Bir bebegi engelli olabilir diye oldurmek kusura bakmayin bana insanlik disi geliyor. Ne yani evladiniz sonradan engelli olsaydi olmesinimi isteyecektiniz? Benim bir yakinima bebegin beyninde sorun oldugu ve dogsa bile yasamayacagi soylendi ama o 9 ay karninda tasidi bebek dogduktan 1 ay sonra eceliyle vefat etti. Allahin verdigi cani Allah alir ben karismama dediler esiyle. Oyle koyu muhafazakar bir aile olmamasina ragmen bunu diyebildi. Engelli de olsa o bir canli olacakti.
arkadaşlar lütfen bu şekilde yorumlar yapmayın düşünceniz ne olursa olsun yaralı ve kendini suçlayan bir anneye bir de siz vurmayın tamam bu şekilde düşünüyor olabilirsiniz ama yorum yazmak zorunda değilsiniz... zaten arkadaş yeterince üzülüyor.
Belkilerle yaşanmaz arkadaşım Rabbim sana sabırlar versin inşallah tez zaman da yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın. ben olsaydım şöyle yapardım böyle yapmazdım diyemicem çünkü BUNU YAŞAMAYAN KESİNLİKLE ANLAMAZ!!! oyüzden yorumlara üzülme bazılarına uzaktan kolay geliyor yazması... Allahım kimseye yaşatmasın tabiki kimseyi böyle sınamasın... ben de 14 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 5 ay oldu hala kendimde değilim beni de yaşamayanlar anlamıyo acımı abartı buluyo üzülme falan diyo vücut sağlıksız bebeği atarmış sağlıklı bebek tutunurmuş ancak falan filan ama benimle aynı durumu yaşayanlar beni çok iyi anlıyorlar çünkü onlar da aynı şekilde üzülüyorlar...