Çok uygun fiyatlarla el emeği göznuru çeyizler

MODEL 59 HARıKA BıR ŞAL ŞUANDA ELıMDE BULUNMAKTADIR RESıMDEKı ŞAL ...ıPı SıMLı ıPTıR ÇOK ŞIK DURUYOR ALAN ASLA PıŞMAN OLMAZ ÖN KISMI BAĞLAMALIDIR BENıM BıLE ıÇıM GıTTı AMA PARA LAZIM PARA LAZIM OLMASA KENDıM KULLANIRDIM AMA PARA LAZIM ARKADAŞLAR 40 TL FıYAT GÖRÜŞÜLÜR

elimde olan satıldı isteyene tekrar yapılabilir

Son düzenleme:

model 60 patikler arkadaşlar şimdilik bu kadar patikler bittikçe resimlerini koyacağım çok güzeller istenilen renkte örülür.tane 7 tl toplu alınırsa indirim yapılacaktır tane 5 tl toplu alımda indirim

Son düzenleme:

SERRAY ARKADAŞIMIZIN DİĞER YAZMASI SİYAH ÜZERİNE RENKLİ ÇİÇEKLİ ÇOK HOŞ OLDU SİYAHA ÇOK YAKIŞTI O RENKLER.. İSTEYANA İSTENİLDİĞİ GİBİ YAPILABİLİR SADECE 15 TL MALZEMELER PARANIN İÇİNE DAHİLDİR

Arkadaşlar pike takımlarının sadece dantellerini yapacağım artık geçirme piko işlemlerini yapmayacağım dantellerini takım olarak 150 tlye örmeyi düşünüyorum fiyatta anlaşabiliriz bu durumdan haberiniz olsun pikelerden yaptırmak isteyenler bunu dikkate alsın lütfen

model 61 iğne oyası namaz örtüleri ...arkadaşlar çok şık ve emek verilmiş iğne oyalı örtüleri kaçırmayın....siyah olan mevlütler cenazeler ve siyah sevenler için çok uygun....bi tanede olsa bulunması lazım her bayanda..beyaz olanda çok şık hem misafirliğe gittiğinizde yanınızda götürebilir hemde misafiriniz geldiğinde ona sunabilirsiniz.günlüktede kullanbilirsiniz.isterseniz hediyelikte olabilir anneler gününe ne kaldıki şurda yetiştiririm o güne kadar siparişlerinizi bekliyorum..çok uygun fiyata 35 tl kaçırmayınnnnnnnn mileet bunlara 45-50 diyo

en alttaki renkli iğne oyalı namaz örtüsü 30 tl çiçekleri sıktır aralı değildir ...özellikle .genç kızlar kaçırmayın tam size göre bişi yaşınıza uygun renkli oyalı namaz örtüsü tam çeyizlik renkler değişebilir

Son düzenleme:

model 62 iğne oyası yazma .arkadaşlar ütüsüz kusura bakmayın...amaa ütüsüz böyleyse ütülü halini düşünün bide çok şık çoookkkk...renkler değişebilir isteğe göre tam çeyizlik bi model fiyatıda sadece 35 tl kargosu malzemesi yapması herşey içinde 35 tl verin sizin olsun anneler günü yaklaşıyor bacılar annenize elemeği bi hediye verin ......renkler koyu yada açık yaşa ve isteğe göre yapılır tekrar duyureeemmm

Son düzenleme:

MODEL 63 YİNE SİZLER İÇİN ÇOK ŞIK HAVLU KENARI İĞNE OYASI ..HEDİYELİK ÇEYİZLİK GÜNLÜK KULLANIM HEPSİ İÇİN UYGUN .....BU HAVLU KENARI SADECE 15 TL HAVLUSUYLA 25 TL İNDİRİM OLABİLİR Bİ MİKTAR GÖRÜŞÜRÜZ

