• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzgünüm bebeğim...

Bir bebegi engelli olabilir diye oldurmek kusura bakmayin bana insanlik disi geliyor. Ne yani evladiniz sonradan engelli olsaydi olmesinimi isteyecektiniz? Benim bir yakinima bebegin beyninde sorun oldugu ve dogsa bile yasamayacagi soylendi ama o 9 ay karninda tasidi bebek dogduktan 1 ay sonra eceliyle vefat etti. Allahin verdigi cani Allah alir ben karismama dediler esiyle. Oyle koyu muhafazakar bir aile olmamasina ragmen bunu diyebildi. Engelli de olsa o bir canli olacakti.

arkadaşlar lütfen bu şekilde yorumlar yapmayın düşünceniz ne olursa olsun yaralı ve kendini suçlayan bir anneye bir de siz vurmayın tamam bu şekilde düşünüyor olabilirsiniz ama yorum yazmak zorunda değilsiniz... zaten arkadaş yeterince üzülüyor.

Belkilerle yaşanmaz arkadaşım Rabbim sana sabırlar versin inşallah tez zaman da yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın. ben olsaydım şöyle yapardım böyle yapmazdım diyemicem çünkü BUNU YAŞAMAYAN KESİNLİKLE ANLAMAZ!!! oyüzden yorumlara üzülme bazılarına uzaktan kolay geliyor yazması... Allahım kimseye yaşatmasın tabiki kimseyi böyle sınamasın... ben de 14 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 5 ay oldu hala kendimde değilim beni de yaşamayanlar anlamıyo acımı abartı buluyo üzülme falan diyo vücut sağlıksız bebeği atarmış sağlıklı bebek tutunurmuş ancak falan filan ama benimle aynı durumu yaşayanlar beni çok iyi anlıyorlar çünkü onlar da aynı şekilde üzülüyorlar...

seni o kadar iyiki anlıyorumki.bende 8. haftamda anneler gününde kaybettim bebeğimi.2 ay yerimden kalmadan yattım düşük tehlikem vardı.son kontürolüme gittiğimde 2 haftada bir gitttiğim kontürolüme artık ayda 1 geliceksin dediğinde sevinçten ağladım ama o hafta düşük yaptım ne yazıkki.hayatımda hiçbişey ne beni ne eşimi bu kadar üzmemişti.gün gün saydım senin gibi.önümüzdeki ay doğum yapmam geriyordu ama bomboşum.senin yazdıklarını okurken ağladım hüngür hüngür yaşamayan bilemez.uzaktan konuşmak o kadr kolayki.eşim haricinde herkes beni suçladı niye düşük yapmışım diye of of hala içim acıyor aklıma geldikçe.ikimiz içinde cnm hayırlısı böyleymiş demekten başka çare gelmiyor aklıma.gün gelir yine hamile kalırız yine burdan paylaşırız inş

sizi nasıl suçlarlar aklım almıyor hangi anne canından can olan bebeğini bile isteye kaybeder...

çok üzüldüm arkadaşım şuan aynı şeyleri yaşıyorum bende hamile olduğumu bilmeden akciğer filmi çektirdim bebeğim 11 haftalık inşallah sağlıklı bir çocuğum olur senin kadar cesaretli olamadım..

doktorlara gittiğim o dönemde bana söyledikleri şuydu''kabul edilebilir düzeyin 4 katı fazlası radyasyon almışsın,ı(ben tam karın bölgemden çekindim rönmtgeni)göğüs röntgeni olsaydı sorun olmazdı''
siz hiç kötü düşünüp kendinizi üzmeyin sağlıklı bi bebeğiniz doğacak inş

arkadaşlar lütfen bu şekilde yorumlar yapmayın düşünceniz ne olursa olsun yaralı ve kendini suçlayan bir anneye bir de siz vurmayın tamam bu şekilde düşünüyor olabilirsiniz ama yorum yazmak zorunda değilsiniz... zaten arkadaş yeterince üzülüyor.

Belkilerle yaşanmaz arkadaşım Rabbim sana sabırlar versin inşallah tez zaman da yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın. ben olsaydım şöyle yapardım böyle yapmazdım diyemicem çünkü BUNU YAŞAMAYAN KESİNLİKLE ANLAMAZ!!! oyüzden yorumlara üzülme bazılarına uzaktan kolay geliyor yazması... Allahım kimseye yaşatmasın tabiki kimseyi böyle sınamasın... ben de 14 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 5 ay oldu hala kendimde değilim beni de yaşamayanlar anlamıyo acımı abartı buluyo üzülme falan diyo vücut sağlıksız bebeği atarmış sağlıklı bebek tutunurmuş ancak falan filan ama benimle aynı durumu yaşayanlar beni çok iyi anlıyorlar çünkü onlar da aynı şekilde üzülüyorlar...
yaşamayan bilemez hissettiğim ikilemleri,gelgitleri...

zaten psikolojim bozuk...herşeye ağlıyorum..bu bölüm bana göre değilmiş anladım..:43:

kendi kendinizle konuşa konuşa iyice kötü olursunuz..Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşaallh..

bende hamile olduğumu bilmeden 2 kere röntgene girdim 3lü tarama testinden sonra özürlü olabileceğini söylediler ve amniosentez istedi doktorum ama ne olursa olsun benim kaderim asla aldırmam dediğim için gitmedim amniosenteze iyikide gitmemişim bebişimin ve benim hayatımı tehlikeye atmamışım çok şükürki allahım nur topu gibi sağlıklı sıhhatli bi bebiş verdi aldıranlarıda anlamıyorum günah ya allahın veriği canı birbaşkası alamaz ve bu bana annelik gelmiyor sağlıklıysa olsun sağlıksızsa aldıralım gitsin allahım affetsin

bende hamile olduğumu bilmeden röntgen çektirdim, 6. haftada düşükle sonuçlandı:(

zarar gördüğü için düşükle sonuçlanmış, doktorların söylediği buydu,
erken dönemde hamileliğimizi öğrenmeden önce yapılan uygulamaların riski düşükmüş,
zarar görenlerde düşüyormuş...
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Bebeğini kaybetmiş bir anne olarak çok duygulandırdınız beni. Acısının ne demek olduğunu çok iyi bilirim. O çelişkiyle yaşamak öyle zor ki sağlıklı olabilir de olmayabilir de . Siz annesiniz ve en büyük acıyı hep siz yaşarsınız. Benimde 11 aralıkta tam 2 sene oldu kızım gideli oğlumun doğum gününü kutlarken hep ağladım ...

Bebeğini kaybetmiş bir anne olarak çok duygulandırdınız beni. Acısının ne demek olduğunu çok iyi bilirim. O çelişkiyle yaşamak öyle zor ki sağlıklı olabilir de olmayabilir de . Siz annesiniz ve en büyük acıyı hep siz yaşarsınız. Benimde 11 aralıkta tam 2 sene oldu kızım gideli oğlumun doğum gününü kutlarken hep ağladım ...

unuttum sanıyorsunuz ama hiç olmadık bir anda aklınıza geliveriyor,
sizin ne güzel teselli bulabileceğiniz bir evladınız olmuş,
inş bende bebeğimin kokusunda teselli bulurum en kısa zamanda...

unuttum sanıyorsunuz ama hiç olmadık bir anda aklınıza geliveriyor,
sizin ne güzel teselli bulabileceğiniz bir evladınız olmuş,
inş bende bebeğimin kokusunda teselli bulurum en kısa zamanda...

Allah'a şükürler olsun oğlum var yanımda.

İnş canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğinin kardeşine...

Back