• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzgünsünüz Mutlu Olmak için ne yapmak Læzım

hmm..ben o an neye ihtiyacım var onu dusunur ve bulurum..sonra ihtiyacımı gideririm..
duuş almak,kitap okumak.bazen ağlamak......

benim moralim bozukken hiç bi yere gidesim gelmiyor. biraz fazla duygusalımdır. hemencecik ağlayabiliyorum:) biraz ağlarım sonra banyo. sonra mutfağa girer yemek yaparım f. bişeyciğim kalmaz:D

Bu aralar öyle bir ağırlık var ki üzerimde,daha uyanır uyanmaz başlıyo başağrım... Yıldızım düşük benim, belli ki nazar değdi yine :nazar:
Bu nedenle, bu akşam arkadaşımı davet ettim, birlikte yemek yapıcaz ve film izliycez... Umarım biraz havam değişir...

çoook mutsuzsam güzel bir ağlarım,,kendime gelirim,,içimi boşaltmış olurum,,,
kitap okurum,,başkalarının hayatlarını okumakta bana kendi acımı unutturur,
değişik insanlarla sohbet ederim

genelde hep kankimle konuşurum eğer yoksa köpğimle oynarım =D yada küveti doldurur köpürtüp şarkı söylerim
( ama saçımı sokmam o üzgünlüğün üstüne bide ıslak saç başla uğraşamam =) )

Havamda degilsem kimseyi cekemem, insanlardan soyutlarim oncelikle kendimi.
Arabayla turlarim veya evde Kemal Sunal filmlerinden birini izlerim nesem yerine gelsin diye. genellikle ise yariyor.

bende ağlarım..tuzlu suyla duş alrım oda iyi geliyor.ama çocuk olunca öyle serbest olamıyorsun..müzikde iyi geliyor.

canım çok çok sıkkın ve çok mutsuzsam kimseyle görüşmem bisüre ağlamam gerekirse ağlarım duşa girerim olmadı biraz yürüyüş yaparım o da iyi geliyor :çok üzgünüm:

Keyfim yoksa yapacağım hiç bir şeyden keyif alamam
Gezer dururum beş karış suratla
Çok kolay ağlayan bi insanımdır çekilirim odama içim açılana kadar ağlarım sonra da gider duş alırım
Duştan çıkınca da biraz cildimle ilgilenirim, işte maske yaparım, kaşlarımı düzeltirim vs
Sonra da yatar uyurum saat erken olsa bile.
Benim keyfimin yerine gelmesi için hıncımı çıkarmam lazım bişiden, ya ağlarken yastık yumruklarım ya farkında olmadan ellerimle bacaklarımı çok sıkı tutarım kızartana kadar artık
Hafif psikopatlık var ruhumda sempatiksalakcinni

hayatımın nasıl olmasını istiyorsam onu hayal ederim, kuantum kullanmaya çalışırım yani. kullanabildğim ölçüde etki de eder.

amuda kalkar evin içinde gezerim :P ağlarım deniz kenarına gider denizi izlerim, sevgilime sığınmak isterim ama kendisi biraz hödük olduğu için pek işe yaramaz dahada sinirlenirim :S:teytey:

Back