MODEL 64 KURDELA OYALI İNCİLİ NAMAZ ÖRTÜSÜ ÇOK ŞIK KIZLAR GÜLLERİN RENKLERİ DEĞİŞEBİLİR İSTEĞİNİZE GÖRE...SIRADAN NAMAZ ÖRTÜLERİNDEN FARKLI VE ŞIK BUDA HEM ÇEYİZLİK OLABİLİR HEM HEDİYELİK HEMDE GÜNLÜK KULLANIM İÇİN UNUTMAYIN ANNELER GÜNÜ YAKIN...BU MODELDEN YAZMAYADA YAPABİLİRİM ARKA SAYFALARDA MAVİLİ YAZMAYA YAPILMIŞ MODELİDE VAR FİYATI İSE SADECE 20 TL KARGO DAHİL

MODEL 65 İĞNE OYASI HAVLU KENARLARI HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL...RENLERİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAPABİLİRİM.....FİYATLARI SADECE 15 TL CİKK HAVLUSUYLA HAZIR OLARAK 25 TL KARGO DAHİL

MODEL 68 YENı MODAAAAAA PULLU OYAAAAAA

bayanlar yeni çıktı artık herkes yapıyor yaptırıyor çok hoş bi oya .....pulları istenilen renkte alınıp işlenebilir....lütfen resimlerin cep telden çekildiğini dikkate alın kızlar ..napiimm makinam yok ...

kargo dahil 18 tl arkadaşlar not=pulları parlaktır arkadaşlar

MODEL 71 İĞNE OYASI YAZMA ..ARKADAŞLAR İNANILMAZ GÜZEL DURUYO RESİM CEPTEN ÇEKİLİNCE BÖYLE OLUYO KEŞKE GERÇEK GÜZELLİĞİNİ GÖSTEREBİLME İMKANIM OLSAYDI...ÜSTELİK ÇOK UYGUNA YAPICAM KARGO DAHİL 18 TL BU FİYATA BULAMAZSINIZ İĞNE OYASI

MODEL 72 tam bi enk cümbüşü kızlar çok hoş çok şık birşey resimdeki alıntıdır yapanın ellerine emeğine sağlık ...bende aynen bu şekilde elinize yollayabilirim.renkleri istediğiniz gibi değişebilir kızlar SADECE 15 TL CİK KARGO DA DAHİL KIZLAR KAÇIRMAYIINNN

MODEL 73 İĞNE OYASI YAZMA MALZEMESİ KARGOSU HERŞEYİ BENDEN 25 TL BU HARİKA İĞNE OYASI YAZMA RENKLER İSTENİLDİĞİ GİBİ DEĞİŞEBİLİR KIZLAR .ÇEYİZCİLER KAÇIRMAYIN
NOT=ALINTIDIR YAPANIN ELLERİNE SAĞLIK BİREBİR AYNINI YAPMAKTAYIM KIZLAR

MODEL 74 PULLU İĞNE OYASI YAZMA ŞIKLIĞINI ANLATAMAM KIZLAR RESİM ALINTIDIR AMA AYNI MODELDEN YENİ BAŞLADIM OKADAR ŞIK DURUYORKİ BEN PULLARINI PEMBE KULLANDIM.BİTİNCE RESMİNİ KOYUCAM ONUNDA HARİKA DURUYO.HER RENKLE YAPILABİLİR.İĞNE OYASIYLA OLDUĞU İÇİNDE GÖSTERİŞLİ VE ŞIK DURUYO MALZEMESİ KARGOSU HERŞEY DAHİL 20 TL KIZLAR KAÇIRMAYINNN

model 75 iğne oyası havlu kenarı görüldüğü gibi çok şık aslında anlatmaya gerek yok model ortada zaten.isteğe göre aynı modeli yazmayada yapabilirim yazmadada çok şık duracağından eminm herzaman olduğu gibi renkler isteğe göre değişir.havlusu+ ip +elemeği+kargosu herşey dahil 30 tl kızlar kaçırmayınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…