• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çok üzgünüm oğlum beni sevmediğini söylüyor:((((((

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

meltem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
142
0
96
Ankara
mrb arkadaşlar.benm 4 yaşında bi oğlum varr.ona babaanne bakıyo:((sabah bırakıp akşam alıyorum.benm yanıma gelmek istemiyor. anne seni sevmiyorum ben baabaannemi seviyorum ben onun oğluymuşum diyorr. sen kötü annesin diyorr..
ben çok mutsuzum:(((
halbukii ben oğluma tapıyorumm resmen.telefonla arıyorum gün içinde ama telefona bile gelmiyorr. ne yapacağımı şaşırdımm .
lütfen bana yardım edin:((((senağlama

bence çok dert etmeyin kız kardeşimde aynı dertte onunda 3 yaşındaki kızı aynı anlattığınız gibi sürekli olarak yanlarında onları gördükleri için öyle davranıyorlar

bence çocuk babanneden etkilenmiş gibi..
ne demek ben onun oğluymuşum..
evet çocuklar tepki verebilir ebeveynlerine ama bu farklı gibi sanki..
siz bence ilk önce eşinizle ve babanneyle bir konuşun deriim ben

bence çocuk babanneden etkilenmiş gibi..
ne demek ben onun oğluymuşum..
evet çocuklar tepki verebilir ebeveynlerine ama bu farklı gibi sanki..
siz bence ilk önce eşinizle ve babanneyle bir konuşun deriim ben

bilmiyorum geceleri bile orda kalmak istiyor ben babaanemle uyuycam sakın gelmeyin diye beni tembihliyor:((((
kıskançlık değil bu tabiki severek kalması iyi ama bana neden böyle davranıyor onu aklım almıyor:(((

elbette aile ile büyümesi çok güzel ama bende olsam çok üzülürdüm sanırım...
babanne çok seviyor belli ama saplantı şeklinde olmasın dikkat edin..
korkutmak istemem ama sanırım o şekilde ilerliyor...
bir doktordan yardım alıp nasıl davranıcağınızı sorun,eşinizle konuşup bu durumu belki yaşı geldi kreşe verelim felan deseniz,hem arkadaşlarıyla güzel vakit geçirir hemde etkilenmez çocuk..
onada zor,ALLAH BıLıR neler hissediyor hissettiriliyor ...
günahını almıyayım gerçide,ben,ben senin çocuğun değilim,sen kötü annesin sözlerine takılıdım o yüzden düşüncelerim..

canım çocuk 4 yaşına gelmiş. bence maddi durumunuz uygunsa alın bir kreşe verin. hem sosyalleşmiş olur hem de babaannesinin sultasından kurtulur. akşama kadar o kadınla kalıyor haliyle etkileniyor ben doldurmuyorum der ama "aman annem, oğlum.. sen gitme de gece beraber yatalım" diyor ki çocuğun aklına bunlar doluyor...

ben işten çıkmak istiyorumm artık çünkü babaanne kıreşe verdirmem oğlumu diyorr. bizim hiç söz hakkımız yok sankii... yaa ben ters bişey söylemek istemiyorum kayınvalideme elbetteki çok sinirleniyorum ama şuan sessiz kalıyorumm şuan tek derdim oğlum.:((((

valla o zaman hemen bir önlem almak zorundasınız..
yakın birinde yaşamışlığım var,çocuk çok etkilenir,
eşinizle güzelce konuşup anlatın bu durumu hemde en acilinden...

aynı bennde küçükken oğlun gibi söylermişim anneme babama. siz benim annem babam değilsiniz falan. hatta annem beni sevemezmiş bile hiç yanaşmazmışım ona. babaannem bakarmış benide. derken babaannem başka şehire yerleşmiş ben 3 buçuk yaşındayken. annem diyoki ben seni iki kez doğurdum. o gittikten sonra seni kendime alıştırabilmek için çok uğraştım. tabi şimdi düzeldi bu durum artık büyüdüm anladım neyin ne olduğunu da. sana söyleyecek nacizane fikrim çocuğu babaanne bakmasın. eşinle konuş kreşe verin yada bişey yapın o bakmasın.

valla o zaman hemen bir önlem almak zorundasınız..
yakın birinde yaşamışlığım var,çocuk çok etkilenir,
eşinizle güzelce konuşup anlatın bu durumu hemde en acilinden...

canım çocuğum bana yaptığını babasına da yapıyorr eşimdee bu durumdan çok rahatsızz dediğim gibi kıreşide kabul etmiyo babaanne ve dede...

sizinle konuşmak dertleşmek iyi geldii çok tşk kızlarrolumunekankayizsmile

aynı bennde küçükken oğlun gibi söylermişim anneme babama. siz benim annem babam değilsiniz falan. hatta annem beni sevemezmiş bile hiç yanaşmazmışım ona. babaannem bakarmış benide. derken babaannem başka şehire yerleşmiş ben 3 buçuk yaşındayken. annem diyoki ben seni iki kez doğurdum. o gittikten sonra seni kendime alıştırabilmek için çok uğraştım. tabi şimdi düzeldi bu durum artık büyüdüm anladım neyin ne olduğunu da. sana söyleyecek nacizane fikrim çocuğu babaanne bakmasın. eşinle konuş kreşe verin yada bişey yapın o bakmasın.

kimbilir sende annene ve babana ne duygular yaşattın....
insanın hakikaten kalbi acıyorr. söz konusu evlatsaa..
benm oğlumda anlar birgün ama şuan daha çok küçük...
inşş anlar ama

canım inşallah en kısa zamada en doğru olanı yaparsınız..
ben sizden önce çocuğa daha çok üzüldüm...
şimdi birşey değilde ileride çok zorlanıcak...
nasıl yaparsın ya babanneysen babanne gibi ol,sev okşaaa ama nedir bu fazla benimseyip etkilemek,ben bunu anlamıyorum ve anlamıyacağımdaa

evt canım sanki onun bebeği sanki o dünyaya getirdi...2 buçuk yaşına kadar baktım zaten.
ona bakması için verdiğimde tuvalet alışkanı nı felan aşılamıştım yemek alışkanlığını uyku alışkanlığını hepsini aşılmıştım çocuğuma ..hangi anne ister çocuğundan ayrı bir gün geçirsin...

ben herzaman söylüyorum Allah razı olsun onlardan çocuğuma bakıyorlar ama benden neden soğutuyorlar anlmış değilim...

Back