Çok uygun fiyatlarla el emeği göznuru çeyizler

buda şömeni fiskosada çok amaçlı kullanılabilir belki çok belli değil küçük ama olsun görmek açısından koyuyorum şömeni 130 tl pazarlık yapabiiriz ama zaten çok ucuz sırf ihtiyaçtan bu fiyata bayanlar
model 76 ARKADAŞLAR RESİM ALINTIDIR YAPANIN ELLERİNE SAĞLIK AMA AYNINI BİREBİR YAPIYORUM .
ÇOK ŞIK Bİ TAKIM HEMDE NORMAL DANTEL ODA TAKIMI FİYATINA ÇOK İHTİYACIM OLDUĞUNDAN DOLAYI....ÇEYİZLERDE VE EVLERDE MÜKEMMEL DURUYOR.6 TANESİ 50 TL 12 TANESİ 90 TL ÇOK İNDİRİMLİ

model 77 kurdela nakışlı vitrin takımı
resim alıntıdır model göstermek için koydum buna benzer istenilen renkte ve desende nakışlı vitrin takımları yapabilirim arkadaşlar dantel takım fiyatına fiyat görüşülür özelden yazmıyorum

arkadaşlar özellerinizi açabilir misiniz yazamıyorum size cevap....pike takımının sadece dantelini yapıyorum nisacım naylon iplikten yapıyorum daha uzun yıllar kullanılabiliyo pamuk iplik çabuk yıpranıyo ...cimcimecim 3 ü 75 tl yapıyo ama görüşebiliriz gerçekten yaptırmak istiyorsan

MODEL 79 KURDELA NAKIŞLI HAVLU YAPTIRMAK ıSTEYENLERE SADECE 40 TL MASRAFLAR ıÇıNDE ARKADAŞLAR ÇOK UYGUN Bı FıYATTA ....RENKLER HER ZAMAN OLDUĞU GıBı ıSTEĞE GÖRE DEĞıŞEBıLıR....ÇOK ŞIK KULLANMAYA KIYAMAYACAĞINIZ Bı HAVLU KIZLAR.KAÇIRMAYINNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

MODEL 80 İĞNE OYASI YAZMA ....ÇOK GÜZEL ŞIK Bİ MODEL ARKADAŞLAR RENKELER İSTENİLDİĞİ GİBİ DEĞİŞTİRİLİR.BAĞANİNİZE ZEVKİNİZE GÖRE YAPABİLİRİM.BU MODEL ALINTIDIR SADECE GÖSTERMEK AMACIYLA KOYUYORUM RESMİNİ YAPANIN ELLERİNE SAĞLIK BENDE AYNINI YAPIYORUM.İLGİLENEN OLURSA BANA ULAŞABİLİR FİYATI 25 TL

model 82 pullu çok şık yazma ....ışıl ışıl olmayı seven hanımlar için harika bi yazma ....hemde çok uygun fiyata sadece 15 tl yazması ipi yapması benden siparişlerinizi bekliyorum bayanlar

Son düzenleme:

MODEL 83 İĞNE OYASI YASTIK BAŞI

BAYANLARRR BU YASTIK BAŞI NASILLLLLL BENCE ÇEYİZLERİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK Bİ PARÇA İKİ PARÇA YAPILIYO RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TEK TARAFA GEÇİRİLİYO ÖN YÜZE..İSTEYENE TAM ETRAFINA UYACAK ŞEKİLDEDE UZATABİLRİM FİYATI DEĞİŞİR TABİ FİYAT 2 YE KATLANIR .İSTENİLEN RENKLERDE YAPABİLİRİM.
SIRADAN YASTIK BAŞLARINDAN KURTULUN ARTIKK İĞNE OYASI Bİ YASTIK BAŞI

FİYATIDA ÇOOOOOOK UYGUN 2 ADET YASTIK İÇİN TEK TARAFLI 30 TL ÇİFT TARAFLI 50 TL

KAÇIRMAYIN BAYANLAR ÇEYİZLER İÇİN MÜTHİŞ Bİ PARÇA GERÇEKTENDE SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

model 83 iğne oyası namaz örtüsü yada yazma modeli
ikisinede olur namaz örtüsünede yazmayada yapılır renkler değişebilir istendiği gibi.güzel şık bi model çok hoş duruyorr....fiyatıda herşey dahil(KARGOSU+İPİ+YAZMASI+YAPMASI)30 TL

bayanlarrrr geldiiiiiiii
telll kırmaaaaaaa geldiiiii
şimdilik elimdeki modeller buu modeller netten alıntıdır yapanların ellerine sağlık bende aynılarını yapabilirim

tel kırma harikası bendede var artık ilgilenen olursa ulaşabilirsiniz .

bu güzelliklerden sizlerdede olmalıı bayanlarr

fiyatları görüşürüz ayrı ayrı değişiyo çünkü yazmadım onun için
http://img20.imageshack.us/img20/8157/biz008.jpg

bayanlar elimde bi kurdela işi masa örtüsü var yarısı bitti yarısı yapılıyo o masa örtüsü bitene dek ürünlerin hepsindede %25 indirim yaptım indirim benden siparişler sizden bekliyorum çabuk olun masa bikaç güne biter

çok hoş kurdela nakışı bi bohça modeli bayanlar kendi elemeğimdir.isteyene istediği renklerde yapabilirim.gerçektende çok şık gözüken bi bohça.kullanmaya kıyamayacaksınız.fiyatı herşey dahil
(kumaşı kurdelası kargosu yapması )60 tl çok ince işçilik isteyen bi model bayanlar bu fiyata zor bulunur sırf ihtiyaçtan

gene çok hoş iğne oyası bi yazma kızlar.tam çeyizlik kendi elemeğim.gerçekten çeyizlerde göz dolduracak bi yazmadır.kesinlikle tavsiye ederim.beğenilip sipariş verildiği takdirde istenilen renklerde yapılmaktadır.herşey dahil.yazması ipi yapması kargosu herşey dahil 35 tl bayanlar bu kadar ağır bi model bu fiyata yok kaçırmayın

Son düzenleme:

bayanlar bu modeli pcmde buldum alıntı ama kimsen laıntı bilmiyorum gerçektende.üzerindede isim yazmıyor.eğer arkadaşım bu model benim bu resim benim resmim diye görürse lütfen bana söylesin kaldırırım.EMEĞE SAYGIM SONSUZ ...

isteyen arkadaşlarımıza bu pançodan yapabilirim kız çocuklarımız için harika bi model battaniye olarakta kullanılabiliyor.çok kullanışlı bi model kesinlikle tavsiye ederim.sadece 60 tl ye hem battaniyeniz hemde pançonuz olsun.kargosu ipide benden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…