki bişeyler dönüyor ortada bence artık dişlerini bi göster kırmadan insanları bi silkele ve çocuğun bi annesi olduğunu hatırlat onlara Allah yardımcın olsun

''BEN ONUN OĞLUYMUŞUM'' !!! Bu sözü kesinlikle çocuğunuz ya babanneden ya dededen ya da birlikte olduğu başka bir yakınınızdan duymuş olmalı.Kendi kendine uydurmuş olamaz.Muhtemelen senin annen kötü lafını da duymuştur....
Burada önemli olan ÇOCUĞUNUZ..Çok geç olmadan düzgün bir kreşe vermelisiniz bence.
Sosyalleşir,arkadaşları olur,paylaşmayı öğrenir,yapılan faaliyetlerle hem duygusal hem sosyal zekası gelşir,toplumda başarılı bir birey olarak yetişir...Kararlı davranın kendinizi üzmeyin çocuğunuzu size karşı doldurmalarına izin vermeyin.Size böyle davranması mutlaka birilerinin hoşuna gidiyodur ama bu arada çocuğun ne hissettiğini umursamıyorlar emin olun,bunlara izin vermeyin,çocuğunuzu kendinizi ailenizi koruyun...

bence de babaannne dolduruyor
bu durumu kayınvalidenizi kırmadan sanki ondan yardım istiyomuş gibi konuşun ve siz evde yokken oğlunuza sizin onu ne kadar sevdiğinizden bahsetmesini falan isteyin
böyle çocuklar ilerde aklı erdiğinde anneye bağlanıp babaanneden nefret ediyomuş annecim falan deyin

banada biraz babanne dolduruyor gibi geldi babanneler genelde kendi çocuğuymuş gibi davranıyor sanki siz komşunun kızı o çocuğun annesi gibi bu konuda dikkatli olman gerek bence çocuğu psikolojik olarak çok etkileyebilir bence en iyisi kreşe vermen kimsenin günahını almak istemem ama ben onun çocuğuymuşum çok ağır yani muhtemelen kayınvalideniz çalışmanızdan pek hoşnut değil bu yüzden sizi kötü anne olak görüyor ve bunuda çocuğa yansıtıyor olabilir oysa bi anlasalar aslında iyi anne olduğunuz için çalışıyorsunuz çocuğunuza daha iyi bi yaşam standartı sağlamak için çalışıyorsunuz ahhh ahh

Son düzenleme:
bence kaynananız oğlunuzu dolduruyo gün içinde baksana dediği şeylere çocuğun babannem benim annemmiş sen kötü annesin falan 4 yaşında ki bi çocuk bunları birisinden duymadıkça akıledemez yani bir an önce bi bakıcı tut ve o kadın bakmasın çocuğuna bence

Son düzenleme:
nekadar yanlış bir tavır sergiliyo kayınvalideniz o daha minicxik beyni ne denirse onu kapıyo dese ya babannecigim annen gelcek gezmeye gidiceksiniz beraber oyun oynıcaksınız çalışması gerekli çünkü senin gelecegin için ugraşıyolar babanla die babayada yapmıyosa aynı şeyi dikkat et yanlış egitim alıyo babaanneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…