böyle bir dönem yaşıyor çocuklar sorun etmeyin. beim kızımda bakıcısına anneciğim bana anne diyordu. ama zamanla normale biniyor. birde çocuklar çok iyi duygu sömürüsü yapıyorlar bir anlamda sizi cezalandırıyorlar. bence yatıya bırkmayın çocuğunuzu. sizinle kalsın. bu hem sizin hem onun için daha iyi olur. birde şöyle düşünün ya sevmeseydi babaannesini yada bakıcısını gözünüz hep arkada kalırdı. dedim ya geçiş dönemi bu. sevgiler
Bitanem bütün mesajları okumadımaçıkcası ama sorun biraz babaannede gibi çok sahiplenmiş oğlunu babaanne ve anne ayrımını yapamamış.
Benimde 5 yaşında bir kızım var çalışmaya başladıktan sonra 1 hafta babaanne 1hafta anneanne baktı sonra babanne yakın yani ev aldık karşı bloktan bizim için rahat olması için aynı zaman da kreşe verdim benim prensesi 4 yaşında başta (kayınvalidem vermeyelim küçük dedi ama şimdi iyiki vermişiz baksana neler öğrendi diyor)ilk zamanlar gitmek istemedi ama atlattık o dönemi şimdi alıştı artık ama akşam ları babaanne alıyor kreşten ve inan benden iyi bakıyor prensesime ama hiç bir zaman babaanne ve anne kavramını karıştırmadı anne kızım için ne veya babaanne ne ayrımını bildi
çünkü babannemiz öyle öğretti emeklerini hiç bir zaman ödeyemem.Bayan için çalışmsk çok zor benim derdim de bu bazen eşime takılıyorum çok kazansanda bende evde ne iş yaptığımı bilsem çünkü herşey yarım kalıyor birde cumartesi günleri çalışınca :gitme:
Lafın kısası eğer eşin yanında ise bence kreşe ver biraz babanneden uzaklaşmış olur arkadaş ortamına girer hatta bu konuda okuldan destek al onlar çok yardımcı olur.
kendine iyi bakzemuszemus
canım benm kayınvaldemde anne dedirtmeye çalıştıı ben artık dayanamadım yapma anne dedimm bak ben sana anne diyorum demi bırak oda bana anne desin bu mutluluğu çok görme bana dedim ondan sonra dedirtmemeye başladıı..:hulya:babaanneler kendilerini anne yerine koyup fazla sahipleniyor bizimki anne dedirtiyor hattaen iyisi kreş bence kaydirigubbakcemile5
bazı anneanneler ve baaannnelerde bakmak istemez aslında bu konuda şanslısınız...benimde öz annem doldurmuştu benim kızımı annen sana bakmak istemiyor bana atıyor gidiyor diye...çocukta beni arardıı anne sen ne biçim annesin bana bakmıyorsun derdi...bir konuda içiniz rahat olsun çok iyi bakılıyor biraz zorlanarak da olsa bende kreşe alıştırın derim artık babaanne ne eğitim varabilirkii ...büyük kız anneanne büyüttü ama küçük kızımı kreşe verdim 17 aylıkken daha rahat ettim..3. bakalım ne yapacağız bunu da en az 2 yaşına kadar bakar sonra veririm kreşe diye düşünüyorum ALLAH sana kolaylık versiin..
çalışan annelerin en büyük sorunu sanırım bu çocukalarınızı başkalrı büyütüyor ve çocuklar sizi unutuyor(( çalışma sürelerimiz çok uzun bu kesin . benim ufaklıklarada annem ve kayınvalidem bakıyor hem bakıyorlar hemde sürekli laf söylüyor konumuna geliyorum ama genede durmaları gerektiği yerleri hatırlatıyorum. benim yapmadığım bişeyi asla yapmayın yada söylemeyin diyorum . kurtarıcı olmayın çocukların gözünde diyorum işe yarıyor gibi ama sonrasında ne olur bilemiyorum daha küçükler . benim kucagımdan babanneye gittiklerinde tabiki üzülüyorum ama hakda veriyorum onu daha çok görüyorlar paraya tek isyanım bu yüzden keşke çalışmak zorunda kalmasak ((
ayyy sana allah peygamber sabrımı vermiş benmi çok asabiyim anlamadımm ama senin şu kaynanana çok kızdımm.Çocuğu fit fit nasıl fitledğini tahmin edebiliyorum.Ayıp günah yaa sanki kendisi ana değil ne manyak insanlar var allahım bu dünyadaa.4 yaşında bi çocuk annesini ancak birisi gece gündüz kafasının etini yerse bu kadar reddeder.ne demek sen benim annem değilmişsin ben babaannemim oğluyum ne demek.Bunu o kadının söylettiği bellii sokmuş aklına çocuğun.ben olsam çoktan kıyameti koparmıştımm kardeşim.Evlat bu yaa kimseyi takamam valla kırılırmış üzülürmüş hiiç umrumda olmaz çünkü bunu yapan İNSAN olamazzz
kreşe ver kurtul bu dertten en güzelii hem vakti gelmiş evde durup napcak.Sosyalleşir bir sürü şey öğrenir en güzeli bu bencede:)
evt canım sana hak veriyorum ve bizim gibi olan bir sürü anne var ve ben sanmıyorum bebeğinden mutlu bi şekilde ayrılan anneler olduğunu ama ne yapalım hayat şartları...
ama benm ahdım var ikinci çocuğum olursaa onaa kendim bakıcamm(bu seferde birinci çocuğuma haksızlık mı etmiş olurum bilemiyorum ama)fisfisfis
mrb arkadaşlar.benm 4 yaşında bi oğlum varr.ona babaanne bakıyo(sabah bırakıp akşam alıyorum.benm yanıma gelmek istemiyor. anne seni sevmiyorum ben baabaannemi seviyorum ben onun oğluymuşum diyorr. sen kötü annesin diyorr..
ben çok mutsuzum((
halbukii ben oğluma tapıyorumm resmen.telefonla arıyorum gün içinde ama telefona bile gelmiyorr. ne yapacağımı şaşırdımm .
lütfen bana yardım edin(((senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?