• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzgünsünüz Mutlu Olmak için ne yapmak Læzım

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Mesela Çok kötü bigün geçirdiniz yüzünüz 5 karış bi türlü düzelmiyor :umursamaz::sinifsinif::gitme:akannehir
Sizin ne yapmanız Lazım da böyle moraliniz düzelsin hihoyyyt
Kendinize Gelebilin Mutlu olun Herkezin Sanırım farklıdır:delphin:buyrunnnnnnnnn-tatlicadiarzu-Şeniz​

Ben Mesela Çikolata yesem Düzelbiliyorum
Gün içinde Sevgilimi görsem düzelbilirim.
Yiğenimi meleğimle oynadığımda da neşem yerine gelebiliyor kaydirigubbakcemile5

bence sahip olduğun şeyleri düşünüp şükretmek..sağlığını ,sevdiklerinin yanında olmasını,bol bol düşünmek lazım..

hava güzelse şöyle bir denizi görebiliceğim bi yere giderim opuyorumnanaktan
yok değilse alışverişe çıkarım
o da olmadıysa yanlız başıma kalır müzik dinlerim
zemuszemus

Yalnız kalmak bana iyi gelir..
Bir de banyo edip dua etmek..
Hiç kimseye tahammülüm olmuyor keyfim yokken..:umursamaz:

enerjim varsa alışverişe çıkarım ama moralim çok bozuksa enerjim de olamayabiliyor o zaman kitap okurum. kitap kadar aklımı dağıtan başka birşey yok. bir de dostlarımla film izlemek kafamı dağıtır..

Duş alıp biraz yürürüm ve kötü şeyleri aklıma getirmeden güzel hayaller kurarım vede müzik dinlerim.

yürüyüş, güzel bi duş, ardından açık ahavada hafif bir yemek. en önemliside en kötü şartlarda bile olsam üstesinden gelebileceğime inanıp kendimöi daima pozitif hissetmemmmmmmmmm:)))))))

Sürekli mutsuz olmayacağımı bildiğim için,bu duygunun beni bir süreliğine kuşatmasına izin veririm,ağlarım,arabesk takılırımsempatiksalakcinni
Sonra mutlu olmak için hiç bir şey yapmam,kendiliğinden gelir konar yine hücrelerime mutluluk:lepi:

acar bı komedı fılmı ızlerım gulerım de gulerım sonrada amaaaaaan hayatta hersey gelıp gecer derim duzelırım kaydirigubbakcemile2

çikolata yemekkkk opuyorumnanaktan bayılıyorum yaaaaa suan mutsuz dılım cok mutluyum hatta nedensız bı sekılde bıde cıkolata yıyorumkı oooooooooh degmeyın keyfıme kaydirigubbakcemile3

Back